Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MeHow

Małgorzata Ciesielska od ćwiczeń z Ptoiza-super babka:)
  • Anonim

a ja tam najbardziej lubię Panią Doktor Hanie Bednarska:D i tak to moje uczucie trwa juz od 5 lat!!! nigdy pozniej nikt mnie juz tak nie zainteresowal swym przedmiotem:]

druga moja ulubienica (choc za nieco inne juz cechy osobowosci i nie tylko;) to Daria Rak!!:) ehhh... az milo wspomniec;)

i jeszcze 2 wyróżnienia;) Dr M.Skorek Dr W. Kozioł
  • Perilla

tylko dwoje: germanistyka: dr.Kopacki i mgr Zapasnik:) najlepsi wykladowcy i nauczyciele ever!!!
  • pawełkalinowski

mgr Kowalska ze statystyki
    szalona kobieta
    pozdrawiam
  • Grono.Net

toprzecieżprosteżeochinowskiin owaksądebeściakamiziam
  • Grono.Net

zalega jest też spoko, bo jest takim śmiesznym chudym wężem złośliwym
  • aga

a Tchorek? dla mnie bomba, inteligentny facet
  • Anonim

Zach!!! zajebisty, inteligentny i co dla mnie wazne praktyk :)

• Pablo

zdecydowanie Grzesiu Tchorek rządzi :))

...żeby więcej takich młodych doktorantów było u nas!!!
  • Anonim

moi faworyci to panowie : Piątek i Stępniak:) Jescze pani Stokowska była wporzo:D
  • Anonim

najwieksze wrazenie na mnie zrobil ostatnio pietrusinski, niesamowite poczucie humoru
  • Anonim

o tak, pietrusinski jest mistrzem.zwlaszcza jego epizod w Plebanii. wraz z....grohu, jak sie nazywal ten drugi, ktoremu nota bene bedziemy dziekowac za ost egzamin dlugo, dlugo....
  • Anonim

Karolino, gdybyś miała z Panem pizza zajęcia od razu zmieniłabyś zdanie:)) to był horror! mikro makro i reszta odpadają.
  • .: madzia :.

Pablo ma rację Grzesiu Tchorek jest spoko ale dla mnie i tak najlepszy jest prof Nowak (mój promotor prac. lic i w tym roku mgr)
  • Pani Małgosia

moje typy to:
    JAKUB BROZYNIAK uczyl tylko nielicznych i nieiwele osob wie kto to jest;)wyroznienie za najszybsza metamorfoze - w 2 tyg zmienic sie w dowcipnego, elokwentnego psora;)

pan tchorek -ambitny, dowcipny, kompetentny!

Pani Skorek- ciekwawa, doswiadczona w swej dziedzinie, wie o czym mowi!

P.Bednarska!-dzieki jej wizji widzenia i uczenia ekonomi -wszystkie przedmioty u Pana Nowaka czy Rycia poszly gladko;)

• M; o)

Zdecydowanie Papcio Chmiel (prof. Chmielarz) - mój promotor. Super facet, zawsze chetnie pomoże wszystkim studentom! Polecam jego monografy!
  • mysz

i kilka lat później nic się nie zmieniło:)
    Kolejność nie ma znaczenia, wymieniam bez porządkowania...

Ludwicki -wiedza, sposób prowadzenia zajęć, i wiele innych walorów oceniam na 6+ :-)

Glinka - jest świetna, bardzo mądra (i atrakcyjna) kobieta moglłabym jej długo słuchać bo mówi ciekawie i ma fajny sposób bycia (i ładny głos)

Postuła -niesamowity, prawo nie musi być trudne i nudne. Bardzo duża wiedza i świetny sposób jej przekazywania.

Ochinowski -ok (nie wszystkim się podoba bo wymaga myślenia a nie odtwarzania) ja go lubię, na zajęciach nie można sie nudzić

pzdr.
  • Romek Iz Wild & Crazy

Kolasiński:]
  • Paweł

A. Manikowski.
  • magic

szkoda że chodzisz na zajęcia i nie wiesz że Pani Skorek to dr
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)