Wydział Zarządzania PW [382]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotrek!;d

siema;d
    pisalem o tym na gronie 'glownym' pw, ale odzew byl z deka marny. majac nadzieje, ze tu jest troche wiecej osob, ktore zamierzaja studiowac zarzadzanie od pazdziernika - to pisze rowniez tu.
    idea, ktora wymyslilem, jest zacna, wiec mam nadzieje, ze cos sie uda.

proponuje jakies spotkanie, co by sie poznac, razem wypic i pogadac. niekoniecznie dzisiaj (chociaz tez by to nie bylo zle;D), ale rownie dobrze moze byc np jutro.

ktos chetny?;d
  • kpt

Pomysł może być, tylko trzeba poczekać, aż się więcej osób zbierze : )

Wiesz może czy są już podane podziały na grupy? Ewentualnie kiedy będą?
  • Izuś

Wybieracie się na wyjazd w sierpniu? A na spotkanie jestem chętna jak już wcześniej pisałam :)
  • Piotrek!;d

podzialy na grupy to pewnie jakos we wrzesniu dopierio beda, watpie, ze wczesniej.

zerowka?;d jak zostana mi pieniadze z wyplaty, to pewnei tak;D
  • Anonim

Ja też idę na ten kierunek, w sumie przypadkiem trafiłam tu do was, bo już od dawna nie wchodzę na grono. Jakbyście ogarniali jakieś spotkanie to dajcie mi znać na gg na przykład :) 5754054.
  • Loud Lady

No, wreszcie ktoś ogarnął. Jak najbardziej jestem chętna na spotkanie, jednak sierpień mam cały w wyjazdach praktycznie, na zerówce mnie nie będzie niestety. Chyba zacznę częściej wchodzić na grono, skoro mamy tu swój wątek. Dawajcie znać, jak ogarniecie jakiś termin, może będę w pobliżu to wpadnę.
  • Anonim

Nawet teraz się jakoś można spotkać w te parę osób
  • Anonim

Jeśli wszyscy mają facebooka to tam można stronkę założyć, myślę, że tam więcej osób będzie.
  • Piotrek!;d

jak najbardziej, ze mozna sie spotkac chociazby w kilka osob;d jak dla mnie najlepiej w nastepnym tygodniu, bo ten tydzien mam wyjety z zycia..

a facebook to dobra opcja, jak ktos zrobi jakas grupe to moze mnie zapraszac;d
    na fejsiczku jestem jako Piotrek Ławecki
  • Loud Lady

A jak reszta nazywa się na fb? nie dam rady Was znaleźć po zdjęciach; )
  • Anonim

Ja zaraz założe fanpage i wyśle wam tu linka
  • Anonim

https://www.facebook.com/pages/Zarz...

Wbijać.
  • Piotrek!;d

spoko, aczkolwiek to chyba nie o to chodzilo;d
  • Loud Lady

Jak coś grupa już powstała, tylko muszę mieć Was w znajomych, żeby móc zapraszać. Zapewne więcej będzie się tam działo, jak zaczniemy studia, ale teraz też warto coś popisać. Na razie liczy 2 członków, mnie i Piotrka. Szalejemy!, Piszcie jak możecie swoje dane na fb, wyślę zaproszenie, po czym dodam Was do grupy.
  • Izuś

Izabela Mera - powinno mnie po tym znaleźć :)
  • Loud Lady

poszło już zaproszenie do znajomych, jak tylko odbierzesz będę mogła zaprosić Cię do grupy.
  • Ania Dudkowska

cześć :) jak ja dawno na grono nie zaglądalam.... też myśle że fajnie byloby się poznać wcześniej - również licze na zaproszenie Ania Dudkowska
  • E.

cześć:) ja też poproszę o zaproszenie, Ela Bąkała
    bardzo trudno znaleźć gdziekolwiek to grono, na facebooku też nie można znaleźć w wyszukiwarce Waszej grupy, dlatego też tak mało osób się zapisało. może na początek, żeby zgromadzić więcej osób utworzyć profil na facebooku dostępny dla wszystkich?
  • tadek1989

to ja tez poprosze zaprosznie. Radosław Orczykowski :)
  • Loud Lady

Zaproszenia do znajomych poszły. Jak tylko je odbierzecie wyślę inva do grupy
  • 1
  • 2
| |

Grono studentów Wydziału Zarządzania Politechniki Warszawskiej

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)