Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Alex

Witam, wiem o tym że na 17 kwietnia umówione jest zaliczenie z monografu "Organizacje pozarządowe" prowadzone przez mgr Kiryło.

Niestety nie miałem możliwości uczęszczania na zajęcia, ale mam zgodę na przystąpienie do testu. W związku z tym mam pytanie do osób które są zapisane na ten przedmiot, czego można się spodziewać na teście? Jaki zakres materiału i jaką ma formę?

Z góry dzięki wielkie za pomoc !
  • Julo

Test to ok. 10 pytań jedno lub wielokrotnego wyboru z przewagą tych pierwszych + do 10 uzupełnianek gdzie trzeba będzie wstawić fundacja/partia polityczna/koło gospodyń wiejskich itp..
  • Alex

A będzie to na tyle szczegółowe, że warto się przygotowywać? Jeśli tak to z czego?
  • Alex

Bardzo proszę o odpowiedź...
  • kolka

>Test to ok. 10 pytań jedno lub wielokrotnego wyboru z
    >przewagą tych pierwszych + do 10 uzupełnianek gdzie trzeba
    >będzie wstawić fundacja/partia polityczna/koło gospodyń
    >wiejskich itp..

Odpowiedz padla ... 10 pytan testowych w wiekszosc jednokrotnego wyboru + uzupelnianka nazw organizacji pozarzadowych...

czy trzeba sie mocno przygotowac ? do testu nie musisz bo zawsze mozna strzelic, ale zeby zrobic uzupelnianke to wypadaloby znac chociaz nazwy tych organizacji ... :)

• Alex

No właśnie, ale nie wiem jaki był zakres zajęć i co omawialiście :) Jest co poczytać albo przejrzeć aby jakkolwiek się przygotować...?

Dzięki za dotychczasową pomoc !
  • anka

organizacje pozarzadowe... :) to omawialismy, taki byl zakres i pewnie z tego; -) i tyle.
  • // Aga \\

podobno co roku daje ten sam test czy ktos to moze potwierdzic? moze cos krazy po sieci?
  • Jerry Jerry

>// Aga \\ napisała:
    >podobno co roku daje ten sam test czy ktos to moze
    >potwierdzic? moze cos krazy po sieci?

Ja niestety nic nie znalazłem, ani na gronie, ani na szturmowej, ale myślę, że ten test łatwiutki będzie, nie ma co się spinać; ) Co Wy na pierwszym roku jesteście czy co :P?
  • anka

czy wiadomo gdzie i kiedy będą wyniki tego testu...?
  • Julo

Mówił, że w usosie i "trochę to zajmie"
  • Jerry Jerry

>Julo napisał
    >Mówił, że w usosie i "trochę to zajmie"

Informacja na tym wydziale o tym, że "wyniki będą pewnie jakoś w przyszłym tygodniu" równoznaczna jest z "czekajcie sobie jeszcze półtora miesiąca muahahahaha". Analogicznie: "trochę to zajmie" czyli wyniki pewnie pod koniec czerwca; )
  • anka

ehhhh... ulubione tzw święte nigdy... no dobrze, cóż robić
  • dece

macie juz wyniki z tego?
  • Julo

Nie
  • Julo

Powinny być już wyniki w usosie
  • Jerry Jerry

4,5 =)
  • Michał Cierlica

Ma ktoś może jakiś test z poprzednich lat albo jakieś materiały ?
    Jak coś to: flavanoone@gmail.com
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)