-
.../...
-
.../...
-
Asia
to może przyszły czwartek albo jutro. ciekawe czy pojawią się jakieś propozycje... -
Lucas
po 18.30 jestem do dyspozycji więc jutro mi pasuje :D
"Co masz zrobić za tydzień, zrób jutro, będziesz miał szansę żeby to jeszcze 6 razy powtórzyć" :D -
-
Asia
-
Lucas
po długich negocjacjach została ustalona godzina jutrzejszego spotkania:
Spotkanie integracyjne WZ
Niedziela, 19.30, metro Centrum, plac przy zejściu na stację (w kierunku młocin) -
Anonim
Co jak co, ale dla mnie jedno jest pewne: po zajęciach w piątek - proponuję integracje,
ale bez szaleństw, bo w sobotę od rana wiadomo co..aaaaleeee już w sobotę po wykładach
można zakręcić jakiś konkretny melon integrujący. -
Kacha
Jestem absolutnie za. Myślę że łatwiej by się było zebrać po zajęciach. Ja np. dziś nie mogę w ogóle, gdyż jestem z poza Warszawy i do tego studiuje jeszcze dziennie na innej uczelni i mam zajęcia od 8 więc generalna padaka. Uważam że jednak warto by było pomyśleć o piątku czy sobocie. -
.../...
dołączam sie do głosow powyzej :) niektorzy niestety pracuja dzis do 20... -
Kacha
No właśnie, a w sobotę kończymy zajęcia o 17 wiec jest wtedy mnóstwo czasu na integracje. -
ღAgataღ
Hej wszystkim, podobno ma być jakieś szkolenie BHP i test poziomujący angielski, czy ktoś może wie kiedy? i w ogóle coś na ten temat, bo na stronie internetowej to są informacje ale z zeszłego roku... a jeśli chodzi o ten to trudno się czegokolwiek dowiedzieć. A chodzi mi o studia zaoczne FiR -
Anonim
-
Kafar90
>Hej wszystkim, podobno ma być jakieś szkolenie BHP i test poziomujący angielski, czy ktoś może wie kiedy? i w ogóle coś na ten temat, bo na stronie internetowej to są informacje ale z zeszłego roku... a jeśli chodzi o ten to trudno się czegokolwiek dowiedzieć. A chodzi mi o studia zaoczne FiR
Hejka, tez prosił bym o pomoc w powyższej sprawie:) Również informacje o tych szkoleniach komputerowych, tzn terminy dla DSFiR zaoczne. Help!:) -
...
-
...
-
fone.blox.pl
-
Marek Krzyżanowski
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne