Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hej mam takie pytanie czy ktoś miał może juz warunek u tej "niebiańskiej" kobiety?? bo sie zastanawiam czy nie isc do Zalegi na ćwiczenia....przynajmniej tak mi doradzaja. Więc co o tym myslicie??
  • Azi

Zdecydownaie Zalega
  • ▪°¤ margarítēs ¤°▪

i tu, i tu musisz opanować materiał, z tym, że do Zalegi nie musisz się uczyć systematycznie, a do Bednarskiej owszem... ćwiczenia z Zalegą zazwyczaj wyglądają tak, że to on się produkuje i możesz nic z tego nie rozumieć, ale potem musisz i tak ogarnąć materiał na kolosa. do Bednarskiej musisz się uczyć na każde zajęcia i jej rola to zadawanie pytań, na które studenci muszą odpowiadać. myślę, że u Bednarskiej jest mniej materiału i ogólnie pod tym względem jest łatwiej, no ale wiadomo jaka jest atmosfera na zajęciach... plusem dla Zalegi jest to, że macie z nim wykłady, więc materiał pewnie będzie się w większości pokrywać i nie będziecie mieć problemu z różnymi oznaczeniami (u Bednarskiej-polskimi, u Zalegi-angielskimi)
  • Anonim

jak u Bednarskiej wyglada to nawet za dobrze wiem i nie jestem pewna czy kolejnego poniżania i obrażania bym sobie zyczyła z jej strony......
    co do zalegi slyszalam jedynie dobre opinie:) a moze wiece jak kolosy u niego wygladaja??
    czy też tak jak u Bednarskiej trzeba od liniki rysować?? i opisywac każy ruch i przede wszytskim starannie i czytelnie??ze nie zawsze definicje z ksiązki są poprawne a pozniej sama to samo cytuje??
  • ja mialam warunek u bednarskiej i poszlam do zalegi i bylo o niebo lepiej!!!!!!!!!!!
    wiec moim zdaniem nie masz sie nad czym tak zastanawiac i kieruj sie do zalegi; )))
    sama piszesz ze inni tobie tez jego proponuja.....
    apozatym tak i tak musisz sie nauczyc materialu czy do bednarskiej czy do zalegi -tylko pamietaj o tym ze u zalegi wiecej osob zalicza i nie jest to takie trudne jak u naszej Hani; )))
    unikac,unikac i jeszcze raz unikac Hanie i jak najdalje od niej ,jesli ci zycie jeszcze mile i nie chcesz urzerac sie z ta baba; ppppp
    pozdrawiam
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)