-
Anonim
SAMORZĄD STUDENTÓW WYDZIAŁU PRAWA I ADMINISTRACJI UNIWERSYTETU WARSZAWSKIEGO
Serdecznie zaprasza.....
NA:
W ostro
wychilloutowanym klimacie !!!
Obóz zerowy!!!!
MIKOŁAJKI WELCOME TOOOOO!!!!!!!
W jedynej niepowtarzalnej
Wakacyjnej stolicy Mazur!!!!
Oczywiście:
Mikołajkach !!! Uwierz bo to miejsce magiczne!!
Mikołajki 2007 o co biega, o co chodzi?????
Mikołajki 2007 to obóz integracyjny tzw. „zerowy” który jest stworzony dla młodych kociaków i kocic mniej wtajemniczonych ale i dla tygrysiątek bardziej doświadczonych.
Bawić będziemy się w :
Rewelacyjnym ośrodku wczasowym „Przystań” usytuowanym na skraju Mikołajek, bezpośrednio nad brzegiem jeziora! Teren ośrodka jest pięknie położony, zadrzewiony, całość ogrodzona i dozorowana przez całą dobę, posiada własne oznakowane kąpielisko, kominek z grillem oraz pomost - molo.
Pierwszy termin już niebawem, bo:
*10.09.2007 – 17.09.2007
nie pasuje?
OK !
Zintegrujesz się na drugim!
*17.09.2007 – 24.09.2007
Cena: ?????????
Nie wygórowana! najpierw zobacz ,co proponujemy w zamian:
*Codzienne imprezki w oldschoolowym klimacie
*Na sportowo pobawimy się w wolnym czasie!
w piłkę pokopiemy, w siatkę zagramy, w bilarda i ping-ponga turniej rozegramy. A do kosza porzucamy.
kajaki do własnej dyspozycji też na miejscu mamy
*Czekają Cię również Ogniska w romantycznej scenerii
*A na powietrzu imprezki z dj-em zorganizujemy
Jeszcze narzekasz ?????????????OK! To co powiesz na to:
·*Odwiedzą nas Przedstawiciele korporacji i samorządów prawniczych przyjrzeć się przyszłym adeptom.
·*Dziekan z Prodziekanem i pozostałymi pracownikami naukowymi czyli twoimi przyszłymi egzaminatorami wpadną na dzień cały
·*Tygrysy ze starszych lat podzielą się z wami wiedzą nabytą razem z lwami absolwentami i innymi z Kół naukowych prezesami
·*My jako samorząd też co nie co wiemy, więc na nasze mini wykładziki serdecznie zapraszamy
·*A o USOSIE z ludźmi kompetentnymi podyskutujemy
A tak w ogóle to ośrodek jest do naszej pełnej dyspozycji, wraz z całą bazą sportowo-rekreacyjną!
A miejscówki ???
No stress!:
A teraz o tym co nam zaoferowali:
2-3 osobowe pokoje kompletnie wyposażone z natryskami i umywalkami.
Głodny chodzić też nie będziesz!!!!!!
Bo zjemy Pełne – 2 posiłki dziennie (śniadanie oraz obiado-kolacje)
OK
A teraz szybko się przygotuj!!!
Trzymaj mocno !!!!
Bo też będziesz w ciężkim szoku!!
Za to wszystko
tylko
!!!!!!!!!!!!!! 319zł !!!!!!!!!!!!!! w tym roku
Tak więc łap szybciutko za telefon i
Serdecznie Zapraszamy!
DO ZOBACZENIA w tym roku!!
Zapisy:
Mikolajki2007@ss-wpia.pl
Szczegółowe informacje:
Tel: 788 265 393
-
Anonim
-
Anonim
-
Lady Wrona Rozpaskudzona
-
-
Anonim
-
Lady Wrona Rozpaskudzona
-
Lista Niebieska
-
Machlas
-
Anonim
zdroworozsądkowe podejście mówi że nie. w ośrodku jest 200 miejsc noclegowych, są 2 turnusy, ostateczna lista przyjętych będzie za jakieś 2 tygodnie. ale jeśli jesteś już zdecydowana że jedziesz to...
HOLA HOLA ROZBÓJNIKU! :]
poczekaj do jutra kiedy ujawnione zostaną wszelkie informacje dotyczące obozu zerowego "Lucień" organizowanego przez Samorządną Organizację Studencką Lista Żółta po raz CZWARTY!
"a wieczorowcy?"
a co to za różnica? -
Lista Niebieska
-
Zuzanno
-
jordi
>Piecho wrote:
>"a wieczorowcy?"
>a co to za różnica?
Koledze chyba chodziło o to, że nasze wyniki będą dopiero 30 lipca, więc nie bardzo chcemy się zapisywac teraz tak w ciemno,a nie wiadomo jak będzie z miejscami za te 2 tygodnie. Ale ja mam jeszcze pytanie, czy istnieje możliwość rezerwacji miejsca?:>
-
Lista Niebieska
Nam również oto chodziło. Napisaliśmy ,że można ponieważ istnieje opcja wstępnej rezerwacji na obóz w Mikołajkach.
Pozdrawiamy -
Anonim
nie, rozumiem, ale z doświadczenia wiem że jeszcze w połowie sierpnia będą wolne miejsca, nie tylko za 2 tygodnie; ) -
Mike
Biorę Lucień i Mikołajki II :) Teraz wyjeżdzam ale myślę że 26 lipca jak wrócę to będą miejsca :)
Pozdrawiam -
Lady Wrona Rozpaskudzona
-
Alicja
Ja najprawdopodobniej jade na mikolajki II... na nic wczesniejszego sie nie wyrobie, takze mam nadzieje, ze bedzie sporo osob; ) -
Mike
Co dwie głowy to nie jedna, nie? :) Dwa obozy = dwa razy więcej możliwości -
Lady Wrona Rozpaskudzona
dokladnie:) tylko jeszcze nad terminami sie trzeba zastanowic. ale widze, ze wiekszosc tu wybiera Lucien I, Mkolajki II:> -
A.