Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ~Inna~

Witam,
    Może ktoś już miał ten przedmiot z którąś z tych pań i wie jak wygląda zaliczenie i oczywiście pytania do kolokwium?...
  • Lucysia

my na zaocznych mieliśmy dziś z Remiszewską. opisowe pytania, chyba 6 jak ktoś przejrzy slajdy to okazują się banalne. Opisać swój kontrakt psychologiczny z wydziałem zarzadzania, w 5 punktach podać zasady udzielania feedback'u, opisać na wybranym przykładzie strategie wdrażania zmiany, wyjaśnić na czym polega generalizacja w komunikacji i polaryzacja grupowa (albo grupowe myślenie) , wyjaśnić czym róźni się konflikt odczuwany od postrzeganego. Bardzo duuzo czasu na pisanie i ogolnie spoko. Dała dwie grupy ale chyba nie wszystkie pytania się różniły...
  • ~Inna~

Dzięki wielkie, miło że tak miło wygląda. Zostaje tylko się tego nauczyć; )
  • ~Inna~

"Otóż jak sie okazało nie było wcale zadnego testu tylko same pytania opisowe. A mianowicie zaliczenie skladało sie z dwoch kartek na jednej były pytania od Remiszewskiej a na drugiej od Spik. Pytania Remiszewskiej to: Co to jest syndrom myślenia grupowego i ogólnie poczytaj sobie o grupie i trzeba było podac jakis przykład biznesowy odnosnie grupy, drugie pytanie to odnosnie kontraktu psychologicznego (ja i wydział zarządzania) robilismy cos podobnego na zajęciach tylko ze odnosnie organizacji w jakiej ktos pracuje, trzecie pytanie dotyczyło informacji zwrotnej- więc poczytaj sobie o tym.
    A teraz pytania od Spik: Co to jest test trafny i co to jest test normowany czy normalizowany jakos tak, potem pytanie odnośnie kontrowersji na przeprowadzanie testów- głównie test na inteligencję, potem psychologiczne i ekonomiczne podejscie odnosnie oporu na zmiane w organizacju, pożniej jakie cechy powinien miec kandydat do zespołu projektowego i czym różni sie pojęcie kultura organizacji od kulturalnosci organizacji. U Sipk były dwie grupy i tu napisałam swoje pytanie i trochę z drugiej grupy." Agnieszka Kowalska
    Wielkie dzięki dla Agi!
  • Bartez

ma ktos moze maila do Remiszewskiej?
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)