Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♪ ~K8~ ☼ ♪

ja nie mam...
  • Anonim

tez nie mam, ktos robi sobie zarty z nas;]
  • Słowik

Co za matoł jakiś... Ten Mike oczywiscie :)
  • KEMPES

Kurde, trolle są śmieszne dopóki nie jest się obiektem żartu.
  • KEMPES

Tym razem bez żartów - mam już wynik!!!! Uffff
  • MJ

Nadal nie mam wyniku z pierwszego terminu...
  • Sebastian

Żeby mieć wynik z pierwszego terminu trzeba być podpiętym czy coś takiego. Ja musiałem iść do pana usosa żeby mi to zrobił, bo sam tego nie zrobiłem przy rejestracji. Teraz ocene z pierwszego terminu mogą wklepać już tylko panie w dziekanacie na podstawie protokołu. U mnie obecnie widoczna jest w usosie pozycja ZPS, ale oceny nie mam z żadnego terminu.
  • Mikey

SĄ WYNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
  • ♪ ~K8~ ☼ ♪

ja nadal nic :(
    ale chociaż dobre te Wasze wyniki?; )
  • Mikey

Zaliczyłem :-). Moi 2 koledzy też.
  • Anonim

jeaaa cudowne 3 :P
  • ola ś.

a ja nie mam oceny z drugiego :(
  • MJ

>Sebastian napisał
    >Żeby mieć wynik z pierwszego terminu trzeba być
    >podpiętym czy coś takiego. Ja musiałem iść do pana
    >usosa żeby mi to zrobił, bo sam tego nie zrobiłem przy
    >rejestracji. Teraz ocene z pierwszego terminu mogą wklepać
    >już tylko panie w dziekanacie na podstawie protokołu. U
    >mnie obecnie widoczna jest w usosie pozycja ZPS, ale oceny
    >nie mam z żadnego terminu.

Też mam ZPS w USOSie (od pana admina) i też nie mam oceny z żadnego terminu. Gadałem już dawno z paniami w dziekanacie, ale nie mają protokołów. Jak w ruskim cyrku.
  • Robert

Witam,

bardzo mi zależy na dowiedzeniu się kilku rzeczy na temat studiów II stopnia z Zarządzania Potencjałem Społecznym na UW.

Obecnie posiadam dyplom licencjata z filologii angielskiej i niewielki zakres wiedzy z tematyki studiów; na co dzień pracuję w dużym Call Center i widzę niekompetencję kierowników czy niezbyt humanistyczne podejście menagera, jednak moja praca nie jest powiązana z kadrami, HR itp. Czy osoba z takim doświadczeniem może sobie poradzić na takich studiach, czy warto je w ogóle podejmować? Na co się tam kładzie największy nacisk, jak wyglądają zajęcia, czy dużo jest nauki z przedmiotów ścisłych?

Ponadto, odnośnie wyżej wspomnianych utrudnień, czy osoba po zupełnie innego typu studiach musi nadrabiać różnice programowe, i czy dużo jest tam takich studentów?

Nie wiecie też może czym głównie różnią się te studia od ZZL na UW czy innych uczelniach?
    Odnoszę wrażenie, że ZZL na podyplomówkach kierowane jest raczej do menagerów czy praktyków HR, podczas gdy Zarządzanie Potencjałem Społecznym II stopnia uczy raczej podstaw: zarządzania firmą, ludźmi, prawa itd., ale nie jestem pewien.

Ostatnia rzecz, od której zaczynają się zajęcia w piątki, i często zdarza się je omijać? Uczelnia chyba zdaje sobie sprawę, że część studentów, jak nie większość, pracuje? I jak oceniacie szanse zdobycia dobrej i ciekawej po skończeniu tego kierunku?

Bardzo prosiłbym o wyczerpujące odpowiedzi, z góry dziękuję i pozdrawiam.
  • przedszkole

Ciezko bedzie znalezc w tym watku kogos kto Tobie rzetelnie odpowie na te pytania...
    to jest watek przedmiotu, ktory musielismy zaliczyc w ostatniej sesji na IV roku (jednolite studia magisterskie dzienne i wieczorowe)...
    i raczej wiekszosc z nas nie jest zwolennikiem tego prowadzacego i sposobu zaliczania przedmiotu...
  • Bartez

ZPS lub mardob, a czy moze ktoś ma maila do Remiszewskiej? - tez od zps
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)