Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paweł

Ja wszedłem jako pierwszy o 14, bo jak kobieta otworzyła drzwi to wszyscy mieli na twarzach białą śmierć ( a na liście byłem czwarty) i po niespełna 9 min byłem już na zewnątrz, po czym musiałem czekać na werdykt około 1 min i po wszystkim.
    Ustny to tylko formalność. :)
  • martka; -)

Czy ktoś ma może przykładowe zestawy egzaminów na poziomie B1?
  • *Carinio* ☺

odswiezam watek....
    czy w ogole ciezko zdac ten egzamin? ma ktos moze jakies probne z franca?
  • ~~KK~~

zdawalas mature dwujezyczna a boisz sie egzaminu na b2; ) zdasz na 300%; );) bez paniki ...
  • *Carinio* ☺

Krzychu...to bylo dawno i nieprawda....masakra jest po tym SZJO! jezyka sie zapomina a nie uczy!
  • ~~KK~~

niestety coś w tym jest; /
  • W.

Mam pytanie - czy na WZ jest obowiązek zdawania tego minimum na poziomie B2? czy można B1 i też zalicza?
  • Kuba B

na całym UW jest obowiązek B2....
  • Radosławek

a czy napewno jest do końca 3 czy 4 roku - na niektórych wydziałach jest do końca 4 a przynajmniej po podaniu zgadzają się 4 all.

testował ktoś?
  • God gave me style ...

na naszym wydziale jest obowiązek żeby pierwszy raz podejść do egzaminu na 3 roku..a jak nie zaliczysz to juz twoje zmartwienie do którego roku będziesz się z tym bujać....

Następnie z tego co słyszałem to jest tak, że dla osob co zaczęły studia na WZ do roku 2005 albo 2006 (włącznie) to właśnie jest owy rygor pierwszego podejscia do egzaminu maks w 3 roku, natomiast dla młodszych rocnzików juz tego nie ma. ooni mogą zdawać chyba do końca studiów....

nie wiem ile w tym prawdy ale ja tak tylko słyszałem

i tak rodzą się plotki :)
  • kurcia; )

a wie moze ktoś gdzie sa wyniki z tego egzaminu?
  • ..::Gosieńka::..

myślę, że tutaj, bo są tu wyniki z poziomu B1
    http://www.szjo.uw.edu.pl/
  • Anonim

Gdzie i kiedy są z B2?
  • Anonim

Wynika z B2 mają być dzisiaj w godzinach popołudniowych na stronie uniwerku -> zakładka dla studentów -> egzaminy certyfikacyjne z języków obcych
  • kalah

WYNIKI B2 !!! http://www.uw.edu.pl/strony/student...
  • *Carinio* ☺

kiedy wyniki z franca???
  • Monika S.

Cześć,
    wiem, że było takie pytanie, ale już dawno i może się zasady już pozmieniały...
    Wie ktoś może, czy do tego egzaminu trzeba na naszym wydziale podejść koniecznie na drugim roku czy można na trzecim?
    A jeśli zdawałabym we wrześniu (jestem na drugim roku), to będzie się liczyć jako zdawanie na drugim roku?
    Aha, i jeśli nie podejdę do tego w czerwcu, to żetony mi nie przepadają, prawda?
  • Krzycho

a ja mam inne pytanie, jak sie ma do sredniej ocena z egzaminu z jezyka? nie chcialbym sobie zepsuc sredniej:/
  • Iza

>Homer:D napisała:
    >Cześć,
    >wiem, że było takie pytanie, ale już dawno i może się
    >zasady już pozmieniały...
    >Wie ktoś może, czy do tego egzaminu trzeba na naszym
    >wydziale podejść koniecznie na drugim roku czy można na
    >trzecim?
    >A jeśli zdawałabym we wrześniu (jestem na drugim roku),
    >to będzie się liczyć jako zdawanie na drugim roku?
    >Aha, i jeśli nie podejdę do tego w czerwcu, to żetony mi
    >nie przepadają, prawda?

można na 3 roku, ale musisz złozyć podanie w dziekanacie
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)