Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Robert

Pytanie do osób z tej grupy. prowadzonej przez prof Wierzbińskiego:
    Kiedy jest kolokwium zaliczeniowe? Proszę o termin(y)
    Z ilu części się składa?

Jestem zapisany do tej grupy ale nie chodze na zajęcia także bardzo będe wdzięczny za informacje
  • I am McLovin

idz do zyzyna
  • Robert

gdybym mógł to bym poszedł. Ale dr Skrzypczak nie zezwoliła do Żyża; (

tak czy siak niech ktoś z tej grupy sie odezwie. proszę! :)
  • Soszek

bo sie nie chodzi do Skrzypczak tylko do Sokola... :)
  • Anonim

nie wazne do kogo sie chodzi bo zyzynski zabronil wydawania zgody na dopisanie sie do jego grup i z tego co wiem to wszyscy zaliczaja u wierzby jesli sie zapisali w usosie
    ja chodze na zajecia wiec moge poinformowac ze poki co kolosa nie zapowiedzial ale generalnie maja byc trzy (ze zmiennej skokowej najpierw pozniej z ciaglej a potem rozklad normalny) ale mozna sie spodziewac ze jakos po swietach termin nam wyznaczy bo material ze skokowej juz konczymy tyle ze musi nam sale zorganizowac zeby sie wszyscy warunkowicze jednoczesnie zmiescili:)
  • // Aga \\

trzy kolosy u Wierzbinskiego?? a to nie ma podejscia wg starych zasad? znaczy zalicza sie jedynie ta czesc, ktorej do tej pory zaliczyc sie nie udalo i to w terminie czerwcowym? czy moze podzial podobnie jak w sem zimowym na przystepujacych wg starych i nowych zasad?? bylabym wdzieczna za slowko wyjasnienia
  • Anonim

no wiec tak : jak ktos ma cos zaliczanego to oczywiscie do kolokwium z danego materialu podchodzic nie musi natomiast ja zrozumialam ze zapadlo ze czy tak czy tak sa te trzy kolokwia w ciagu semestru (tak jak wczesniej napisalam mniej dla kogos kto ma cos zaliczonego) czy w ogole jest mozliwosc zaliczania w tzw starym trybie czyli w sesji wszystko na raz to nie wydaje mi sie ale reki sobie nie dam uciac ani nic innego, wiec moze ktos inny cos napisze lub zapytaj po prostu wierzby
  • // Aga \\

dzieki wielkie za odp :) no to chyba czas bym tematem sie zainteresowala. o opisowej to nawet na stronie wz mowa byla a tu gucio mam nadzieje ze sie nie okaze ze na te zajecia to chodzic trzeba. jakby co to niech jakas dobra duszyczka ze znacznym wyprzedzeniem poda terminy kolosow chyba ze takowe jeszcze ustalone nie zostaly
  • >Martysz<

Czy szanowny pan profesor wyznaczył już terminy na kolokwium ze zmiennej skokowej i ciągłej. proszę o odpowiedź zorientowane osoby.
  • Agnieszka :)

http://www.wz.uw.edu.pl/wykladowcy,...

Kolokwium nr 1 ze statystyki matematycznej
    28 kwietnia br.

14.00 - 16.00
    aula A WZ, grupy C5, C8 dzienne, osoby powtarzające

jeżeli komuś koliduje z zajęciami to prof powiedział aby zgłosić to i wtedy można przyjśc na inna godzine.Przedewszystkim trzeba być w USOSIE:)
  • // Aga \\

ee a ta zmienna skokowa to wg starego systemu jakby dluzsze kolokwium??
  • ..::Karol::..

czyli kolokwium nr 1 jest ze zmiennej skokowej ? Rozklad normalny bedzie pozniej ? Ja mam niezaliczony Rozklad normalny, tzn tylko ten musze pisac - czyli kolokwium nr 3 ?
    Z gory dzieki za info
  • Anonim

pierwsze kolo to zmienna skokowa
    drugie zmienna ciagla
    trzecie rozklad normalny

tak wiec slusznie kolega zauwazyl ze jak ma niezaliczony rozklad normalny to pisze tylko trzecia czesc:)
    (jesli ktos ma rozklad zaliczony ale nie zmienne to pisze 2 pierwsze - to tak jakby ktos jeszcze mial watpliwosci)

a co do wczesniejszej wypowiedzie NA TE ZAJECIA NIE TRZEBA CHODZIC co profesor powiedzial na samym poczatku (wrecz cieszyl sie ze nie wszyscy chca uczeszczyc bo bysmy sie nie pomiescili) ale do usosu TRZEBA BYC WPISANYM

mam nadzieje ze juz nikt nie ma watpliwosci
  • Kuba Różycki

Jeśli ktoś ma problem z zaliczeniem przedmiotu zapraszam na korepetycje.
    Jestem studentem V roku SGH na kierunku Metody Ilościowe.
    Mam spore dośwqiadczenie w udzielaniu korepetycji. Oferuje miłą atmosfere, profesjonalne podejście do nauki oraz elastyczne godziny i miejsce spotkania.
    Udzielam korepetycji z przedmiotów: analiza ilościowa, statystyka, matematyka, ekonometria i wszystkich podobnych. Pomoge równiez w napisaniu prac, rozwiązaniu zadań itp.
    Kontakt: 693 15 18 17, jr34855@sgh.waw.pl

Jest już może wiadomy termin egzaminu z 3 części z rozkładu normalnego ?
  • Anonim

poki co to nie ma wynikow z pierwszej czesci i nie znany jest termin nawet drugiego kolokwium, nie zdziwilam bym sie jak bedzie w trakcie sesji ale nic nie wiadomo

Nie jestem w Polsce, dlatego sam nie moge się dowiedzieć, ale jesli ktoś wie, to moze napisac kiedy jest termin egzaminu z 3 częsci ? Dzieki
  • Młodsza Górka

Ja rozmawiałam w zeszłym tygodniu z Psykiem, to mi powiedział, że najprawdopodobniej 2 i 3 część będzie 22 czerwca, ale to jeszcze nic pewnego...
  • kurcia; )

podobno ma nie byc 3 kolosow tylko jescze jeden wie ktos cos o tym???
  • Carla

Kurka ogarnij sie:P ma być jeden z dwóch części:P z rozkładu normalnego i zmiennych losowych ciągłych:) nie wiwem jak to wygląda gdy ktoś ma zaliczoną jedną z tych części:) czy musi pisac z obu:) trzeba iśc i sie zapytać :)
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)