Wyższa szkoła sarkazmu i ironii [5638]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aur!nko

Wszyscy doskonale wiemy, że spojrzenia i gestykulacja są równie ważne, a może i ważniejsze niż słowa. Jednak spojrzeń przez grono nie spraktykujemy. Przyznam się, że jestem początkująca w tej dziedzinie, więc zakładam wątek, w którym kulturalnie będzie można spróbowac swoich sił i dociąc osobie wyżej. Szykuje się piękna polemika :) Kto mi wrzuci?? :>
  • Ola

wpadam w zadumę. [a jakby bez tego kulturalnie?; p]
  • patka

zadumę??!!Phi..Ja w rozpacz:P
  • Anonim

chwalisz się czy żalisz?

^^
  • patka

Żalę;P
    Ale nie będę się rozpisywać,bo mogłabyś nie zrozumieć;P
  • Aur!nko

Żal?? Czyżby pokolenie tnących się, zakompleksionych EMO??:>
  • Anonim

uczucie odrzucenia przez społeczeństwo, hm.
    porozmawiajmy o tym.
    ;>
  • Olciak

Jestem w tym słaba:D:D <lol>, ale dobra, coś marnego się wymyśli(też początkowa, aczkolwiek zawsze mam słabych rywalów, więc się nie dziwicie)

Odezwała się Wielka Pani Psycholog
  • Anonim

> mam słabych rywalów, więc się nie dziwicie)

rywali, jeśli już.

odezwała się Strażniczka Ortografii..
  • Aur!nko

Odezwał się Lodowy, Lodowy Pingwin^^
  • Anonim

żal jak się patrzy i czyta; /
  • Ryniu

yep... elite, as I see.

so żal.ru for u.
  • heste

proponuje rozwijanie swojego słownictwa. Za często widzę tu słowo ŻAL, które w obecnej rzeczywistości jest nadużywane... Trochę wysiłku i może niedługo będziecie tu pisać zdaniami złożonymi.
    wypowiedzi tutaj są poniżej poziomu przeciętnego początkującego, ale przecież nulla aetas ad discendum sera.
  • patka

Wypraszam sobie...Nie jestem EMO!!!!!
  • Anonim

Każde EMO tak mówi...;]
  • heste

Widzę, że zmiana tematu mimo wszystko nie wchodzi w grę, a zostawiłam przedtem taki ładny komentarz, który aż się prosi o PORZĄDNĄ ripostę. przykre.
  • Anonim

komentarz? to że twoja stara umie klepać na klawiaturze nie znaczy że możesz to sobie przypisywać; p; /
  • Yanek

powiedziała Mistrzyni Klawiatury <lol2>, widzisz nawet jej matka jest od ciebie lepsza, ty nawet klepać nie umiesz xP

a tak na mrginsie bez jeżdżenia po rodzinie, bo to prymitywne, a jak chcesz jeździć po czyichś rodzicach, to mam dobry pomysł załóż wątek "zastosowanie ironii przez ludzi ułomnych inteletualnie" (tam napewno znjdzie się miejsce na tkie teksty)
  • Yanek

>heste napisała:
    >proponuje rozwijanie swojego słownictwa. Za często widzę
    >tu słowo ŻAL, które w obecnej rzeczywistości jest
    >nadużywane... Trochę wysiłku i może niedługo będziecie
    >tu pisać zdaniami złożonymi.
    >wypowiedzi tutaj są poniżej poziomu przeciętnego
    >początkującego, ale przecież nulla aetas ad discendum
    >sera.
    >

Zgadzam się z tobą , wiesz "Per aspera at astra", ale z pewnością twój poziom (jak npisałaś) przeciętnie początkujący z pewnością wystarczy, żeby rządzić na tym wątku :P (bo pzecież, umiesz tworzyć zdania złożone! - szkoda tylko, że zapomniałaś - zdania zaczynamy pisać dużą literą!). Niestety nie dam Ci pełnej saysfakcji, bo Twoje rządy nie będą absolutne; ] .
  • Anonim

hoho, ale szparing.. Yanek podjął rękawicę, chylmy czoła przed tak wielkim aktem odwagi!

.. hmm, gdzie Twa rozmówczyni?
| |

Sarkazm i ironia.. To trzeba mieć we krwi ... Jeżeli uważacie, że w sarkazmie nikt was nie przeb...

Fotki

Miejsca grona (0)