Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • off

Co wiecie na temat tych monografów?

Zaliczenie na pierwszym to ma być chyba test, ale czy ktoś wie jak z poziomem trudności?

Jak jest z organizacjami pozarządowymi?
  • off

jednak sory, jest inaczej

na geo jest chyba jakaś praca do wyboru

1. Artykuł o jakimś miejscu plus reklama do czasopisma pasująca do artykułu

2. Wycieczka studyjna do polski

3. Centrum turystyki kwalifikowanej lub alternatywnej
  • Jonathan A.

Na organizacjach pozarzadadowych warunki zaliczenia sa 2, chyba lacznie do spelnienia:
    1) obecnosc na wiekszosci zajeciach <4/7>-to gwarantuje zaliczenie
    2) na wyzsza ocene test: 10 pytan jedno lub 2-krotnego wyboru <cytat> +10 zdan do uzupelniania <definicje>
  • Anonim

a na tej geografii trzeba byc czy mozna oddac tylko prace?
    byl ktos moze u DZiekana na monografie- jakie sa warunkki zaliczenia?:P
  • Anonim

jak było z tą geografią? sprawdzał listę? trzeba było chodzić? czy zaliczenie tylko i wyłącznie pracą?
  • MałaAga

nie trzeba chodzić, tylko praca na kilka stron na zaliczenie
  • Anonim

geografia regionalna turystyki:

w ten piątek można oddać pracę do sprawdzenia? <czyli jeszcze nie na ocenę?>

deadline jest 11 cz8 grudnia? (słyszałam obie wersje....)
  • Anonim

co trzeba napisac na geografie? i na kiedy ?? :>
  • Anonim

Geografia regionalna turystyki – zaliczenie

Przygotować krótką pracę do wyboru (znaczenie praktyczne)
    1) Reportaż turystyczny z dowolnego regionu Polski/świata (do pisma turystycznego)
    3-4 strony, tabele, wykresy, mapki, śródtytuły, zdjęcia, ciekawy tytuł
    Bibliografia, nie mogą to być tylko strony WWW
    2) Wyspa jako region turystyczny – funkcje i problemy (czy warto tam prowadzić działalność turystyczną)
    3) Turystyka w strukturze gospodarki regionu

2 i 3 bardziej naukowe

Termin: do 4 grudnia, do sprawdzenia, bez oceny; do 18 grudnia – ostatecznie, ocena
  • Anonim

tylko że ktoś mi mówił, że deadline jest 11 grudnia, a od tego kogo brałam te info, miał zapisane właśnie tak :)

więc nie wiem :)
  • .:Veni Vidi Vici:.

Ja mam w notatkach, że na 4.12 praca do sprawdzenia (jeszcze nie na ocenę, chyba że wszystko ok), na 11.12 deadline, na 18.12 wyniki
  • Anonim

ooo, to ma sens; ]

ale to jak mu oddam 4.12, to dopiero 11.12 dowiem się czy jest ok, a jak nie będzie ok, to na kiedy skoro 18.12 już wyniki? hehe; ]

nie no, kombinuję; ]

dzięki za info :)

właśnie pytałam go o to po którymś wykładzie, ale nadal nie rozumiem:P pamiętam, że jakoś na początku mówił, że nikomu nie będzie utrudniał czyli oddajemy do skutku. Czyli jeśli oddasz 4.12 to pewnie 11.12 dostaniesz feedback i na 18.12 przynosisz poprawione. Albo jeśli będzie taka możliwość idziesz do niego na dyżur.
  • Anonim

spoko, już napisałam i mam zamiar oddać teraz w piątek i mieć jeden temat z głowy :)
  • eMeS

a mozna mu to wyslac mailem?

nie
  • Anonim

dobra, to jaka jest w końcu jedyna ostateczna wersja?
    kiedy to oddajemy?
    i kiedy kałuski ma dyżur?

• Anonim

ostatecznie trzeba oddać w ten piątek, pracy już nie będzie chyba można poprawić ew., a ocena zostanie wystawiona na 18.12.
  • Anonim

ok. a czy coś komuś wiadomo o ewentualnym dyżurze? bo pracę już mam, tylko nie będę miał możliwości mu jej osobiście zanieść w ten piątek; )
  • Anonim

daj komuś, to odda; ]
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)