-
Alex
Witam, wiem o tym że na 17 kwietnia umówione jest zaliczenie z monografu "Organizacje pozarządowe" prowadzone przez mgr Kiryło.
Niestety nie miałem możliwości uczęszczania na zajęcia, ale mam zgodę na przystąpienie do testu. W związku z tym mam pytanie do osób które są zapisane na ten przedmiot, czego można się spodziewać na teście? Jaki zakres materiału i jaką ma formę?
Z góry dzięki wielkie za pomoc ! -
Julo
Test to ok. 10 pytań jedno lub wielokrotnego wyboru z przewagą tych pierwszych + do 10 uzupełnianek gdzie trzeba będzie wstawić fundacja/partia polityczna/koło gospodyń wiejskich itp.. -
Alex
A będzie to na tyle szczegółowe, że warto się przygotowywać? Jeśli tak to z czego? -
Alex
-
-
kolka
>Test to ok. 10 pytań jedno lub wielokrotnego wyboru z
>przewagą tych pierwszych + do 10 uzupełnianek gdzie trzeba
>będzie wstawić fundacja/partia polityczna/koło gospodyń
>wiejskich itp..
Odpowiedz padla ... 10 pytan testowych w wiekszosc jednokrotnego wyboru + uzupelnianka nazw organizacji pozarzadowych...
czy trzeba sie mocno przygotowac ? do testu nie musisz bo zawsze mozna strzelic, ale zeby zrobic uzupelnianke to wypadaloby znac chociaz nazwy tych organizacji ... :)
-
Alex
No właśnie, ale nie wiem jaki był zakres zajęć i co omawialiście :) Jest co poczytać albo przejrzeć aby jakkolwiek się przygotować...?
Dzięki za dotychczasową pomoc ! -
anka
organizacje pozarzadowe... :) to omawialismy, taki byl zakres i pewnie z tego; -) i tyle. -
// Aga \\
podobno co roku daje ten sam test czy ktos to moze potwierdzic? moze cos krazy po sieci? -
Jerry Jerry
>// Aga \\ napisała:
>podobno co roku daje ten sam test czy ktos to moze
>potwierdzic? moze cos krazy po sieci?
Ja niestety nic nie znalazłem, ani na gronie, ani na szturmowej, ale myślę, że ten test łatwiutki będzie, nie ma co się spinać; ) Co Wy na pierwszym roku jesteście czy co :P? -
anka
-
Julo
-
Jerry Jerry
>Julo napisał
>Mówił, że w usosie i "trochę to zajmie"
Informacja na tym wydziale o tym, że "wyniki będą pewnie jakoś w przyszłym tygodniu" równoznaczna jest z "czekajcie sobie jeszcze półtora miesiąca muahahahaha". Analogicznie: "trochę to zajmie" czyli wyniki pewnie pod koniec czerwca; ) -
anka
-
dece
-
Julo
-
Julo
-
Jerry Jerry
-
Michał Cierlica
Ma ktoś może jakiś test z poprzednich lat albo jakieś materiały ?
Jak coś to: flavanoone@gmail.com
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne