-
;)
szukam pokoju do wynajęcia. samodzielnego, może być nawet 6 metrowy i bez mebli. nawet lepiej bez mebli (łóżko to też mebel). Do 270 cm wysokości. gdziekolwiek w wawie, może nie jakaś skrajna białołęka.
do 700zł ze wszystkimi opłatami.
ja: bezkonfliktowa i bardzo zajęta, więc w domu będę tylko spała i ćwiczyła taniec na rurze; ) -
Wojtek
Jestem studentem I roku zarządzania na UW i poszukuję współlokatorów do mieszkania przy ul. Dereniowej (tuż przy ul. Gandhi). Do stacji Metra Imielin 4 minuty pieszo, pod blokiem MarcPol, KFC, Apteki, Restauracje, Rossmann oraz przystanek autobusowy niewiele dalej supermarket Lidl a 5 minut pieszo Multikino oraz restauracja Sphinx (przy stacji Metra Imielin).
Do wynajęcia dwa pokoje jednoosobowe, umeblowane. Mieszkanie świeżo po generalnym remoncie znajduje się na I piętrze dwunastopiętrowego wieżowca. Całość trzypokojowego mieszkania to niemal 80 m2 , dzięki czemu nawet poza własnym pokojem nie powinniśmy sobie zawadzać :-) Kuchnia z pełnym wyposażeniem (duża chłodziarko-zamrażarka, nowa kuchenka gazowa), czysta łazienka z wanną i pralką, oddzielnie toaleta. Do wspólnej dyspozycji lokatorów także duży przedpokój/przedsionek z oknem, służący niegdyś za przechodni pokój.
Szukam osób miłych i niekonfliktowych abyśmy mogli miło spędzać czas po zajęciach/ pracy nie utrudniając sobie życia :-)
Cena pokoju: 750 zł/ mc (w cenę wliczony jest już czynsz + gaz + woda)
Więcej informacji pod numerem: 518 71 31 71 (Wojtek) lub wojtek@czarni.radom.pl (na grono bardzo rzadko zaglądam)
-
Rumek
Mieszkanie do wynajęcia
Powierzchnia: 37m2, 2 pokoje, kuchnia, łazienka, przy ul. Bruna, bliski Mokotów, przy Polach Mokotowskich.
Niedaleko SGH - dobry dojazd: 3 minuty od metra Pole Mokotowskie, tramwaje, autobusy.
Ciche, ostatnie piętro (X), 2 windy, okna i balkon wychodzą na Park Piłsudskiego.
Wyposażenie: meble, 2 łóżka, lodówka, kuchnia gazowa, pralka, opiekacz.
Zdjecie
https://picasaweb.google.com/108688...
termin: od zaraz
tel. 506 405 704 - w godzinach 9-21 -
zuzka
Mam do wynajęcia pokój o powierzchni 12 m2 w mieszkaniu czteropokojowym na Ursynowie, 6 min pieszo od stacji metra Stokłosy. Dojazd do centrum zajmuje lacznie ok 20-25 min, pod domem przystanek z większością ursynowskich linii autobusowych, połączenie z sadybą, mokotowem, gocławiem, ochotą i centrum.W okolicy dużo sklepów - LIDL, Biedronka, Leclerc, MarcPol.
Pokój jest nieprzechodni, znajduje się w nim bardzo duza szafa wnękowa, łóżko, biurko oraz szafki. Duże okno balkonowe wychodzące na ciche podwórko. Mieszkanie jest w pelni wyposażone (pralka, piekarnik, odkurzacz, żelazko).
Cena to 800 zł + oplaty do podzialu (prad, woda - media rozliczane co 2 miesiace). W mieszkaniu internet bezprzewodowy 25 mb/s oraz telewizja 140 kanałów w dużym pokoju wliczone w cenę. W mieszkaniu mieszkam obecnie ja -studentka SGH. i studentka z SGGW. Szukam dziewczyny spokojnej, ceniącej prywatność, sprzątającej po sobie i imprezującej/spotykającej się ze znajomymi na mieście:) Pokój wolny od lutego 2012. Moj tel 664 768 008 zboguslawska@gmail.com -
-
Ola Ch
Zapraszamy na noclegi do Europejskiego Domu Spotkań Młodzieży!
http://www.edsm.pl
recepcja@edsm.pl
Niewielkie pokoje z łazienkami, TV i WiFi. W każdym pokoju biurko do wygodnej pracy. W obiekcie w pełni wyposażona kuchnia oraz pralnia i świetlica do dyspozycji gości. Spokojne miejsce w centrum Warszawy, idealne dla studentów.
Mieścimy się przy ul. Długiej 18/20 - kilka przystanków od wydziału zarządzania (przystanek Pl. Krasińskich).
Dla studentów do 26 r.ż. mamy atrakcyjne zniżki! -
;)
-
Madaaa:D
Mam do wynajęcia duży pokój, dwuosobowy, przy metrze wilanowska, tak więc świetny dojazd na WZ. Szukam 2 sympatycznych studentek, cena to 500 zł od osoby plus drobne opłaty. Pokój jest częściowo umeblowany, w drugim pokoju mieszkam ja- studentka FiR 3 rok. Gdyby ktoś był zainteresowany, prosze pisac na prv.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne