-
Я филип :)
-
Anonim
Szadkowski kolejne terminy kolokwiów ustalił na:
16.09 godz 12-13
20.09 godz 13-14
Niestety oba terminy pokrywają się z egzaminami trzeciego roku (m.in poniedziałkowe automaty) a bardzo dużo osób ma pkm-y jako warunek i MUSI je zaliczyć, żeby wejść na 4 rok. Pisałam maila do Szadkowskiego czy jest możliwość zmiany godziny i tu następuje pytanie do Was drugi roku:
Czy przeniesienie zaliczenia z 20 września z godziny 13 na 15 stanowi dla Was problem? Chodzi mi tu o kolizje z innymi zaliczeniami. Spojrzałam na plan sesji i budownictwo kończy się o 13, jednak wiadomo, że rozkład nie mówi wszystkiego.
Szadkowski zgodzi się na zmianę jeśli zaaprobują to oba zainteresowane roczniki. -
Anonim
-
Mãciej
-
-
Anonim
Jak by ktoś chciał wiedzieć to dziś był p.Szadkowski i powiedział ze jutro tez będzie, ale bez konkretnej godziny, powiedział żeby go szukać... -
Я филип :)
szadkowski powiedzial, ze moze wyslac komus na maila wyniki z dzisiejszego egz, wiec jezeli ktosby byl w posiadaniu takowych to prosze o podzielenie sie nimi:) -
Sierq
Czy jutrzejsze kolokwium jest o godzinie 13 czy zostało przełożone na prośbę starszych lat na godzinę 15 ? -
Sierq
-
Anonim
-
Sierq
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne