-
Nienaturalny
-
Anonim
coś chyba wyemancypowani sobie urlop zrobili
granatowo szarych obrzydliwie gumowych butów do pływania w morzu o kamienistym dnie np. w Chorwacji, bez których na miejscu ani rusz! są beznadziejne!
wyjeżdżam jutro, wracam za dwa tygodnie,
wyemancypowane pa -
t .
biletów na metro. cena zabija. pierwsze co mi przyszło do głowy, się pomyśli, się dopisze
dobry topic! -
Nienaturalny
ja nienawidzę kupować spodni! Jestem dość długi (186 cm) i dość chudy (66kg). Jak już znajdę spodnie dobre "na długość" to w pasie są jakieś słonie. W każdym razie kupowanie spodni to dla mnie udręka. -
-
Michalis
alkoholu na imprezach - zawsze po imprezie nie mam na takse:P splukuje sie do zera:P -
m.K
-
isiek
>Michalis napisał
>alkoholu na imprezach - zawsze po imprezie nie mam na
>takse:P splukuje sie do zera:P
dlatego zostawiam 20 PLN w innej kieszeni; ) -
Nienaturalny
-
m.K
-
t .
nocne to zło. ogólnie autobusy to zło. ale trzeba się będzie chyba przestawić bo metro drogieeee...
wracając do tematu: prezentów, ogólnie.
ZAWSZE mam problem... -
m.K
drogie jak drogie, ale czemu nikt nigdy nie może mi powiedzieć w którą stronę mam jechać? :D
(myślę tu o stolicy)
ja jeszcze nie lubię kupować alkoholu - zawsze myślę sobie, że stać mnie na lepszy :P -
karol tomaszewski
spodni nie nawidze bo jestem niski i mam grube uda jak są dobre na długosc to zascisłe jak są dobre w pasie to nie leżą na kutasie :) -
m.K
zawsze łatwej skrócic :D
ostatnio w pull i w breshka znajduje spodnie na mnie- wprowadzili 36; ) -
Juuulczak
heeej, czy nie bedzie wam przeszkadzac kobieta na waszym gronie ? bardzo lubię zadbanych mężczyzn.
aż miło poczytac,ze tacy jeszcze istnieją. -
m.K
-
Nienaturalny
Jedna samica nas chyba nie zdeprawuje :D
Po za rtym to miłe, że niektóre kobiety lubią "wyemancypowanych" :D -
Juuulczak