-
domi
szukam lokatora/ki do pokoju!! (w mieszkaniu "przy rodzinie" :) )
oferuje pokój:
* w pełni umeblowany (duuuża szafa, regał, pojemna komoda, biurko, półeczki itd. - można się spokojnie pomieścić :) )
* z podłączeniem do internetu ( bez dodatkowych opłat internet 24h )
* 500 zł miesięcznie ( bez dodatkowych opłat )
* w dużym mieszkaniu (86m2 - 4 pokoje, 2 łazienki, kuchnia ), w którym mieszkają 3 osoby
* na Saskiej Kępie (ul.Wandy ) - szybki dojazd do centrum, spokojna okolica z niepowtarzalnym klimatem
* w pobliżu m.in. : Albert - więc zakupów nie trzeba daleko dźwigać, KFC, poczta, banki, ul. Francuska - kawiarnie i knajpy, apteki, pizzeria
* dojazdy: 2 min od przystanku 188, 10 min Trasą Łazienkowską do Metra Politechnika
Kontakt:
- 609 559 149 lub 607 812 886
- wiadomość na gronie -
karol
09/02/2007 15:16 Trzech studentów szuka współlokatora do mieszkania przy ulicy Czerniakowskiej (skrzyżowanie z Bartycką).
- niski czynsz
- bardzo dobry punkt komunikacyjny - m.in. linia 107 do centrum, 187 do metra politechnika, 162 na Dworzec Wileński. Dogodne połączenie z budynkami AM.
- przystanek 50 metrów od mieszkania
- mieszkanie 50 m2, dwa pokoje, kuchnia (a w niej kuchenka gazowa, mikrofala, lodowka), przedpokoj, łazienka z wanna i prysznicem, balkon, mieszkanie umeblowane, telefon.
- coś dla kibiców -> jeden przystanek od stadionu Legii
- w pobliżu Łazienki Królewskie (15 minut drogi na piechotę)
tel.: 500 027 963 mail: karol1987@o2.pl -
M∂rci∂ (:
a ja poszukuję pokoju na piątki i soboty dla dwóch osób (osobniki męskie, studenci); ) jeżeli ktokolwiek ma jakąś propozycję prosiłabym o kontakt: j_marta@interia.pl -
M∂rci∂ (:
-
-
M∂rci∂ (:
-
homiczek
dwie studentki poszukują współlokatorki do dużego dwupokojowego mieszkania na ul Ogrodowej ( boczna od Aleji Jana Pawła II - 5 min do centrum i na stare miasto 10 min do Arkadii od huhu tramwajów i autobusów) oferta aktualna od 15.03 więcej szczegółów pod numerem 509413269(Agata) lub mailem : agatakwolek@gmail.com -
Ewa Stankiewicz
szukam lokatorki do mieszkania tuz przy metrze Imielin, PILNE!
TELEFON: 692 461 413 -
łudzie, powtórze po raz n-ty... Czy wiecie że podawanie na forach internetowych swoich maili jak i numerów telefonów jest ryzykowne... Boty indeksują strony i będziecie tony spamów dostawać, także smsowych przez bramki FCT.
-
Anonim
poszukuje kogos do poszukiwania mieszkania :D ,sama bym chciala mieszkac w pokoju a jak dwie osoby poszukuja do mieszkania razem w jednym pokoju to tez spoko, najlepiej poszukiwac juz cos w czerwcu, jak ktos chetny to na pw -
Anonim
hej:)ja od przyszlego roku chcialabym zmienic mieszkanie.Mieszkam na natolinie i wszedzie mam jakos daleko.jak dla mnie najlepiej mieszkanie z 2 pokojami i zgadzam sie co do tego,ze najlepiej zaczac szukac juz w czerwcu... -
>*>Kwapa vel Kaczucha<*<
Witam:) szukam współlokatora(-ki) , mieszkanie 2 pokoje (osobna toaleta i lazienka). w okolicy Kina Femina przy jana pawla wiec wszedzie blisko(5 min do centralnego). mieszkanko fajnie, mila okolica, wlasciciel w ogole sie nie wcina w sprawy lokatorskie a jest bardzo pomocny.
+ atrakcyjna cena
+ swietne sasiedztwo.
Wiecej info na gg lub przez wiadomosc gronowa. Pozdrawiam :* -
Tygrys
-
.andża.
>tygrysek12 napisał
>Chcialbym znalezc mieszkanie za 250 zl miesiecznie.
>Pozdrawiam!
takie rzeczy to tylko w erze:
pozdrawiam też -
Anonim
-
.andża.
a skoro już piszemy.
no to też szukam współlokatorki.
jest nas 3. jesteśmy z pielęgniarstwa I rok.
mieszkanie na Kabatach,blisko metra i tesco.
3-pokojowe (76m2), z tarasem, dwie łazienki, osiedle strzezone.
niewysoka cena.
"jak coś to priv" że tak powiem.
pozdrawiam
-
Tygrys
...zmieniam operatora sieci...
a pokój i tak kiedyś znajdę... bo jestem optymistą!!!
pzdr :) -
prozac
Pilnie potrzebny współlokator do pokoju jednoosobowego, rachunki w cenie (raz na 2 miesiące opłata za prąd; internet) - 330zł, pokój w pełni umeblowany, dojazd do centrum - w mieszkaniu - pralka, lodówka, mikrofalówka
szczegóły na privie, gg:4134997
Pozdrawiam, Marta -
panna Anna; )
poszukuje pokoju do wynajecia w granicach 400 zl na przyszly rok akademicki. jestem studentka I roku Fizjoterapii. jak ktos poszukuje wspollokatorki do mieszkania badz chce takowe wynajac podaje gg 6990163 lub na imejla; ) pscolkating@wp.pl :)) -
Kuba
potrzebuje pokoju z szybkim dojazdem do AMu, na gwalt, bardzo pilne! gg1683344 tel 607 30 30 38 -
Anonim
Poszukuje na przyszly rok samodzielnego pokoju w mieszkaniu studeckim od 01.07.07r. Zalezy mi na dobrym polaczeniu komunikacyjnym na Miodowa i na Zwirki (of course;) Cena do 500zl. Internet mile widziany:)