Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Magda Lena

CZy ktoś mógłby napisać jak wygląda zaliczenie u tego pana, wiem że można korzystać ze wszystkich materiałów z wyjątkiem książek, ale czy przekłada to się na trudność pytań? JAk zadania do policzenia czy bardzo się różnią od tych nielicznych rozwiązywanych na zajęciach?
  • Anonim

nie można mieć książek? przecież mówił,że możemy korzystać ze wszystkich materiałów, hm?
  • a

mozemy z zeszytow, notatek i wszystkiego oprocz ksiazke i ich kserokopi; ]
  • DR

zadanai te same co na zajeciach, cud miód, ogarnac tylko zadania w zeszycie + te co rozdawał i cięzko ponizej 4,5 zejsc wg mnie :)
  • ;)

Ty mi lepiej Magdo skombinuj pytania drugiej grupy z prawa niż się zastanawiać jak tu dostać piąteczkę z kolejnego przedmiotu!; )
  • Magda Lena

>czarnulka :D napisała:
    >Ty mi lepiej Magdo skombinuj pytania drugiej grupy z prawa
    >niż się zastanawiać jak tu dostać piąteczkę z
    >kolejnego przedmiotu!; )
    Akurat pech chciał że pisałam tą samą co ty.
    4,5 zdecydoowanie wystarczy !
  • Anka

a kiedy dokładnie będzie zaliczenie, bo mam zapisane że 5.02 a koleżanka twierdzi że na ostatnich zajęciach czyli w ten weekend?
  • Justyś, dzieciaku

Ja zatrzymałam się na etapie 5 lutego i to w sumie zostało ustalone na poprzednich zajęciach.
  • Anonim

Czy ktoś dysponuje materiałami z Finansów Przedsiębiorstw i mógłby je udostępnić? Ktoś coś wspominał o rozwiązanych zadaniach itp. :) ...jeśli znajdzie się życzliwy to:

login: wzuw09@gmail.com
    hasło: zarzadzanie2009

Jak w ogóle ma wyglądac zaliczenie?

Z góry dzięki za odp.
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)