-
off
Co wiecie na temat tych monografów?
Zaliczenie na pierwszym to ma być chyba test, ale czy ktoś wie jak z poziomem trudności?
Jak jest z organizacjami pozarządowymi? -
off
jednak sory, jest inaczej
na geo jest chyba jakaś praca do wyboru
1. Artykuł o jakimś miejscu plus reklama do czasopisma pasująca do artykułu
2. Wycieczka studyjna do polski
3. Centrum turystyki kwalifikowanej lub alternatywnej -
Jonathan A.
Na organizacjach pozarzadadowych warunki zaliczenia sa 2, chyba lacznie do spelnienia:
1) obecnosc na wiekszosci zajeciach <4/7>-to gwarantuje zaliczenie
2) na wyzsza ocene test: 10 pytan jedno lub 2-krotnego wyboru <cytat> +10 zdan do uzupelniania <definicje> -
Anonim
a na tej geografii trzeba byc czy mozna oddac tylko prace?
byl ktos moze u DZiekana na monografie- jakie sa warunkki zaliczenia?:P -
-
Anonim
jak było z tą geografią? sprawdzał listę? trzeba było chodzić? czy zaliczenie tylko i wyłącznie pracą? -
MałaAga
-
Anonim
geografia regionalna turystyki:
w ten piątek można oddać pracę do sprawdzenia? <czyli jeszcze nie na ocenę?>
deadline jest 11 cz8 grudnia? (słyszałam obie wersje....) -
Anonim
-
Anonim
Geografia regionalna turystyki – zaliczenie
Przygotować krótką pracę do wyboru (znaczenie praktyczne)
1) Reportaż turystyczny z dowolnego regionu Polski/świata (do pisma turystycznego)
3-4 strony, tabele, wykresy, mapki, śródtytuły, zdjęcia, ciekawy tytuł
Bibliografia, nie mogą to być tylko strony WWW
2) Wyspa jako region turystyczny – funkcje i problemy (czy warto tam prowadzić działalność turystyczną)
3) Turystyka w strukturze gospodarki regionu
2 i 3 bardziej naukowe
Termin: do 4 grudnia, do sprawdzenia, bez oceny; do 18 grudnia – ostatecznie, ocena
-
Anonim
tylko że ktoś mi mówił, że deadline jest 11 grudnia, a od tego kogo brałam te info, miał zapisane właśnie tak :)
więc nie wiem :) -
.:Veni Vidi Vici:.
Ja mam w notatkach, że na 4.12 praca do sprawdzenia (jeszcze nie na ocenę, chyba że wszystko ok), na 11.12 deadline, na 18.12 wyniki -
Anonim
ooo, to ma sens; ]
ale to jak mu oddam 4.12, to dopiero 11.12 dowiem się czy jest ok, a jak nie będzie ok, to na kiedy skoro 18.12 już wyniki? hehe; ]
nie no, kombinuję; ]
dzięki za info :) -
właśnie pytałam go o to po którymś wykładzie, ale nadal nie rozumiem:P pamiętam, że jakoś na początku mówił, że nikomu nie będzie utrudniał czyli oddajemy do skutku. Czyli jeśli oddasz 4.12 to pewnie 11.12 dostaniesz feedback i na 18.12 przynosisz poprawione. Albo jeśli będzie taka możliwość idziesz do niego na dyżur. -
Anonim
spoko, już napisałam i mam zamiar oddać teraz w piątek i mieć jeden temat z głowy :) -
eMeS
-
-
Anonim
dobra, to jaka jest w końcu jedyna ostateczna wersja?
kiedy to oddajemy?
i kiedy kałuski ma dyżur?
-
Anonim
ostatecznie trzeba oddać w ten piątek, pracy już nie będzie chyba można poprawić ew., a ocena zostanie wystawiona na 18.12. -
Anonim
ok. a czy coś komuś wiadomo o ewentualnym dyżurze? bo pracę już mam, tylko nie będę miał możliwości mu jej osobiście zanieść w ten piątek; ) -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne