Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Romek Iz Wild & Crazy

Ktoś może był na wczorajszych wykładach specjalizacyjnych i przedstawi sposób ich zaliczenia?
  • .:Veni Vidi Vici:.

Czy komuś udało się ściągnąć materiały od dr Wilczak z Marketingu Strategicznego? Wpisuję hasło jednym ciągiem bez kropek (wypróbowałam daty wszystkich minionych wykładów) i nie działa...
  • Pan Maciora

Witam! Mam pytanie odnośnie Marketingu Strategicznego u dr Wilczak, gdyż nie mam możliwości uczęszczania na te zajęcia - kiedy i w jakiej formie ma miejsce zaliczenie tego przedmiotu? I jakie jest hasło do materiałów?
  • Pan Maciora

Ponawiam prośbę... Czy ktoś uczęszczający na wykłady specjalizacyjne w tym semestrze mógłby poratować informacjami tych, którzy nie mają takiej możliwości? Parę zdań o tym jak wygląda zaliczenie tych przedmiotów, jakie są terminy ich zaliczeń, hasła do materiałów itp. Z góry dziękuję za pomoc.
  • ola ś.

podbijam
  • Romek Iz Wild & Crazy

za tydzień zaliczenie marketingu org. niedochodowych
    31.05 zaliczenie pozostałych wykładów, ten u wilczak to zerówka dla wszystkich, potem ma byc trudniejsze zaliczenie w sesji
  • Pan Maciora

A jak wygląda zaliczenie u Wilczak? I jakie jest hasło do materiałów?
  • Romek Iz Wild & Crazy

test
    hasło: 2203
  • Pan Maciora

Dzięki wielkie!
  • Ula

czy ktoś zna może pytania z zeszłych lat z egzaminu z "Marketingu Organizacji Niedochodowych"?
  • Ula

czy ktoś posiada może notatki z wykładu organizacji non-profit? będę bardzo wdzięczna za możliwość skserowania..
  • Klaudia

o której jest egzamin z mrkt.publicznego?
  • Anonim

9
  • Pan Maciora

Czyli w ten poniedziałek (19.03) o godzinie dziewiątej w auli B jest zaliczenie z Marketingu Organizacji Niedochodowych, a zaliczenia pozostałych przedmiotów (Marketing Rynku Instytucji i Marketing Strategiczny) są 30.05 - dobrze zrozumiałem? No i jak ma wyglądać ten poniedziałkowy exam u Krzyżewskiego? Są gdzieś jakieś materiały? Albo przynajmniej jakąś literaturę zaproponował?
  • Anula

a czy zerówka z Mark strategicznego nie jest w poniedziałek?
  • off

na 100% jest w poniedziałek.
  • Ula

ale to ona omówiła już cały materiał z marketingu strategicznego?
  • Paluchoski !

ale w poniedzialek 31.05?
  • ola ś.

ma ktos jakies testy na jutro?
  • Funky Freddy

>ola ś. napisała:
    >ma ktos jakies testy na jutro?

nie ma testu tylko opisówka 6 pytań.
  • 1
  • 2
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)