-
Paluchoski !
w zwiazku z tym ze grono zaraz zdechnie, utworzylem analogiczne 'grono'/'grupe' na facebooku, zebysmy nie zostali na lodzie na poczatku roku akademickiego.
oczywiscie chetnie zrzekne sie praw admina osobom uprawnionym, zeby grupa mogla dostac oficjalny status.
http://www.facebook.com/groups/edit...
proponuje przeprowadzke, jak wszyscy to zrobia to facebookowa grupa bedzie miala od razu pelna funkcjonalnosc i co wazniejsze - aktualnosc, grona.
pzdr
p -
Paluchoski !
-
Eli
-
Paluchoski !
-
-
Eli
-
MJ
A wy oczywiście myślicie, że złożenie wniosku o upadłość jest równe wyłączeniu serwisu... Dobre. -
Anonim
a nie? ja juz sie balem, ze dzis mi odlacza grono dlatego przerysowalem sobie ulubione profile -
Paluchoski !
wiadomo ze nie wylacza ot tak grona, ale jest ono mega gowniane w porownaniu z fb, wiec moze znajdzie sie wiecej osob, ktorym sie nie chce odwiezac dwoch stron zamiast jednej -
KiuB
>MJ napisał
>A wy oczywiście myślicie, że złożenie wniosku o
>upadłość jest równe wyłączeniu serwisu... Dobre.
ja myślałem że nawet nie można złożyć wniosku o upadłość bez wyłączenia grona, to jak to jest, wcale go nie wyłączą już wkrótce tylko dalej będę mógł się logować, otwierać puszkę pandory i wypełniać fajne ankiety?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne