Wyemancypowani chłopcy [280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

chcialem sie zapytac czy wy tez macie taki problem otuż jak chodzę w spodniach to ok po 2 mieciącach robią mi sie dziury na tyłku i w kroku!!! straszne
  • adamus

mam parke spodni z dziurami ale nie na tyłku tylko na nogawkach..i byly tak od nowości :/
  • adamus

ale tak powaznie powinienes zmienic sklep ze spodniami np.pepe jeans czy diesel;te marki oferuja dobre i trwałe jeansy albo.. poprostu kupowac rozmiar wieksze :)
  • Sponge

na tyłku i w kroku...
    czyzby house ?? mi tez się tak drą, no problem
  • Ian

spodenki z house sa takie hmm ze smiechasnego jensu mieciusi jest i jak ktos zaczesto nosi jedne spodenki to sie moga rwac ja mam jedne ale nosze je moze raz na miesiac i jeszcze sa cale:D
    ale chwale sobie spodenki od OTL sa wytrzymale:D i te od tommego :)
  • bum bum I need.

ja nie mam takich problemow :) jakos sie nigdy z tym nie spotkalem :)
  • Anonim

u mnie to jest prawie z każdymi spodniami nawet jak kupie większe nie wiem jaka jest tego przyczynnnaaa
    bo to zaczyna byc naprawde w kurwiające
    i nie wiem jakie marki oferuja mocne spodnie
  • jacek

a ja wlasnie skonczylem szyc spodnie i mam dosc overlocka!/ spam/
  • Anonim

Chłopczyk: Może poprostu dziwnie chodzisz o_O??:P Mi się żadne nie drą tylko na dole nogawek podwijają się pod buty-standard...
  • Sponge

masz overlocka w maszynie, czy jako osobny sprzęt ?? :P
  • Nightday83

a może kupujesz takie modele jeansów które specjalnie się drą podczas noszenia?

w niektórych sklepach już takie są. damskie jeansy które się specjalnie drą pojawiły się trochę wcześniej.
    z tego co wiem to niektóre modele z energie w wola parku drą się po jakimś czasie, oczywiście specjalnie i w wyznaczonych przez producenta miejscach.
  • jacek

oddzielny, przemyslowy, zbyt szybki
  • Le petit

tak są wyprodukowane?

Ale kuriosum!

http://www.MAJKUL.com.pl
  • tuum

ja mam diesla, które się rwą z szybkością światła
    już je nawet zszywałem jakoś się trzymają ale ich degradacja trwa nadal

taki limitowany model był więc kupiłem sobie oczywiście nie w Polsce

a teraz korepetycje z arabskiego
    z arabskiego dżins to sex fajne co nie???
  • Anonim

Ja chyba wiem o co chodzi z tymi podartymi spodniami!!
    Mozna to wytlumaczyc tylko w jeden sposob:
    to wszystko to po prostu OD ZBYT OSTREGO RYPANIA tu i ówdzie!!
    Na bank -wiem cos o tym; -)
  • Phon_Otwock

ja spodni nie dre zazwyczaj z nich wyrastam, mam dwie pary spordni rozdartych na tyłku CIIIICHOOOO :P (przy szlówkach) ale to od tańczenia bo czasami mam nawyk ładowania rąk w tylne kieszenie i tańczenia, a tak pozatym to bardzo sobie chwale jedne spodnie które kupiłem w zamierzeniu "urzyć raz i nie wkładać" mianowicie kupiłem w reporterze spodnie ze zwykłego materiału bo potrzebowałem na pokaz taneczny stroju, i ćwicze w nich od 2 lat :P pomijając jedno rozdarcie gdzie w tańcu zachaczyłem o klamke od szafki sa całe i genialnie sie w nich cwiczy (jak zwykle prowizorka przetrwała najdłużej)
  • bori bori

problem mi nieznany jakby
  • karol tomaszewski

spodnie z hause są do dupy 2 pary zdarte w 2 msc
| |

Emancypacja to proces o dwu zwrotach, pozostawiajac feministkom walke o prawa kobiet w patryarchacie...

Fotki

Miejsca grona (0)