-
.:: Akashia ::.
>Soszek napisał
>pytania z (chyba) pierwszego kolosa jakie zdobylem:
>
>11. czy moze byc futures wystawiony na statki (chyba tak)
ja bym powiedziała, ze nie.. statki nie są 'płynne', z jednorodnością pewnie też nie jest najlepiej
a poprawka w środe o 15... jest na stronie w WZ w ogłoszeniach wykładowców -
.:agnieszka:.
Popraweczka jest 1 września o 15 (info na stronie wz pod jego nazwiskiem), w jego pokoju, wiec pewnie bedzie ustny... chyba ze bedzie nas wyjatkowo duzo. A co do pytan to znajac pana prof. to moze byc wszytsko - w zaleznosci od humoru... -
będzie nas dużo.. znam wielu szczęśliwców.. i ktoś gdzies pisał, że na pewno nie będzie ustne -
eo; D
-
-
samosiowata
Mi się wydaje, że jednak będzie ustna poprawka ze względu na to, że ma być u niego w pokoju. I to nawet lepiej, będzie szansa żeby cokolwiek powiedzieć i to zaliczyć. -
Ja niestety nie mam najlepszych doswiadczen z ustnym... umawialam sie z nim na zaliczenie pierwszego kolosa na dyzurze, bo nie bylam na pierwszym terminie, przede mna weszla laska ktora nie umiala nic no i tak mu humor posula, ze wyszedl, rzucil niewybrednym tekstem, ze to nie produkcja dyplomow i stwierdzil, ze nie moge odpowiadac... ale np ci co poszli zaliczac zerowy termin z drugiego kolosa zaliczyli wszyscy... takze ruletka :) -
Janitu
Ale on ma pokoj w B425 a podana sala to A 425, wiec chyba jednak nie bedzie ustny -
Konrad
-
A
Nie byłem w końcu.
Jak było? co było ??
Macie jakieś info o możliwości kolejnej poprawy ?? -
Marzyciel Na Dropsach
To poprawka z rynkow terminowych sie juz byla?
Nie ma zadnego oficjalnego terminu? I jak to jest z osobami ktore maja niezaliczone tylko 1 kolokwium? -
>Janitu napisała:
>Ale on ma pokoj w B425 a podana sala to A 425, wiec chyba
>jednak nie bedzie ustny
No i jak w koncu bylo? Przeciez w budynku A nie ma 4 piętra...
Mowil cos o dodatkowym terminie?? -
mówił jedynie o warunku.. było ustnie
jutro rano jego dyżur wedle planu.. zakąłdam, ze jedna z niewieli możliwości aby go 'złapać'
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne