Wydział Inżynieria Środowiska, 2008-2013, Politechnika Warsza [488]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Я филип :)

a mówił coś do której będzie dzisiaj na wydziale?
  • Anonim

Szadkowski kolejne terminy kolokwiów ustalił na:
    16.09 godz 12-13
    20.09 godz 13-14

Niestety oba terminy pokrywają się z egzaminami trzeciego roku (m.in poniedziałkowe automaty) a bardzo dużo osób ma pkm-y jako warunek i MUSI je zaliczyć, żeby wejść na 4 rok. Pisałam maila do Szadkowskiego czy jest możliwość zmiany godziny i tu następuje pytanie do Was drugi roku:

Czy przeniesienie zaliczenia z 20 września z godziny 13 na 15 stanowi dla Was problem? Chodzi mi tu o kolizje z innymi zaliczeniami. Spojrzałam na plan sesji i budownictwo kończy się o 13, jednak wiadomo, że rozkład nie mówi wszystkiego.

Szadkowski zgodzi się na zmianę jeśli zaaprobują to oba zainteresowane roczniki.
  • Anonim

a czy ktos wie o ktorej jest jutro na wydziale Szadkowski???
  • Mãciej

Z tego co wiem nie ma go do przyszłego czwartku
  • Anonim

Jak by ktoś chciał wiedzieć to dziś był p.Szadkowski i powiedział ze jutro tez będzie, ale bez konkretnej godziny, powiedział żeby go szukać...
  • Я филип :)

szadkowski powiedzial, ze moze wyslac komus na maila wyniki z dzisiejszego egz, wiec jezeli ktosby byl w posiadaniu takowych to prosze o podzielenie sie nimi:)
  • Sierq

Czy jutrzejsze kolokwium jest o godzinie 13 czy zostało przełożone na prośbę starszych lat na godzinę 15 ?
  • Sierq

O której jest jutrzejszy termin?
  • Anonim

Jutro jest jakiś termin???
  • Sierq

Ustny i chyba nie każdy się załapał :/
| |

Inżynieria Środowiska

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki