Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Koba Masterwork

Witam! Mam ogromną prośbę. Musze wybrać seminarium na WZ, ale z racji tego, że jestem na studiach jednoczesnych nie znam tam prawie żadnego prowadzącego. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tych kilku osób:
    po pierwsze dr A. Manikowski, dr J. Kowalczyk i prof. Szczęsny.
    ewentualnie dr A. Rutkowski, dr. J Rak lub prof. A. Sopoćko.
    Będę ogromnie wdzięczny za każde info czego się moge po tych ludziach spodziewać itd.

Pzdrawiam
  • K.

ja dorzuce jeszcze pare nazwisk:) prof.jasiński, prof.krzyżewski, dr cybulski
    pozdro
  • :)

uuuuuuaaa... ja jestem co prawda na drugim roku ( tzn. teraz juz prawie na trzecim; P ), ale niestety mialam ta watpliwa przyjemnosc obcowania z dr Jackiem Kowalczykiem... no i nie bylo slodko:((( ma strasznie chamskie zarciki, jakies niekontrolowane odzywki, czepia sie glupot, sam wie wszystko najlepiej i naprawde potrafi czlowieka upokorzyc. Ja w sumie dobrze wyszlam na koniec ze ZPiPu ( Zarzadzanie Procesami i Produkcja dla wtajemniczonych; P ), ale ile bylo nerwow i komplikacji... ech, mysle ze na tyle wiedzy ile szanowny pan dr przekazuje, caly ten stres jest tego nie wart...
    i takie jest moje zdanie :D
  • Anonim

Kowalczyka nie polecam - ham i gbur...jak sie potkniesz, nie poda ci reki tylko bedzie cie udupiał...i ma na prwde do dupy zaliczenia...jakies za bardzo wymyslne...

Cybulski zakrecony jak barania torba ale jako na promotora nie polecam, bo jest niesłowny...

prowadzi poza tym nudne strasznie wyklady i wszyscy chrapia....

Rutkowski bardzo w porzadku gość....

P.S ja juz kończę więc przyjmę wiecej pytan do...:)))
  • Anonim

akurat moje zarządzanie procesami u Kowalczyka to była bajka... zaliczenia semestru jak i egzaminu były w formie testu. Bez jakiejkolwiek nauki na luzaku miałem 4 z ćwiczeń i 4,5 z egzaminu. Fakt człowiek jest zasadniczy lecz wszystko co było na ćwiczeniach było na egzaminie nic ponad... ani jednej niespodzianki.

Jako, że z pozostałymi nie miałem do czynienia nie mam punktu odniesienia... lecz spewnością ktoś wreszcie coś dopisze...

http://ankieta.webhop.net <== pod tym adresem My czyli studenci uW WZ oceniamy wykładowców.... jest to moim zdaniem jak najbardziej obiektywna ocena prowadzących jaką można Tobie polecić :]

pozdrawiam
  • Cyprysek

A czy ktoś z Was miał okazje poznać Tomasza Ochinowskiego? Wybieram się do niego na seminaria i byłabym wdzięczna za jakieś rady i opinie.
    Pozdrawiam.
  • Cyprysek

Jeszcze apropos Cybulskiego.
    Miałam z nim zajęcia przez 2 semestry i jestem nawet zadowolona.Pisalam u niego dwa egzaminy i jednym wszystkich powalil na kolana ale drugi byl spoko,dokladnie z tego co przerobilismy na zajeciach.Faktycznie czasmi troche przynudza.I ma sprosne zarty ale dzieki nim nie wszyscy spia na wykladach :)

ooooooooooooo co do pana Ochinowskiego to... jest naprawde super spoko facet :D podpisuje sie pod tym obiema (obydwoma?; P) rekami. Naprawde fajny, mialam z nim w tym roku monograf ( prowadzil razem z p. Mijalem) i to jest facet z ktorym ZAWSZE mozna sie dogadac, ma naprawde duzo wiedzy, oczytany, nie gada bez sensu glupot, a do tego mily, sympatyczny, otwarty na zdanie studentow... itd. i ja naprawde nie przesadzam, po prostu fajny facet, genialnie wybral sobie zawod, bo sie naprawde nadaje i ma super podejscie :D

polecam w 100%
  • K.

mam takie samo zdanie Kasik

dzieki za informacje
    pozdro
  • Cyprysek

To bardzo sie ciesze!!!!!!Slyszalam opinie negatywne o calej katedrze i juz zaczelam sie troche martwic.No ale skoro tak pozytywnie piszesz o panu Ochinowskim to kamien spadl mi z serca :))))
    Bardzo dziekuje za info.
    Pozdrawiam.

hehehe, spoko nie ma sprawy :D
    my, wuzetowcy; P musimy sobie pomagac :D

pozdr
  • Anonim

Ochinowski jest podobno ok - tak mówią ludzie, a ludzie wiedzą. Z niektórymi jest tak, że ja ich niebyt lubię a ludzie którzy mają z nimi zajecia mówią, że są ok...

heheheh to kto ma racje, ty czy ludzie?; P
  • Anonim

Nooo.... Ja niektórych wykładowców nie trawię, a później słyszę, że są oki albo na odwrót. Oczywiście są i tacy których wszyscy lubią, albo wszyscy nie lubią.
  • Anonim

Bez nazwisk, bo mam poprawke z makro we wrześniu:P

uuuuuuuuu, to bede 3mala kciuki :D
    ja mialam to szczescie zaliczyc u pani Z.
  • Anonim

Ja muszę zaliczyć ćwiczenia u pani B i egzamin u pani Z. Aż się boję...

hmm, z egzaminem u pani Z. nie powinno byc problemu, bo ona chyba specjalnie nowoczesna kobitka nie jest, i nie zmienia pytan...
    co do pani B nie wiem, nie mialam przyjemnosci (pewnie watpliwej, co?; P)
  • Anonim

Baaaaardzo wątpliwej;)
  • Anonim

Dementuje.dr.J. Kowalczyk. Pisalem uniego licencjata a wczesniej mialem zajecia z rachunkowosci zarz.i fakt,jesli chodzi o zajecia to bywa ciezko.Natomiast promotor z niego byl ZAJ...STY.Jesli chcesz sie z nim spotkac,to no problem,nawet u nigo w domu jak nie ma gdzie.pomaga przy pisaniu a na obronie to mistrz swiata.polecam
  • 1
  • 2
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)