- 1
- 2
-
Anonim
witam, mam prośbę czy ktoś możne mi pożyczyć na ten tydzień książkę Kisielnickiego MIS. potrzebuje jej pilnie bo mam egzamin w sobotę...
pomóżcie.... -
DR
-
Jerry Jerry
>Dorota napisała:
>witam, mam prośbę czy ktoś możne mi pożyczyć na ten
>tydzień książkę Kisielnickiego MIS. potrzebuje jej
>pilnie bo mam egzamin w sobotę...
>pomóżcie....
W bibliotece nie ma? -
Türkiye'ye seviyorum!
-
-
Karolina
-
rachel
jeśli chodzi o książkę 'systemy informacyjne biznesu', to mogę pożyczyć -
DR
-
Panna Anna
-
Sebastian
>Panna Anna napisała:
>a jaka jest różnica między starym wydaniem a nowym?
Cena (i pewnie dorzucono kilka mało istotnych z punktu widzenia studenta zdań). -
Panna Anna
a ciężko jest zaliczyć ten egzamin? Pytania są ogólne czy szczegółowe i do wykucia? -
Sebastian
Jeśli chodzi w tym wątku o przedmiot "komputerowe systemy zarządzania" (bo nie wiem o co kaman z tym "MIS" w tytule), to raczej bez problemu się zalicza. Można nawet dla picu namalować kwiatka, ponoć podnosi ocenę xD -
DR
-
J P B
-
stelmer
nie na wszytskich wykładach byłem, ale patrzac na notatki które mam a pisałem wszytsko z jego slajdów jak juz sie pojawiłem na wykładzie i powiem że całkiem spoko te z plikosekcji nie wiem czy nie takie same własnie jak te slajdy jego tylko ze w formacie word , oczywiscie nie wszystkie jakies tabee z danymi sa w pliko które nam pokazywał ''Kisiel''
ale wg mnie są ok i na pewno je bede ogarniał
tyle z mojej strony
ale popytaj innych moze ktos był na wszytskich wykładach i ma inne zdanie na temat materiałów z plikosexi
pzdr -
Jacek T.
ma ktoś może jakieś testy z ubiegłych lat? jak wygląda ten egzamin? test czy pytania otwarte? -
stelmer
-
ogólne i łatwe i trzeba rysować. pamiętam, że tematy nie były zaskoczeniem w stosunku do materiałów z plikosekcji.
bardzo przyjemny egzamin, bardzo przyjazny Pan Profesor. -
stelmer
-
Jacek T.
a pamięta ktoś może pytania z zeszłego roku? i jak bardzo szczegółowe były? -
-->Agnieszka<--
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne