Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ** Ew ** :)

Zmiana miejsca i godziny kolokwium ze statystyki matematycznej i rachunku prawdopodobieństwa z dnia 22 czerwca 2009 r.
    Uprzejmie informujemy, że związku z wcześniejszym rozpoczęciem remontu Audytorium Maximum na Krakowskim Przedmieściu, kolokwia ze statystyki matematycznej (rok drugi studia dzienne i wieczorowe) i rachunku prawdopodobieństwa (rok pierwszy studia dzienne i wieczorowe) odbędą się w budynkach

Wydzialu Zarządzania.
    15.00 - statystyka matematyczna, grupy C4,C5,C6,C7 studia dzienne - AULA A WZ
    15.00 - rachunek prawdopodobieństwa, grupa C8 studia dzienne i C2 studia wieczorowe - C107 WZ
    17.00 - statystyka matematyczna, grupy C8,C9,C10,C11 studia dzienne - AULA A WZ
    17.00 - statystyka matematyczna, osoby powtarzające, studia dzienne - C107, C106 WZ
    19.00 - statystyka matematyczna, grupy C1,C2,C3,C4 studia wieczorowe - AULA A WZ
    19.00 - statystyka matematyczna, osoby powtarzające, studia wieczorowe - C107, C106 WZ

http://www.wz.uw.edu.pl/aktualnosci...

• ღ anula ღ

niebardzo rozumiem o której więc jest kolos drugi a o której trzeci kolos dla osób powtarzających z wieczorowych ?o 19?
  • // Aga \\

wyglada na to ze drugi jest o 19, trzeci o 20 ... ktos moze potwierdzic?
  • Agnieszka :)

jak prof. W mowil to wpierw sa zmienne a potem rozkład. Zmienne ok 1h , 5 min przerwy i Rozklad...

wiec rzecz oczywista g.19-II kolos, g.20-III kolos
  • Jerry Jerry

Ma ktoś z warunkowiczów notatki ze wszystkich zajęć od Wierzby? Jakby co mogę zeskanować z 3 ćwiczeń, bo na tylu byłem; )
  • Emilia

a masz może treści zadań co robili z r. normalnego na zajęciach? to chyba jakiś zestaw był.
    Jeśli możesz to prześlij na emilia.wolanin@wp.pl
    dzięki
  • Ljubica

jakie jest has oo do wyników lub staty II w materiałąch Psyka??
  • Ljubica

jakie jest hasło do "wyników" lub "staty II" w materiałach dr. Psyka?
  • Agnieszka :)

czerwiec2009

wyników jeszcze nie ma....
  • Anonim

• Anonim

tylko ze do pliku wyniki nie pasuje haslo czerwiec2009
    wie ktos jakie powinno byc??
    natomiast w zalaczony wyzej linkach nie ma na liscie moich wynikow z kolejnych czesci:/
  • Emilia

właśnie, też mam wynik tylko z 1 części. Wie ktoś o co chodzi? i od ilu zaliczali, bo widzę że niektórzy maja np 30% z 1czesci, z drugiej tez biednie z 3 z 60 i ocena 3. Tacy dobrzy się nagle zrobili??
  • Anonim

Profesor podobno ma dyżur 20 lipca, ale nie wiem o której.

Jeśli chodzi o te wyniki to wisiały koło jego pokoju. Jeżeli brakuję Ci oceny z rozkładu normalnego to musisz iść do niego na dyżur pewnie. Mi też brakuje, ale wiem, że mam to zaliczone tylko pisałem rozkład w poprzednim terminie.

Teraz mam problem bo nie wiem czy moje wyniki 42% i 68% ze zmiennej skokowej i ciągłej wystarczą do zaliczenia całej staty. Średnia wychodzi niby 55%, ale podobno trzeba mieć przynajmniej 50% z obu części, aby zaliczyć.
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)