-
Anonim
chcialem sie zapytac czy wy tez macie taki problem otuż jak chodzę w spodniach to ok po 2 mieciącach robią mi sie dziury na tyłku i w kroku!!! straszne -
adamus
mam parke spodni z dziurami ale nie na tyłku tylko na nogawkach..i byly tak od nowości :/ -
adamus
ale tak powaznie powinienes zmienic sklep ze spodniami np.pepe jeans czy diesel;te marki oferuja dobre i trwałe jeansy albo.. poprostu kupowac rozmiar wieksze :) -
Sponge
-
-
Ian
spodenki z house sa takie hmm ze smiechasnego jensu mieciusi jest i jak ktos zaczesto nosi jedne spodenki to sie moga rwac ja mam jedne ale nosze je moze raz na miesiac i jeszcze sa cale:D
ale chwale sobie spodenki od OTL sa wytrzymale:D i te od tommego :) -
bum bum I need.
ja nie mam takich problemow :) jakos sie nigdy z tym nie spotkalem :) -
Anonim
u mnie to jest prawie z każdymi spodniami nawet jak kupie większe nie wiem jaka jest tego przyczynnnaaa
bo to zaczyna byc naprawde w kurwiające
i nie wiem jakie marki oferuja mocne spodnie -
jacek
-
Anonim
Chłopczyk: Może poprostu dziwnie chodzisz o_O??:P Mi się żadne nie drą tylko na dole nogawek podwijają się pod buty-standard... -
Sponge
-
a może kupujesz takie modele jeansów które specjalnie się drą podczas noszenia?
w niektórych sklepach już takie są. damskie jeansy które się specjalnie drą pojawiły się trochę wcześniej.
z tego co wiem to niektóre modele z energie w wola parku drą się po jakimś czasie, oczywiście specjalnie i w wyznaczonych przez producenta miejscach. -
jacek
-
Le petit
-
tuum
ja mam diesla, które się rwą z szybkością światła
już je nawet zszywałem jakoś się trzymają ale ich degradacja trwa nadal
taki limitowany model był więc kupiłem sobie oczywiście nie w Polsce
a teraz korepetycje z arabskiego
z arabskiego dżins to sex fajne co nie??? -
Anonim
Ja chyba wiem o co chodzi z tymi podartymi spodniami!!
Mozna to wytlumaczyc tylko w jeden sposob:
to wszystko to po prostu OD ZBYT OSTREGO RYPANIA tu i ówdzie!!
Na bank -wiem cos o tym; -) -
Phon_Otwock
ja spodni nie dre zazwyczaj z nich wyrastam, mam dwie pary spordni rozdartych na tyłku CIIIICHOOOO :P (przy szlówkach) ale to od tańczenia bo czasami mam nawyk ładowania rąk w tylne kieszenie i tańczenia, a tak pozatym to bardzo sobie chwale jedne spodnie które kupiłem w zamierzeniu "urzyć raz i nie wkładać" mianowicie kupiłem w reporterze spodnie ze zwykłego materiału bo potrzebowałem na pokaz taneczny stroju, i ćwicze w nich od 2 lat :P pomijając jedno rozdarcie gdzie w tańcu zachaczyłem o klamke od szafki sa całe i genialnie sie w nich cwiczy (jak zwykle prowizorka przetrwała najdłużej) -
bori bori
-
karol tomaszewski