Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .:: Akashia ::.

>Soszek napisał
    >pytania z (chyba) pierwszego kolosa jakie zdobylem:
    >
    >11. czy moze byc futures wystawiony na statki (chyba tak)

ja bym powiedziała, ze nie.. statki nie są 'płynne', z jednorodnością pewnie też nie jest najlepiej

a poprawka w środe o 15... jest na stronie w WZ w ogłoszeniach wykładowców
  • .:agnieszka:.

Popraweczka jest 1 września o 15 (info na stronie wz pod jego nazwiskiem), w jego pokoju, wiec pewnie bedzie ustny... chyba ze bedzie nas wyjatkowo duzo. A co do pytan to znajac pana prof. to moze byc wszytsko - w zaleznosci od humoru...

będzie nas dużo.. znam wielu szczęśliwców.. i ktoś gdzies pisał, że na pewno nie będzie ustne
  • eo; D

jaki on jest? i czy odpisuje na maile?
  • samosiowata

Mi się wydaje, że jednak będzie ustna poprawka ze względu na to, że ma być u niego w pokoju. I to nawet lepiej, będzie szansa żeby cokolwiek powiedzieć i to zaliczyć.

Ja niestety nie mam najlepszych doswiadczen z ustnym... umawialam sie z nim na zaliczenie pierwszego kolosa na dyzurze, bo nie bylam na pierwszym terminie, przede mna weszla laska ktora nie umiala nic no i tak mu humor posula, ze wyszedl, rzucil niewybrednym tekstem, ze to nie produkcja dyplomow i stwierdzil, ze nie moge odpowiadac... ale np ci co poszli zaliczac zerowy termin z drugiego kolosa zaliczyli wszyscy... takze ruletka :)
  • Janitu

Ale on ma pokoj w B425 a podana sala to A 425, wiec chyba jednak nie bedzie ustny
  • Konrad

to jest raczej pomyłka - poprawka miała być "w pokoju"
  • A

Nie byłem w końcu.

Jak było? co było ??

Macie jakieś info o możliwości kolejnej poprawy ??
  • Marzyciel Na Dropsach

To poprawka z rynkow terminowych sie juz byla?

Nie ma zadnego oficjalnego terminu? I jak to jest z osobami ktore maja niezaliczone tylko 1 kolokwium?

>Janitu napisała:
    >Ale on ma pokoj w B425 a podana sala to A 425, wiec chyba
    >jednak nie bedzie ustny

No i jak w koncu bylo? Przeciez w budynku A nie ma 4 piętra...
    Mowil cos o dodatkowym terminie??

mówił jedynie o warunku.. było ustnie
    jutro rano jego dyżur wedle planu.. zakąłdam, ze jedna z niewieli możliwości aby go 'złapać'
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)