-
Paweł
Ja wszedłem jako pierwszy o 14, bo jak kobieta otworzyła drzwi to wszyscy mieli na twarzach białą śmierć ( a na liście byłem czwarty) i po niespełna 9 min byłem już na zewnątrz, po czym musiałem czekać na werdykt około 1 min i po wszystkim.
Ustny to tylko formalność. :) -
martka; -)
-
*Carinio* ☺
odswiezam watek....
czy w ogole ciezko zdac ten egzamin? ma ktos moze jakies probne z franca? -
~~KK~~
zdawalas mature dwujezyczna a boisz sie egzaminu na b2; ) zdasz na 300%; );) bez paniki ... -
-
*Carinio* ☺
Krzychu...to bylo dawno i nieprawda....masakra jest po tym SZJO! jezyka sie zapomina a nie uczy! -
~~KK~~
-
W.
Mam pytanie - czy na WZ jest obowiązek zdawania tego minimum na poziomie B2? czy można B1 i też zalicza? -
Kuba B
-
Radosławek
a czy napewno jest do końca 3 czy 4 roku - na niektórych wydziałach jest do końca 4 a przynajmniej po podaniu zgadzają się 4 all.
testował ktoś? -
God gave me style ...
na naszym wydziale jest obowiązek żeby pierwszy raz podejść do egzaminu na 3 roku..a jak nie zaliczysz to juz twoje zmartwienie do którego roku będziesz się z tym bujać....
Następnie z tego co słyszałem to jest tak, że dla osob co zaczęły studia na WZ do roku 2005 albo 2006 (włącznie) to właśnie jest owy rygor pierwszego podejscia do egzaminu maks w 3 roku, natomiast dla młodszych rocnzików juz tego nie ma. ooni mogą zdawać chyba do końca studiów....
nie wiem ile w tym prawdy ale ja tak tylko słyszałem
i tak rodzą się plotki :) -
kurcia; )
-
..::Gosieńka::..
myślę, że tutaj, bo są tu wyniki z poziomu B1
http://www.szjo.uw.edu.pl/ -
Anonim
-
Anonim
Wynika z B2 mają być dzisiaj w godzinach popołudniowych na stronie uniwerku -> zakładka dla studentów -> egzaminy certyfikacyjne z języków obcych -
kalah
WYNIKI B2 !!! http://www.uw.edu.pl/strony/student... -
*Carinio* ☺
-
Monika S.
Cześć,
wiem, że było takie pytanie, ale już dawno i może się zasady już pozmieniały...
Wie ktoś może, czy do tego egzaminu trzeba na naszym wydziale podejść koniecznie na drugim roku czy można na trzecim?
A jeśli zdawałabym we wrześniu (jestem na drugim roku), to będzie się liczyć jako zdawanie na drugim roku?
Aha, i jeśli nie podejdę do tego w czerwcu, to żetony mi nie przepadają, prawda? -
Krzycho
a ja mam inne pytanie, jak sie ma do sredniej ocena z egzaminu z jezyka? nie chcialbym sobie zepsuc sredniej:/ -
Iza
>Homer:D napisała:
>Cześć,
>wiem, że było takie pytanie, ale już dawno i może się
>zasady już pozmieniały...
>Wie ktoś może, czy do tego egzaminu trzeba na naszym
>wydziale podejść koniecznie na drugim roku czy można na
>trzecim?
>A jeśli zdawałabym we wrześniu (jestem na drugim roku),
>to będzie się liczyć jako zdawanie na drugim roku?
>Aha, i jeśli nie podejdę do tego w czerwcu, to żetony mi
>nie przepadają, prawda?
można na 3 roku, ale musisz złozyć podanie w dziekanacie
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne