Wyemancypowani chłopcy [280]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • maciek

a co chłopcy powiedzą na ten temat? co robić aby depilacja depilatorem mniej bolała? czy używacie depilatorów? czy depilujecie brewki? co w ogóle depilujecie?
  • jacek

w poludnie depilacja najmniej boli
  • Piotr aka Konik

• Małygrabaż

jejku depilacji mowimy nie!
  • Anonim

raczej nie (npewno nie nogi i ręcę), najwyzej pachy, gdy ktos chce się wbic w bluzkę na ramiączka latem :D
  • Anonim

• Anonim

ale wioska... buuu :/
  • tuum

>Ooli napisał
    >ale wioska... buuu :/

wioska to brzydkie słowo, uważam iż powinno się ograniczyć jego użycie.
  • Anonim

wyglada na prawdziwego pedała... z ogolonymi nogami.. gorzej niz moja kumpela po depilaji..

wioska wioską... siara jak nic
  • tuum

>Ooli napisał
    >wyglada na prawdziwego pedała... z ogolonymi nogami..
    >gorzej niz moja kumpela po depilaji..
    >
    >wioska wioską... siara jak nic

i? popisujesz się bardziej.
    niektórzy nie mają włosów.
  • Anonim

nie popadaj w skrajność...
    nie mam nic przeciwko temu, jeżeli kto nie ma włosów.poprostu powiedziałem... co o tym sądze.. może w niezbyt cywillizowany sposób. no ale trudno :)
  • tuum

w bardzo niekulturalny, pragnę dodać.
  • Anonim

nie wiedziałem, że taki delikatny jesteś.
  • tuum

delikatny? ja jestem delikatny, o to nowość.
    nie lubię takich słów jak "wioska" i mam nadzieję, iż znaczenie pejoratywne tego słowa zostanie wyparte z j. polskiego w najbliższym czasie. czasem odnoszę wrażenie, iż już się jego nie używa, a kiedy spotkam takiego użytkownika (w tym przypadku Ciebie), to próbuję mu zwrócić uwagę. nic więcej.
  • LènnY

ojjjjj... dajcie sobie spokoj z tymi gołymi nogami ja mam 2m włosy na nogach i lubie je =D
  • tuum

>LènnY napisał
    >ojjjjj... dajcie sobie spokoj z tymi gołymi nogami ja mam
    >2m włosy na nogach i lubie je =D

dwu metrowe?
  • LènnY

dwu centymetrowe to i tak dużo =D
  • tuum

>LènnY napisał
    >dwu centymetrowe to i tak dużo =D

witam w klubie.
  • Anonim

Nie przesadzajmy:) na nogach włosy mogą być (nawet mile widziane),
    no ale dwu metrowych w życiu nie widziałem; D
  • Anonim

Ja rozumiem,że internet,że anonimowość,poczucie mniejszej odpowiedzialności intelektualnej,ale naprawdę oceniacie ludzi po tym,czy mają włosy na nogach czy nie? yyy... Mi bynajmniej byłoby trochę wstyd wyrażać takie komentarze w stylu "uważam,że ona jest "gupia" bo ma blond włosy". Myślałem,że najpierw się kogoś poznaje,a potem ewentualnie wyraża,czy ktoś nam odpowiada czy nie i to nie na zasadzie "on jest "wsiowy" bo ma buty nike a nie adidasa". Od kiedy wartościuje się ludzi na zasadzie posiadania bądź nieposiadania czegoś?
    Pozostawmy ludziom wolność do własnych preferencji bez podkreślania "jeśli ktoś ma/myśli/robi inaczej niż ja,to jest obciachowy". Trochę to niedojrzałe.
| |

Emancypacja to proces o dwu zwrotach, pozostawiajac feministkom walke o prawa kobiet w patryarchacie...

Fotki

Miejsca grona (0)