Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ola Cholewa

Witam! skończyłam licencjat na WUM-ie a teraz zaczynam 1 rok MSM i nie mogę połapać się w usosie (proszę o pomoc). Wczoraj uruchomiono rejestrację na przedmioty obowiązkowe. Udało mi się zapisać na Zarządzanie Strategiczne do gr C10, ale nigdzie nie widzę gdzie, o której i z kim są zajęcia. Na pozostałe przedmioty rejestracja jest zamknięta, ale piszecie ze jak się zapisze na jeden przedmiot to on determinuje całą grupę ćwiczeniową na resztę obowiązkowych przedmiotów, tak? czy tylko ja w takim razie nie widzę na planie ŻADNYCH zajęć ani godzin ich trwania? a jeśli tak, to kiedy one się pojawią?proszę o odpowiedź bo zaczynam się denerwować:(
  • Andrzej

Tak, jeśli na zarządzanie strategiczne zapisałaś się do grupy C10 to na wszystkich innych ćwiczeniach też jesteś w grupie C10. Wykłady oczywiście wszyscy mają razem. W USOSie plan pojawiał się zawsze z pewnym opóźnieniem, nawet po rozpoczęciu roku, z tego co pamiętam dlatego najlepiej korzystać z planu ze strony wydziałowej:

http://www.wz.uw.edu.pl/studia,plan...

masz tu wszystkie grupy, znajdź swoją. Na tym planie masz i sale i godziny i wykładowców

pozdrawiam
  • D.

czy wiadomo cos na temat rejestracji na lektoraty 2 rok dsm? wydawalo mi sie ze zapisywalam sie jak byla I tura na obligatory ale nigdzie tego nie mam w koszyku itp, bedzie jeszcze jakas rejestracja na angielski na wz?
  • Motylek

>D. napisała:
    >czy wiadomo cos na temat rejestracji na lektoraty 2 rok dsm?
    >wydawalo mi sie ze zapisywalam sie jak byla I tura na
    >obligatory ale nigdzie tego nie mam w koszyku itp, bedzie
    >jeszcze jakas rejestracja na angielski na wz?

Wydaje mi sie ze rejestracja juz dawno ruszyla dla Was, ale moge sie myslic
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)