-
Bartek
Witam!
Mam takie małe pytanko.. czy ktoś zna dokładne zasady rozwiązywania tych testów? ( czy mozna podejść do nich wiecej niż jeden raz?) i kolejne pytanie czy ktoś zrobil może screeny obecnego testu ? -
Ag
-
Michał ,,J,,
-
Bartek
-
-
kolka
jeśli chcecie tu zamieszczac pytania z testow to radze robic takie rzeczy na gronie prywatnym, a nie takim do którego ma dostęp każdy ... -
-
Anonim
-
Bartek
-
Joanna.
ja teeeż!;)
ale podobno nie każdy będzie miał wszystkie te same zadania, one przypadają nam losowo!
no,ale zawsze dobrze kilka przynajmniej.
mamy po 2 podejścia!
a test otwarty jest 10dni po wykładzie! [i uwaga,nie będzie już później dostępny!] -
.....
-
Antoniooo
na koniec otworza testy ,ktore sie nie zrobilo.... tak bylo przynajmniej w zeszlym roku u nas;) -
Miniu
-
Joanna.
tak ,jest już jeden do zrobienia o dziwo!
a to widać tylko nas tak straszą. ale powiedzieli,że nie będą już dostępne! -
.....
Ciekawe z czego jest ten PIERWSZY TEST;/ jak on przez większą część wykładu gadał CZYM JEST STATYSTYKA ETC.
matko.... -
Radosławek
-
ASKA
-
Pan A.
-
kolka
>Radosławek napisał
>jaki jest klucz dostepu do kursu dla statystki MA ?
MA
Ja wam powiedzialam, zebyscie sobie grono utworzyli :)
Ale przeciez wam go zakladac nie bede :P
-
Karola
no i ja też dołączam się do prośby o zaproszenie... o ile ktoś takie grono utworzył -
Ania
może orientujecie się, gdzie można znaleźć odpowiedzi do tych testów z poprzedniego roku, bo prawdopodobnie będą takie same...?