WWSH [385]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • anQ

czy macie jakies zaliczenie z Habielem? nam na zaocznych wyskoczył w ten weekend że mamy kolosa za to ze nie chodzilismy na zajecia...:( a ja nie mam zadnych notatek a co gorsza nie wiem jak u niego wyglada zaliczenie (czy jest chamem czy nie). Błagam napiszcie cos!!!!!!!!!
  • Anonim

Właśnie ja też jestem z zaocznych i też w ogóle nie wiem o co chodzi??z czego on chce zrobić tego kolosa jak prawie nigdy nikogo nie było na tych zajęciach i dlatego je skracał, albo w ogóle się nie odbywały.
  • Anonim

Właśnie ja też jestem z zaocznych i też w ogóle nie wiem o co chodzi??z czego on chce zrobić tego kolosa jak prawie nigdy nikogo nie było na tych zajęciach i dlatego je skracał, albo w ogóle się nie odbywały.
  • MikeOne

Aniu, jak tylko czegoś się dowiesz na ten temat:

..znasz mój numer.
    :P
  • anQ

a jak nie znam?:)
  • MikeOne

Znasz, znasz..
    ;)

• anQ

............. poszukam, ale nie obiecuje ze znajde; )
  • Anonim

mamy zaliczenie 2 czerwca - czyli na naszych wykładach (z mediów czy jak one się tam nazywają) - podał chyba nawet jakieś lektury, ale nie czytałem i nie wiem w sumie jakie :P ok - nie wiem chyba nic więcej niż ty; ]
  • anQ

hmmmmmmmmm..... no to wesolo sie robi...:)
  • Anonim

z tego co ja wiem od ludzi z Uniwerku co maja z nim zajecia to on jest raczej luzak i kolos nie powinien wam sprawic wiekszych problemow...
  • MikeOne

Jaaasne. Chyba nas nie znasz..

Dziś jedna koleżanka zaliczała u niego przedmiot z powodu jaiegoś wyjazdu.. Nie mogła w czasie sesji.
    Zadal jej takie pytanie, ze ja sie zastanawialem, czy na tej sali napewno odbywaja się zajecia z dziennikarstwa, a nie jakiejs politologii.
    :/

Kurde, marnie widze swoje zaliczenie.
    Na szczescie zawsze pozostaje kampania wrzesniowa.
  • anQ

no tak... Łukasz juz zaczyna! lepiej zacznij sie martwic swoją psychologia na bieżaco!:):)

co do Habiela, to ja również marnie to widze

pan od logiki tez na uniwerku uchodził za luzaka... a nie wspomne jak pilnował na kolosie i ile ludzi udupił....milutki koci koci...:)
  • Anonim

ocho... to mam odpowiedz co bedzie z logiki... niezle...
| |

Warszawska Wyższa Szkoła Humanistyczna im. Bolesława Prusa

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)