Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • szczepan

temat wszystko wyjasnia
  • justyna

Biorąc pod uwagę poziom standardowych lektoratów i to, że dzięki wyborowi wersji internetowej zyskujesz dwa kompletnie wolne od zajęć dni, to WARTO.

Ja chodziłam przez dwa semestry na takie lektoraty. Miałam dzięki temu więcej czasu na studia równoległe i prace.
    Co tydzień zadanka, pod koniec semestru proste zaliczenie.
    Poziom - zgodnie z deklaracją w USOSie.
  • notoryczna kłamczyni

Może ktoś będzie mógł się wypowiedzieć w tym temacie? Mam właśnie dylemat. Chciałabym się dowiedzieć jakie są opinie nt. języków przez internet i tych kursów w połowie internetowych.
  • mr. Michał Świątek

Jak najbardziej polecam kursy internetowe...
    natomiast te półinternetowe to z tego co widziałem po znajomych to niestety masakra jakaś... długie zajęcia w realu na krakowskim i masa ćwiczeń w necie.
  • notoryczna kłamczyni

A właśnie myślałam raczej o takim półinternetowym. Może jeszcze ktoś się podzieli opinią?
  • Karolina

Ja tez slyszalam niefajne opinie o tym polinternetowym... :( Mnostwo pracy podobno..
    Bylam na internetowym i nawet fajny, troche bylo roboty z tymi testami, ale rzeczywiscie 2 dni wolne i zaliczenie proste.
  • Kuba B

>szczepan napisał
    >temat wszystko wyjasnia

no co Ty!
    przecież z takiego kursu to Ty nic nie "wyniesiesz"!
    no chyba że w kafejce internetowej będziesz trzaskał zadanka:)
  • notoryczna kłamczyni

A jednak jak widać wyżej są tacy, którzy to sobie chwalą, Ja dlatego myślałam nad półinternetowym, żeby nie robić wszystkiego samodzielnie, tylko mieć też jakieś zajęcia w sali.
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)