-
czy rzeczywiscie tak ciezko sie dostac , uczyc i zyc z mysla ze AM to najblizasz przyszlosc?? piszczie prosze jestem bardzo ciekawa ...
oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przyszla studentka :) -
-
Anonim
straaaasznie jest... mi już wszystkie włosy wypadły, zasiniały paznokcie i odżywiam się tylko przez sondę... -
PANNA YAGNA
-
-
Jarvis Cocker ....dzieki za realia :) heh ....ale dla spokoju duszy bede sobie wmawiac ..to co kolezanka:) -
PANNA YAGNA
ja tam sem nic nie wmawiam. mam troche znajomych na medycynie i zyja i to calkiem dobrze. niektorzy az a dobrze :)))
mam tez po medycynie. ktorzy zyja dobrze i to bardzo :) dla chcacego nic trudnego i nic strasznego :)
powodzenia :) -
M K
taaaa! ja mieszkam ze studentem AM....on juz ledwo zywy a tu polowa sesji dopiero...uczy sie po 20h/dobe i czasem tylko cos zjada po predkosci.....Strzez sie AM, serio serio; -) -
Anonim
-
Anonim
-
Kasieńka
ja tam się prawie nie uczę, i mam kupę czasu na inne rzeczy, i jestem na farmie. ponoć jek cię przyjmą, to tak szybko nie wylecisz...chyba ze samemu się zrezygnuje -
Pan Pancerny
-
Anonim
serio? A ja znam takich co się Bochenkiem (czerstwawym) po łbie walą... -
Pan Pancerny
wiedza + cegła...
to juz lepiej nic nie robic.. oszczedzi sie przynajmniej czache... -
Anonim
takich co nic nie robią też znam...
Ale mam kurde blaszka koneksje :P -
Anonim
A ja znam takixch co zrezygnowali z AM i jestem capo di tutti cap :-p -
M K
-
Anonim
-
M K
-
Belmondo
elo! ciagly lans i bauns szampan sie leje strumieniami do tego kobitki... zyc nie umierac !!przynajmniej jezeli chodzi o wydzial lekarski; ) -
Anonim