-
Maggie ; )
Koło Informatyczne
Osoby zainteresowane działaniem Koła Informatycznego na Wydziale Zarządzania zapraszamy do uczestnictwa w spotkaniu organizacyjnym, które odbędzie się w czwartek 19 lutego o godzinie 17:00 w sali C103 :) -
.:: Akashia ::.
a czym takie koło ma się zajmować??; >
<akurat nie będzie mnie w warszawie w tym tygodniu, wiec na spotkaniu pojawić sie nie moge..> -
Maggie ; )
Mamy zamiar nauczyć się programu lub kliku programów, które na pewno przydadzą się w przyszłej pracy, a które nie są przewidziane w ramach studiów. -
ola ś.
-
-
Przemko
Access jest przewidziany w programie studiów :P a wszystkim pochodnym typu IFS itp. bardzo dziękuje. Ale tak poza tym myślę, że to dobry pomysł z tym kołem, różni ludzie zajmują się różnymi rzeczami, a tam można by powymieniać się pomysłami, ewentualnie czegoś się nauczyć, aha spotkanie jest o 17:00, mam nadzieję, że nie będzie trwało za długo :) -
.:: Akashia ::.
haha chyba troche niezbyt adekwatna jest nazwa tego koła.. mi informatyka sie z czymś innym kojarzy.. moze lepiej byłoby nazwać koło "komputerowe wspomaganie biznesu" czy cos w ten deseń.. -
Maggie ; )
Nie, to spotkanko to tylko kilkanaście minut :) Chyba, że już chcemy zrobić pierwsze zajęcia; P Pomysły mile widziane! Propozycje nowej nazwy też; ) -
S-ski
-
Maggie ; )
-
S-ski
-
Julo
-
Anonim
opiekun proponowany - prof Kisielnicki
bedziemy sie spotykac w srody o 16 albo w czw o 17 - do ustalenia
proponowany program na początek- Amadeus
proponowana nazwa koła- Studenckie Koło Informatyczne -SKI
musimy uchwalic status, wyłonić jakies władze,
zrobić stronę internetowa
-
Anonim
-
Maggie ; )
Środa 16, jeszcze dwie osoby są za tym terminem.
SKI - jeźdź z Nami :D -
Maggie ; )
Troche sie zmienilo, z tych dwoch osob jedna moze w srode, a druga w czwartek. -
lsk
>Maggie ; ) napisała:
>Tak, opiekunem jest Pani Mgr Olga Sobolewska.
Opiekunem koła musi być pracownik naukowym conajmniej z tytułem doktora.
Kilka prawdopodobnie przydatnych informacji :
http://www.rada.uw.edu.pl/baza.php?...
-
DR
jesli faktycznie bylby to SAP to czw w okolicach 17 bylby lepszy, bo w srode do 20 mam cwiczenia :) Kolega zainteresowany podobnie. -
ja tez jestem za czwartkiem o 17 :))
jakie programy oprocz Amadeusa są jeszcze przewidziane?
I ile trwa to kółko? -
DR
ja zrozumialem ze glownie SAP i to mnie najbardziej jednak ciekawi, Wolfgang Amadeusz troszke mniej. -
Mariusz
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne