Warszawski Uniwersytet Medyczny. [5653]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • domi

szukam lokatora/ki do pokoju!! (w mieszkaniu "przy rodzinie" :) )

oferuje pokój:
    * w pełni umeblowany (duuuża szafa, regał, pojemna komoda, biurko, półeczki itd. - można się spokojnie pomieścić :) )
    * z podłączeniem do internetu ( bez dodatkowych opłat internet 24h )
    * 500 zł miesięcznie ( bez dodatkowych opłat )
    * w dużym mieszkaniu (86m2 - 4 pokoje, 2 łazienki, kuchnia ), w którym mieszkają 3 osoby
    * na Saskiej Kępie (ul.Wandy ) - szybki dojazd do centrum, spokojna okolica z niepowtarzalnym klimatem
    * w pobliżu m.in. : Albert - więc zakupów nie trzeba daleko dźwigać, KFC, poczta, banki, ul. Francuska - kawiarnie i knajpy, apteki, pizzeria
    * dojazdy: 2 min od przystanku 188, 10 min Trasą Łazienkowską do Metra Politechnika

Kontakt:
    - 609 559 149 lub 607 812 886
    - wiadomość na gronie
  • karol

09/02/2007 15:16 Trzech studentów szuka współlokatora do mieszkania przy ulicy Czerniakowskiej (skrzyżowanie z Bartycką).
    - niski czynsz
    - bardzo dobry punkt komunikacyjny - m.in. linia 107 do centrum, 187 do metra politechnika, 162 na Dworzec Wileński. Dogodne połączenie z budynkami AM.
    - przystanek 50 metrów od mieszkania
    - mieszkanie 50 m2, dwa pokoje, kuchnia (a w niej kuchenka gazowa, mikrofala, lodowka), przedpokoj, łazienka z wanna i prysznicem, balkon, mieszkanie umeblowane, telefon.
    - coś dla kibiców -> jeden przystanek od stadionu Legii
    - w pobliżu Łazienki Królewskie (15 minut drogi na piechotę)
    tel.: 500 027 963 mail: karol1987@o2.pl
  • M∂rci∂ (:

a ja poszukuję pokoju na piątki i soboty dla dwóch osób (osobniki męskie, studenci); ) jeżeli ktokolwiek ma jakąś propozycję prosiłabym o kontakt: j_marta@interia.pl
  • M∂rci∂ (:

lub 504969493. :) pozdrawiam!!!!
  • M∂rci∂ (:

dobra, u mnie to juz niewazne. :)
  • homiczek

dwie studentki poszukują współlokatorki do dużego dwupokojowego mieszkania na ul Ogrodowej ( boczna od Aleji Jana Pawła II - 5 min do centrum i na stare miasto 10 min do Arkadii od huhu tramwajów i autobusów) oferta aktualna od 15.03 więcej szczegółów pod numerem 509413269(Agata) lub mailem : agatakwolek@gmail.com
  • Ewa Stankiewicz

szukam lokatorki do mieszkania tuz przy metrze Imielin, PILNE!
    TELEFON: 692 461 413
  • Anonim

łudzie, powtórze po raz n-ty... Czy wiecie że podawanie na forach internetowych swoich maili jak i numerów telefonów jest ryzykowne... Boty indeksują strony i będziecie tony spamów dostawać, także smsowych przez bramki FCT.
  • Anonim

poszukuje kogos do poszukiwania mieszkania :D ,sama bym chciala mieszkac w pokoju a jak dwie osoby poszukuja do mieszkania razem w jednym pokoju to tez spoko, najlepiej poszukiwac juz cos w czerwcu, jak ktos chetny to na pw
  • Anonim

hej:)ja od przyszlego roku chcialabym zmienic mieszkanie.Mieszkam na natolinie i wszedzie mam jakos daleko.jak dla mnie najlepiej mieszkanie z 2 pokojami i zgadzam sie co do tego,ze najlepiej zaczac szukac juz w czerwcu...
  • >*>Kwapa vel Kaczucha<*<

Witam:) szukam współlokatora(-ki) , mieszkanie 2 pokoje (osobna toaleta i lazienka). w okolicy Kina Femina przy jana pawla wiec wszedzie blisko(5 min do centralnego). mieszkanko fajnie, mila okolica, wlasciciel w ogole sie nie wcina w sprawy lokatorskie a jest bardzo pomocny.
    + atrakcyjna cena
    + swietne sasiedztwo.
    Wiecej info na gg lub przez wiadomosc gronowa. Pozdrawiam :*
  • Tygrys

Chcialbym znalezc mieszkanie za 250 zl miesiecznie.
    Pozdrawiam!
  • .andża.

>tygrysek12 napisał
    >Chcialbym znalezc mieszkanie za 250 zl miesiecznie.
    >Pozdrawiam!

takie rzeczy to tylko w erze:
    pozdrawiam też
  • Anonim

haha, a kto by nie chciał praktycznie nie płacić za mieszkanie; )
  • .andża.

a skoro już piszemy.
    no to też szukam współlokatorki.
    jest nas 3. jesteśmy z pielęgniarstwa I rok.

mieszkanie na Kabatach,blisko metra i tesco.
    3-pokojowe (76m2), z tarasem, dwie łazienki, osiedle strzezone.
    niewysoka cena.
    "jak coś to priv" że tak powiem.
    pozdrawiam
  • Tygrys

...zmieniam operatora sieci...
    a pokój i tak kiedyś znajdę... bo jestem optymistą!!!
    pzdr :)
  • prozac

Pilnie potrzebny współlokator do pokoju jednoosobowego, rachunki w cenie (raz na 2 miesiące opłata za prąd; internet) - 330zł, pokój w pełni umeblowany, dojazd do centrum - w mieszkaniu - pralka, lodówka, mikrofalówka

szczegóły na privie, gg:4134997

Pozdrawiam, Marta
  • panna Anna; )

poszukuje pokoju do wynajecia w granicach 400 zl na przyszly rok akademicki. jestem studentka I roku Fizjoterapii. jak ktos poszukuje wspollokatorki do mieszkania badz chce takowe wynajac podaje gg 6990163 lub na imejla; ) pscolkating@wp.pl :))
  • Kuba

potrzebuje pokoju z szybkim dojazdem do AMu, na gwalt, bardzo pilne! gg1683344 tel 607 30 30 38
  • Anonim

Poszukuje na przyszly rok samodzielnego pokoju w mieszkaniu studeckim od 01.07.07r. Zalezy mi na dobrym polaczeniu komunikacyjnym na Miodowa i na Zwirki (of course;) Cena do 500zl. Internet mile widziany:)
| |

Regulamin. Na tym gronie nie ma miejsca na flamewar. Pyskówki czy pieniactwo oraz agresja słowna ...

Warszawski Uniwersytet Medyczny

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)