Wyemancypowani chłopcy [280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zi

jak wyżej...

• Zi

Dzisiaj spotkałem w tramwaju 2 "dojrzałe" Panie ok/ przed/ 60 lat - siostry bliźniaczki... Były cudowne!!! Max glamour! Pierwsza miała dopasowaną krótką kurtkę - futerko w panterkę do tego brązową ołówkową spógnicę do kolan, rajstopy i piękne szpilki z korka marki Blay/ wiem, bo uwielbiam buty z tej firmy/ stylizowane na zeszłoroczną Pradę. Pod futerkiem widoczny był kremowy golf a na nim naszyjnik z masy perłowej. Do tego miała białe/ nie siwe!/ włosy i uroczą elegancką fryzurę.../ torby nie pamiętam/
    Siostra: Czerwony krótki płaszczyk zapinany na duże plastikowe guziki, biała spódnica do kolan/ również ołówkowa/, rajstopy i czerwone lakierowane szpilki na grubszym obcasie.../ P.S. Kolor i fryzura takie same/

Były niesamowite!! Nogi miały przepiękne!! Urocze, zadbane, ładnie pachnące i uśmiechnięte...a ludzie patrzyli na nie jak na UFO i chamsko się śmiali... szczególnie jakieś szare bezguścia z mojej uczelni... :/
    Żenada! Aż mi się przykro zrobiło :/
  • Nate

5 odcinek 4 serii Desperate Housewives
  • hare.

największa kolejkę do banku jaką w życiu widziałem.
    Nie cierpię kolejek!
  • Zi

Piszcie jakie oryginalne/ oryginalnie ubrane osoby spotkaliście, bo właśnie tego dotyczyć ma ten temat; )
  • jacek

fotki z piatkowego pokazu
  • ® Mi©hałe©zek ®

zajebiście ubranego chłopaka
    i to byłem ja :)
  • hare.

skromność
    ;]
  • panien Elegant

schlanego na umór kolegę z radia, który leżał na kanapie zapatulony w plastikowy worek, związany taśmą klejącą [bynajmniej nie przeze mnie].
  • Anonim

No to ok..widzialem wczoraj chlopaka fajnie ubranego:
    ciemne rurki,wełniana marynarka w pomarańczowo-brązową krate,mial rekawiczki białe w rózno kolorowe kropki, szalik taki sam...z pod marynarki wystawal mu czerwony dlugi swterek zapinany na guziki,w rece trzymał duża skórzana meską torbe od LV..a najbardziej podobaly mi sie jego buty(bo mam takie same :D)..nowa linia reebok freestyle ..takie razisto pomranczowe..wygladał zajebiscie ogolnie...ide w przyszlymn tygodniu na zakupy ..musze skopiowac co nieco :D
  • Anonim

A ja widziałem moją osiedlową Paris Hilton była strasznie spruta!!
  • A

Uwielbiam Paris... :>
  • Anonim

ja tez ja kooocham..Paris jest zajebista :D
  • Zi

^^ powiedzmy...; ]
  • Anonim

powiedzmy, ze nie!
  • bori bori

paris fuj
  • Anonim

fujka fujka!
  • Michalis

auc!
  • Le petit

>

auc!

O jesu!!!!

Michalis......... tyle lat!!
    Gdzie Ty jestes?
  • Anonim

Dziś czekając na zajęcia z farmakologii i czytając niezrozumiałe mechanizmy leków na nadciśnienie widziałem kątem oka zgiętą "pizdunie" myslałem że umre. Śmech ogarną nie tylko mnie ale pozostałe osoby czekające na zajęcia. Koles chyba był z drugiego roku wychodził z zajec z biochemii. Współczuje takim ludziom piskliwego głosu. <hahahahah nie moge>
| |

Emancypacja to proces o dwu zwrotach, pozostawiajac feministkom walke o prawa kobiet w patryarchacie...

Fotki

Miejsca grona (0)