Wydział Prawa i Administracji UW IV rok 2010/2011! [2333]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paweł

Witam,

Wiadomo już mniej więcej kiedy są terminy ewentualnych komisów. Niestety tak wyszło, że będę musiał się tam zjawić.

Do tego mam jeszcze jedno pytanie. Wiem, że powtarzanie semestru kosztuje 5tys zł. Wiem też, że jeżeli mam zal to nie muszę się niczym przejmować w sensie ćwiczeń. Ale to mam rozumieć, że mam iść po prostu na egzaminy te których nie zaliczyłem?
  • Paweł

Dobra już wiem, że idę po prostu na egzaminy. Ale to czy mam normalnie podbitą legitymację studencką itp? Chodzi mi o wojsko itp;)
  • Anonim

No pewnie tak.

Ja sie podczepie - jak ktos teraz pisal pierwszy termin i nie zdał to kiedy jest poprawka? Komis? Czerwiec?
  • Dοminika.

hey
    ja miałam komisa z logiki wyglądało to tak ze no dwa miałam na 2 tak czyli pierwszi drugi termin.
    składa sie podanie o egzamin komisyjny w dziekanacie do prodziekana spraw studeckich (ale to tzeba spawdzic bo sie miało zmienic w dzekancie powinni powiedziec) .Oczywiscie gzaminu komisyjnego wcale nie musza przyznac nie jest to ich obowiazek. Jak przyznaja to trzeba isc na wyznaczony teramin i modlic sie by zdac

a jak ktos teraz miał 1 termin to powinni Ci chyba do konca wrzesnia tak myśle termin wyznaczyc dopiero jak drugi termin si eobleje to komis a o czerwcu nic nie wiem
  • :-)

ja sie dowiadywalam swego czasu i Pani w dziekanacie powiedziala mi ze dodatkowy termin bedzie wyznaczony kiedy sie pojawia wyniki. przewaznie jest to koniec wrzesnia, zdarza sie, ale rzadko, poczatek pazdziernika.
  • dex

na stronie glownej wydzialu sa juz podane terminy dodatkowych egzaminow.
  • OLESSA

termin poprawkowy dla tych którym przysługuje jeszcze II termin jest
    23 września
    sala A2 na lipowej
    godz. 10.00 – historia państwa i prawa polskiego
    godz. 12.00 – prawo rzymskie
    godz. 14.00 – powszechna historia państwa i prawa
  • Kamil Grzybowski

trzeba sie na ten termin rejestrowac?
  • OLESSA

tego nie wiem ale chyba nie...przecież w usosie nie ma takiej opcji więc gdzieś indziej wątpię żeby była...
  • Anonim

Co mam napisać w uzasadnieniu w podaniu o komisa? Tylko tyle, że nie zdałam poprawki?

• Czal-Czal

musisz napisac ze warunki jakie byly stworzone podczas egzaminu uniemozliwily ci przawidlowe odpowiedzenie na wiekszosc pytani czy jakos tak, ze nie moglas sie skupic itp
  • Kamil Grzybowski

trzeba ponarzekac na warunki egzaminu, a nie np chorobe czy zle samopoczucie
  • deadly bunny

źle skserowanie, zamieszanie przy rozdawaniu, różny czas rozpoczęcia pisania prac (balkon-dół sali), dobrą opcją jest zrzucenie winy na wpuszczających - powiedzieli że Twojego nazwiska nie ma na liście bo Cie nie zauważyli, wpadłaś w stres no i szansa na napisanie egzaminu spadła do 0; )
  • Anonim

Dzięki:-) Już napisałam.
    Czy ktoś może wie jak to wygląda? Komis jest pisemny czy ustny? Itp.?
  • Dοminika.

ustyny:)
  • Anonim

Uff.. to dobrze:-)
    Może mnie nie uwalą kazusami..
  • pyshofficial.com

to jest wlasnie nasz wydzial, zamiast napisac po prostu, ze chce sie dostac dodatkowa szanse, czyt. komis, bo moze komus zabraklo niewiele i chce jeszcze raz podejsc....to nie! trzeba sciemniac, wypisywac pierdoly i grac biedne dziecko ktoremu nawet spadniecie olowka przeszkadza i stresuje....pfff
  • Anonim

jak wygląda komis z rzymu? sama teoria?
    łatwo go dostać? :)
  • kasia

a jesli chodzi o przywrócony termin z polski i rzymu to czy one też sa pisemne...czy może sie zdażyć ze będą ustne?
  • ~~Gosia~~

tez jestem ciekawa jak bedzie wygladał komis z rzymu....:/
| |

Grono studentów IV roku prawa na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego 2010/201...

Fotki

Miejsca grona (0)