Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • miracleboy

Kto by nie chciał pracować w badaniach? Najwyższe zarobki z branży okołobiznesowej (wyższe niż w agencjach reklamowych, PR i doradztwie), elastyczny czas pracy, ciągle nowe projekty i niebanalni ludzie. Jeśli chcesz zbliżyć się do kariery w badaniach rynku nie czekaj wskocz na trampolinę zwaną Zbadaj.to!

Zbadaj.to to konkurs organizowany przez branżę badawczą, która szuka nowych zdolnych badaczy. Trzy etapy i można wygrać staże, wejścia na Kongres Badawczy i inne nagrody.

Żeby się wybić wystarczy wejść na stronę http://www.zbadaj.to/formularz/form... wypełnić krótki formularz, w kwietniu rozwiązać kolejne zadania i czekać na werdykt.

Gorąco polecam - sam wziąłem udział w konkursie w zeszłym roku i podobało mi się na tyle, że chętnie wystartowałbym raz jeszcze :)

I na koniec prośba - jak już będziecie wypełniali formularz to w polu ambasador proszę wpiszcie Bartłomiej Brach i bartek.brach@gmail.com - to pozwoli zweryfikować moją aktywność jako ambasadora konkursu!
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)