Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paluchoski !

w zwiazku z tym ze grono zaraz zdechnie, utworzylem analogiczne 'grono'/'grupe' na facebooku, zebysmy nie zostali na lodzie na poczatku roku akademickiego.

oczywiscie chetnie zrzekne sie praw admina osobom uprawnionym, zeby grupa mogla dostac oficjalny status.

http://www.facebook.com/groups/edit...

proponuje przeprowadzke, jak wszyscy to zrobia to facebookowa grupa bedzie miala od razu pelna funkcjonalnosc i co wazniejsze - aktualnosc, grona.

pzdr
    p
  • Paluchoski !

• Eli

chyba nudno w tej finlandii, co? :P
  • Paluchoski !

chyba nieee :)
  • Eli

ah to dobrze. bo już chcialam sie martwić :P
  • MJ

A wy oczywiście myślicie, że złożenie wniosku o upadłość jest równe wyłączeniu serwisu... Dobre.
  • Anonim

a nie? ja juz sie balem, ze dzis mi odlacza grono dlatego przerysowalem sobie ulubione profile
  • Paluchoski !

wiadomo ze nie wylacza ot tak grona, ale jest ono mega gowniane w porownaniu z fb, wiec moze znajdzie sie wiecej osob, ktorym sie nie chce odwiezac dwoch stron zamiast jednej
  • KiuB

>MJ napisał
    >A wy oczywiście myślicie, że złożenie wniosku o
    >upadłość jest równe wyłączeniu serwisu... Dobre.

ja myślałem że nawet nie można złożyć wniosku o upadłość bez wyłączenia grona, to jak to jest, wcale go nie wyłączą już wkrótce tylko dalej będę mógł się logować, otwierać puszkę pandory i wypełniać fajne ankiety?
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)