Wydział Zarządzania PW [382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anecia

co do studiów magisterskich nie wiem ile osób studiuje

na stronie http://dziekanat.wz.pw.edu.pl/Infor...

masz potrzebne dokumenty i info trzeba; wypełnić formularz podania o studia równoległe, które musi podpisać także dziekan z macierzystego wydziału, musisz posiadać potwierdzoną przez dziekanat średnią ocen, wypełnić też formularz osobowy i wypełnić semestralny wykaz zaliczeń, jeśli chcesz by przepisano Ci oceny z wydz. macierzyst.+ skserowany indeks (potwierdzenie przez dziekanat macierz. za zgodność z oryginałem)+wykaz ocen z macierzyst. dziekanatu+ zaświadczenie o statusie studenta z macierz. wydz.

Powyższe papiery składasz do 15.09 (bodajże) w dziekanacie DO SPRAW STUDIÓW (to ważne bo na zarządzaniu są 2 dziekanaty:) Szczegóły co do tego jakie jeszcze papiery i terminy znajdziesz na powyższej stronie.
  • felipe

mam jeszcze jedno pytanko czy babki w dziekanacie patrza bardzo na srednia, czy z nizsza tez mam opcje dostania sie, studiuje na wainsie; ]
  • Anecia

jeśli będziesz miał wyższą niż 3,75 nie będzie problemu ale jak poniżej to nie wiem możesz zaryzykować aczkolwiek pamiętam że u mnie zwrócono na to uwagę i w zasadach studiów równoległych na Wydz. Zarządzania kwestia średniej jest wyraźnie zaznaczona
    javascript:__doPostBack('ctl00 $cphZawartoscA$rptDokumenty$ct l26$lnkDokument','')
  • felipe

oczywiscie srednia ocen dotyczy calego roku,a nie np. drugiego semestru ? :)
  • Anecia

średnia dotyczy wyników " z dotychczasowego przebiegu studiów" czyli z całych Twoich dotychczasowych studiów minimum to zaliczony pierwszy rok studiów
| |

Grono studentów Wydziału Zarządzania Politechniki Warszawskiej

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)