-
szczepan
-
justyna
Biorąc pod uwagę poziom standardowych lektoratów i to, że dzięki wyborowi wersji internetowej zyskujesz dwa kompletnie wolne od zajęć dni, to WARTO.
Ja chodziłam przez dwa semestry na takie lektoraty. Miałam dzięki temu więcej czasu na studia równoległe i prace.
Co tydzień zadanka, pod koniec semestru proste zaliczenie.
Poziom - zgodnie z deklaracją w USOSie.
-
notoryczna kłamczyni
Może ktoś będzie mógł się wypowiedzieć w tym temacie? Mam właśnie dylemat. Chciałabym się dowiedzieć jakie są opinie nt. języków przez internet i tych kursów w połowie internetowych. -
mr. Michał Świątek
Jak najbardziej polecam kursy internetowe...
natomiast te półinternetowe to z tego co widziałem po znajomych to niestety masakra jakaś... długie zajęcia w realu na krakowskim i masa ćwiczeń w necie. -
-
notoryczna kłamczyni
A właśnie myślałam raczej o takim półinternetowym. Może jeszcze ktoś się podzieli opinią? -
Karolina
Ja tez slyszalam niefajne opinie o tym polinternetowym... :( Mnostwo pracy podobno..
Bylam na internetowym i nawet fajny, troche bylo roboty z tymi testami, ale rzeczywiscie 2 dni wolne i zaliczenie proste. -
Kuba B
>szczepan napisał
>temat wszystko wyjasnia
no co Ty!
przecież z takiego kursu to Ty nic nie "wyniesiesz"!
no chyba że w kafejce internetowej będziesz trzaskał zadanka:) -
notoryczna kłamczyni
A jednak jak widać wyżej są tacy, którzy to sobie chwalą, Ja dlatego myślałam nad półinternetowym, żeby nie robić wszystkiego samodzielnie, tylko mieć też jakieś zajęcia w sali.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne