Wyemancypowani chłopcy [280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • t .

nosi się czy nie nosi?

włosy mi już trochę urosły, ale nie jest to jescze ta długość jaką planuję i muszę coś z nimi robić; )
    bo przyznam że troche mnie denerwują, ale jestem uparty i chce je zapuścić; )
  • koko szanel

,,nosi czy nie nosi" -temat woda. Dla mnie ma najlepsze zastosowanie podczas gry w Tenisa.
    Ale jeśli się ktoś w niej dobrze czuje to czemu i ,,nie"!
  • Nienaturalny

Podczas uprawiana sportu - czemu nie.

Ale wg. mnie na ulicy to wygląda głupio. Lepie jakoś fajniej je sobie wymodelować, jak ktoś ma długie:)
  • t .

eee tam, sporty nie dla mnie,
    na ulicy natomiast wyglądałem całkiem mądrze :P

ale nie no, byłem u pana fryzjera, powiedziałem że ściąć, ale nie z długości i opasa poszła chwilowo w kąt; ]
  • Anonim

ale chodzi wam o taką frotkę?

ja czasami chadzam w takiej czarnej wąskiej tasiemce na grzywce, a tej wersji sportowej to aż się boję zmierzyć.
  • t .

chodzi nam właśnie o taką czarną wstążkę, tyle że plastikowo.

frotce raczej podziękował.
  • Anonim

ale taką...damską?
    w stylu blair z gossip girl?

o nie, tego to ja się boję chyba bardziej niż frotki!
  • Nienaturalny

Widziałem ostatnio takiego chłoptasia... ogólnie ładnie gustowny ubrany, ale jego włosy.... Moim zdaniem włosy zaczesane do tyłu z taką plastikową opaską, pasują do jakiejś tlenionej, zwęglonej solary; p
  • Anonim

Nigdy w zyciu bym nie zalozyl takirj plastikowej, kojarzy mi sie to z kolezankami z przedszkola, poza tym mam za wysokie czolo ^^
    za to takie indie/hippie opaski w stylu Luke z The Kooks <3
  • Nienaturalny

no takie ok:D

ale inne - uchowaj Szatanie Polskę od Candy Boy'ów:P
  • .: Zachary :.

uwazam iz opaski wygladaj tylko i wylacznie dobrze na boisku..
    Pozdrawiam.
    N.Z.B.
  • Anonim

dzisiaj właśnie popylałem w takiej po Warszawce, ludzie się na mnie patrzyli jak na indianina, ale mi tam to nie przeszkadza.
    też zwracam uwagę na pięknych ludzi.
  • Tantal

Ej sexi babe from above, masz jeszcze tą opaskę?; p
  • t .

a moj problem z opaska juz sie skonczyl, scialem wlosy i teraz nosze takie jak polowa modnego londynu :)
| |

Emancypacja to proces o dwu zwrotach, pozostawiajac feministkom walke o prawa kobiet w patryarchacie...

Fotki

Miejsca grona (0)