-
Anonim
Mam niezaliczone ćwiczenia ze Staty, termin kolokwium poprawkowego został wyznaczony po sesji egzaminacyjnej (15 września), nie jestem wstanie pojawić się na tym zaliczeniu. Ćwiczeniowiec (prof. Żyżyński) zgodził się na napisanie tego kolokwium w październiku o ile dostanę zgodę.
Do kogo powinienem kierować podanie? Kierownik studiów - Kiryło, czy Prodziekan ds. studenckich - Sokół? Do kiedy jest rozliczany semestr? Czy można zaliczyć ćwiczenia po terminie rozliczenia roku? -
アダ
Rok temu miałam podobną sprawę, podanie kierowałam do Sokoła, a podpisał je właśnie Kiryło - zdaje się, że obaj mają stosowne kompetencje, by wydawać tego rodzaju zgodę.
Hmm, a semestr tudzież rok rozliczasz kiedy już masz wszystko zaliczone. Ja chodziłam w październiku na zajęcia z nierozliczonym rokiem poprzednim i większych konsekwencji to nie miało oprócz faktu, że byłam "nieaktywna" w usosie. Jak tylko zaliczyłam przedmiot, to poszłam się rozliczyć. -
.
wystarczy ze napiszesz podanie ze w zwiazku z wyznaczonym terminem poprawki w pazdzierniku z jakiegos tam przedmiotu bla bla bla, zwracam sie z uprzejma prosba o przedluzenie rozliczenie roku akademickiego 2009/2010. do 31.10.2010 r. chyba ze zyzynski ma zamiar dluzej ci prace sprawdzac wiec odpowiednio dluzej:], tylko musisz miec tez zgode na ten termin pazdziernikowy -
Anonim
to w końcu Kiryło czy Sokół? :) lepiej uderzyć bezpośrednio na dyżur? -
-
>To_masz O_o napisał
>to w końcu Kiryło czy Sokół? :) lepiej uderzyć
>bezpośrednio na dyżur?
Kiryło i koniecznie do niego na dyżur idź :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne