-
kaczorek
hej mam pytanie do wszystkich grup COW
mianowicie intersują mnie, pewnie też wielu innych, terminy pierwszego kolokwium w waszych grupach
będę wdzięczy za informacje
z góry dziękuje i piozdrawiam -
Barbaruszek
I sprawdzian odbędzie się na 6 zajęciach to znaczy: 29.03-gr. 2, 07.04-gr.4, i 01.04-gr.3 i 31.03-gr.1 i 5. -
Grzesiek
bardzo pocieszające że mamy pierwsi :]
a gr 4. to se w kulki leci żeby 7 kwietnia pisać! :P -
Barbaruszek
-
-
Dziki
niech ktoś z piszących dziś kolokwium pochwali się, jakie były pytania -
Mariusz N.
1. jak wyznaczamy naprezenia dopuszczlne (na podstawie wykresu rozciągania próbki stalowej), od czego zależą współczynniki bezpieczeństwa
2. rodzaje nitów i połaczeń nitowych, wady i zalety
3. grubość płaszcza wymiennika i odchyłki, tylko tyle było;) -
Hannndzia
dzisiejsze pytania ze sprawdzianu 5gr:
1) szkic i zasada dzialania zaworu calkowicie odciazonego
2) narysowac i zwymiarowac zaprojektowana przez siebie sciane sitowa
3) sens fizyczny kata tarcia -
wspin poczeka do sierpnia:(
A wiadomo może,czy jakaś grupa ma jeszcze kolokwium z pomp w najbliższym tygodniu?ewentualnie kiedy jest jakiś drugi termin? i jakie były pytania,jeżeli ktoś już miał? z góry dzięki bardzo za jakieś informacje -
голова
-
Diana...
-
Hannndzia
a jakie pytania mialy grupy, ktore sa juz po sprawdzianie z pomp? z gory dzieki za odp -
wspin poczeka do sierpnia:(
A kto prowadzi PKMy w drugiej grupie? w pliku jeden wykład o pompach znaleziony w necie, przyda się do nauki -
Dziki
-
★Marta★
Był ktoś już na poprawie 1 kolokwium u Szadkowskiego? Na czym to polega? Pisze się czy odpowiada?
Słyszałam też, że któraś grupa bedzie pisała poprawe, bo bardzo mało osób zaliczyło. Jak tak to kiedy? -
Wojciech Opas
Zbieramy chętnych na poprawę PKM na piątek po godzinie 12:00, jak ktoś chętny to nie piszę -
Anonim
Jakby ktoś wiedział kiedy są dokładnie terminy we wrześniu dla kolosów z pkm to byłoby super gdyby tu napisał. Podobno Szadkowski miał podać terminy, tylko nie wiem w jaki sposób my się mamy o nich dowiedzieć, gdzie zamieści informacje... pozdro -
Anonim
-
Anonim
ha ha Wiśnia ale ale jesteś śmieszny; p
Napisałam do p.Szadkowskiego i odpisał żeby zaproponować jakiś termin. Czekam do jutra na propozycje tutaj na gronie i pojutrze dam mu odpowiedz; ) Pozdro -
yummy
ja mysle, zeby nie robic tego w pierwszych 3-4 dniach sesji.
sa wtedy terminy m.in. B2, termy, matmy III, WiK. chyba nie ma co sie pchac wtedy z pkm-ami.
taka moja propozycja .pzdr :) -
голова
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne