-
Michal
Swoja droga co do wykladowcow to wielkim szacunkiem mozna spokojnie moim zdaniem uhonorowac:
Prof. Dobrzynskiego (Psychologia...)
Prof. Chmielarza (Informatyka...)
Dr. Piotrowskiego (Zarzadzanie...)
Dr. Trojanowskiego (Marketing...)
Dr. Ochinowskiego (Psychologia...)
Dr. Ludwickiego (Zarzadzanie...)
Mgr. Sosnowskiego (Zarzadzanie...)
pewnie wielu pominalem ale bede dopisywal poniewaz od tak na szybko to czasami trudno az powymieniac wszystkich... ALE DLA KAZDEGO Z NICH WIELKI SZACUNEK!!! Za na prawde dobre wyklady, przekaz cennej wiedzy, zainteresowanie przedmiotem, szacunek dla studentow itp.
czekam na Wasze opinie :-)
Pzdr.,
Michal.
-
ania
-
Anonim
Maciej Jędrusik od geografii najlepszy gość na świecie!
i mgr Pasierbińska - angielski cud kobieta.
Mijal i Pasieczny daja rade :) -
Anonim
najlepszy byl dr pietrusinski,a reszta moze byc
no i jeszcze dr sokół- dobry promotor:) -
-
i hope to see u soon in LaLaLand
-
Anonim
-
Αγνη
-
Αγνη
aha! Mijal tez byl spoko, najbardziej mi sie podobalo jak przyniosl na zajecia sterte ksiazek o seksie! nigdy nie widzialam, zeby moja grupa tak czynnie brala udzial w zajeciach;P -
Anonim
jak kazda grupa w trakcie tych zajec; ) a ja mijala nie trawie:/ nawet nie umiem powiedziec czemu... ale z zajec na zajecia coraz bardziej mnie denerwowal :/ -
K.
-
Anonim
apropos mijala to polecam przeczytac o nim na stronie wydzialu, nietuzinkowy koleszka :D -
e s p
Ja jestem za panem Jędrusikiem od geografii!Pierwsze i jedyne wyklady, na ktore czekalam z niecierpliwoscia, a ostatnio nawet mi sie śnily jakies mikronezyjskie wyspy i sam pan jedrusik, heh:-)) -
Michal
my geografii niestety nie mamy na zaocznych i pewnie naqm to innymi przedmiotami pozastepowali :-) -
0 .: Rafał :. 0
mja faworytka jest mgr Skorek. Pasieczny tez spoko gosc. a syszeliscie o legendzie o bednarskiej? podobno kiedys rzucila w studenta mcKenzim :) -
e s p
hehe, no i mu nos połamala:-)tylko ze na kazdym wydziale takie historie kraza, nie sadze zeby to mialo duzo wspolnego z prawda. W kazdym razie, dostac, McKenzim..heheh, to musiało byc traumatyczne przezycie:-)) -
Michal
haha cala szkola to zna, cala szkola jej nie lubi, cala szkola ja zna... ale porazka normalnie ja na miejscu tej kobiety to bym sie gdzies przeniosl przeciez to psychopatka!!! stosuje terror trzeba to gdzies kiedys zglosic albo nagrac i wyslac do TVNu bo inaczej to jej nigdy nie wywala z tej szkoly.
Mi. -
Anonim
i tak nie wywala, a co sie dzieje to dobrze wiedza... a zreszta nie jest az tak beznadziejnie - ja jakos nie pamietam, zeby przed jej zajeciami wszyscy sie stresowali... na pewno nie bardziej niz przed niemieckim z Frau Karczewska :D stwierdzenie, ze Bednarska jest straszna jest mocno przesadzone - i wiem, ze nie tylko ja tak mysle; ) -
Anonim
-
..::d!_dka::..
dajcie spokój to forum ma nazwe "najlepsi wykładowcy"; -)) Po prostu jak sie nie może patrzeć na jakiegoś wykładowce to nie należy chodzić na jego zajęcia; -)) Ja tak robie i wszystkich Profesorów kocham; -))) -
®.
dla mnie
no1. dr Ochinowski-lepsze psychorozkminki
no2. dr Glinka,bo taka z niej fajna nastolatka;)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne