- 1
- 2
-
Romek Iz Wild & Crazy
Ktoś może był na wczorajszych wykładach specjalizacyjnych i przedstawi sposób ich zaliczenia? -
.:Veni Vidi Vici:.
Czy komuś udało się ściągnąć materiały od dr Wilczak z Marketingu Strategicznego? Wpisuję hasło jednym ciągiem bez kropek (wypróbowałam daty wszystkich minionych wykładów) i nie działa... -
Pan Maciora
Witam! Mam pytanie odnośnie Marketingu Strategicznego u dr Wilczak, gdyż nie mam możliwości uczęszczania na te zajęcia - kiedy i w jakiej formie ma miejsce zaliczenie tego przedmiotu? I jakie jest hasło do materiałów? -
Pan Maciora
Ponawiam prośbę... Czy ktoś uczęszczający na wykłady specjalizacyjne w tym semestrze mógłby poratować informacjami tych, którzy nie mają takiej możliwości? Parę zdań o tym jak wygląda zaliczenie tych przedmiotów, jakie są terminy ich zaliczeń, hasła do materiałów itp. Z góry dziękuję za pomoc. -
-
ola ś.
-
Romek Iz Wild & Crazy
za tydzień zaliczenie marketingu org. niedochodowych
31.05 zaliczenie pozostałych wykładów, ten u wilczak to zerówka dla wszystkich, potem ma byc trudniejsze zaliczenie w sesji -
Pan Maciora
A jak wygląda zaliczenie u Wilczak? I jakie jest hasło do materiałów? -
Romek Iz Wild & Crazy
-
Pan Maciora
-
Ula
czy ktoś zna może pytania z zeszłych lat z egzaminu z "Marketingu Organizacji Niedochodowych"? -
Ula
czy ktoś posiada może notatki z wykładu organizacji non-profit? będę bardzo wdzięczna za możliwość skserowania.. -
Klaudia
-
Anonim
-
Pan Maciora
Czyli w ten poniedziałek (19.03) o godzinie dziewiątej w auli B jest zaliczenie z Marketingu Organizacji Niedochodowych, a zaliczenia pozostałych przedmiotów (Marketing Rynku Instytucji i Marketing Strategiczny) są 30.05 - dobrze zrozumiałem? No i jak ma wyglądać ten poniedziałkowy exam u Krzyżewskiego? Są gdzieś jakieś materiały? Albo przynajmniej jakąś literaturę zaproponował? -
Anula
-
off
-
Ula
-
Paluchoski !
-
ola ś.
-
Funky Freddy
>ola ś. napisała: