Wydział Zarządzania PW [382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wszystkie ogłoszenia, reklamy proszę o zamieszczanie tutaj, a nie w osobnym temacie.
  • Anonim

Samorząd Studentów Politechniki Warszawskiej ponownie zaprasza na cotygodniowe bezpłatne ślizgawki na TORWARZE II

Więcej info:
    http://www.polibuda.info/art9682_To...
  • wroniak

Jak macie chwilke i chce dac wroniakowi zarobic grosze to klikajcie :
    http://zlotoweczka.com/pages/ptp.ph...

http://sejfik.com/pages/ptp.php?ref...

1klik dziennie na osoba w kazdy link poprosze :)
  • milen@

Do grupy mającej jutro Ergonomię,
    Ergonomia zaczyna się o 15min wczesniej (czyli o 12:00) i będzie trwała tylko 1 godzinkę.
    Przekażcie innym.
    Pozdrawiam:)
  • Reni

fuck a kiedy się człowieki przygotują na wejściówkę??; (
  • milen@

He he chyba nie było aż tak źle na tej dzisiejszej naszej Ergonomi...:)
    Szczęściarze Ci, których ominęło "krzesło"...:P
  • milen@

Dla zainteresowanych ANALIZĄ:

III kolokwium będzie się składało z 1 zadania z I kolokwium, 2 zadań z II-go i 1 zadania z nowego materiału.
  • Choina

dobrze wiedziec a termin jest juz znany ??
  • milen@

Chyba 21 stycznia o 10:00
  • Reni

czy ktoś się wybiera jutro albo we wtorek na zajęcia albo cokolwiek???
  • Exenatus

cokolwiek. :P
  • koth!s

noo ja też cokolwiek
  • Reni

cokolwiek ja również pierdzielę; P
    a na OCWIN ćwiczenia grupa I się wybiera??
    ale się zrymowało... :D
  • Anonim

ja przyjdę :p
  • Reni

suuuper, jest już nas dwie sztuki; P
  • I've had enough....

Drodzy Państwo,
    zapraszamy serdecznie na kursy językowe prowadzone przez szkołę językową „ Katedra”. W naszej ofercie znajdziecie Państwo takie języki jak: WŁOSKI, HISZPAŃSKI, FRANCUSKI, NIEMIECKI, ANGIELSKI, JAPOŃSKI, SZWEDZKI CZY GRECKI.

NAPRAWDĘ WARTO!!!!!!!!!!!!!

http://grono.net/forum/2354771/0/
    katedra.edu.pl

Nasze atuty:
    • zajęcia odbywają się w małych grupach ( maksymalnie 12 osobowych);
    • panuje miła, wręcz rodzinna atmosfera, co podnosi wydajność pracy naszych kursantów;
    • oferujemy najniższe w Warszawie ceny kursów (420 zł!!!), co więcej dajemy możliwość dokonywania płatności w ratach;
    • w przypadku nieobecności, któregoś ze studentów niezwłocznie wysyłamy skrypty z objaśnieniem gramatycznym dotyczącym przerobionego w danym dniu materiału a także kserokopię pracy domowej
    • doskonali lektorzy
    • poznasz kulturę i zwyczaje
  • cried.pl

Witamy Serdecznie

Centrum Rozwoju i Edukacji ma zaszczyt przedstawić ofertę kursów:

*MTM - Methods Time Measurement !!! - 600zł (100h)

*BPMN - Business Process Modeling Notation, BPM - Business Process Management ---- > 14-15 marca NOWOŚĆ !!! 250zł (16h)

*Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Jakością wg normy ISO 9001:2008 ---- > 28-29 oraz 30-31 marca !!! - 320 zł (16h)

*Pełnomocnik ds. Systemu Zarządzania Jakością wg normy ISO 9001:2008 ---> 04-05 kwietnia NOWOŚĆ !!! - 350 zł (16h)

Szkolenia naszych partnerów

*Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Środowiskowego wg normy ISO 14001:2005 ---> 28-29 marca NOWOŚĆ !!! 390 zł (16h)

*Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000:2005/HACCP ---> 04-05 kwietnia !!! 390 zł (16h)

Po więcej informacji zapraszamy na stronę http://www.cried.pl
  • Anonim

mam do sprzedania 4 książeczki pomocne na pierwszym semestrze:

1. Konstrukcyjne materiały metalowe, ceramiczne i kompozytowe, M. Kaczorowski i A. Krzyńska (MAMET)

2. Własności materiałów. Laboratorium, pod red. M. Kaczorowskiego (MAMET)

3. Matematyka. Podstawowe wiadomości teoretyczne i ćwiczenia dla studentów studiów inżynierskich, H. Łubowicz, B. Wieprzkowicz (ANMAT)

4. Laboratorium podstaw informatyki. J. Chudzicka, R. Prokopczuk. (wymagane tylko u dr Chudzickiej)

książki są prawie nowe, tylko ja z nich korzystałam, będą na pewno tańsze niż w księgarni.

czekam na priv :)
  • Franek kimono

Wszystkich zainteresowanych naprawdę świetnym WFem zapraszam do tematu "wf" na głównym gronie PW. Chodzi tu o treningi kyokushin karate, brutalnej, skutecznej, nowoczesnej, ale też szanującej tradycję sztuki walki. Są one dostępne do każdego, od niskiego i chudego lub obrośniętego tłuszczem żółtodzioba aż po stare wygi. Także dziewczyny są miło widziane, mimo, że niektórym może się wydawać, że nie pasują do "oklepywania się". Dojazd z PW jest bardzo dobry - kilkanaście minut bezpośrednim tramwajem (10) + parę minut marszu. Przepraszam, że jestem tak natarczywy, ale każda zwerbowana osoba to sukces i postęp klubu. Ja za to pieniędzy ani innych gratyfikacji nie dostaję. Gorąco zachęcam i pozdrawiam.
    Wszystkich zainteresowanych lub tych, którzy myślą, że znają kogoś zainteresowanego proszę o przekazywanie informacji dalej, na grono roku lub wysyłanie linka bezpośrednio do tej osoby. Im Was więcej tym lepiej. Na pierwszy trening zaprowadzę każdą pojedynczą osobę lub grupę osób. Po więcej informacji zapraszam na główne grono PW.

PS: ja już tutaj nie wchodzę, więc jakby co uderzajcie na priv
  • jasin

Studencki Klub Turystyczny zaprasza na studenckiego sylwestra na Słowacji oraz do Wilna!

Specjalnie dla narciarzy i snowboardzistów (i nie tylko) przygotowaliśmy kilka propozycji spędzenia wolnego czasu u naszych południowych sąsiadów - czyli "Lyżovane na Slovensku" po raz
    kolejny!

Ponadto proponujemy studencki wyjazd na Sylwestra do stolicy Litwy - Wilna. Zakwaterowanie w centrum miasta, wycieczka do Trok, piękne miasto w zimowej szacie...

Szczegóły wyjazdów oraz zapisy na naszej stronie:

http://www.skt.org.pl/

Zapisy na wyjazdy już rozpoczęte, ilość miejsc mocno ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń!
| |

Grono studentów Wydziału Zarządzania Politechniki Warszawskiej

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)