-
MeHow
-
Anonim
a ja tam najbardziej lubię Panią Doktor Hanie Bednarska:D i tak to moje uczucie trwa juz od 5 lat!!! nigdy pozniej nikt mnie juz tak nie zainteresowal swym przedmiotem:]
druga moja ulubienica (choc za nieco inne juz cechy osobowosci i nie tylko;) to Daria Rak!!:) ehhh... az milo wspomniec;)
i jeszcze 2 wyróżnienia;) Dr M.Skorek Dr W. Kozioł -
Perilla
tylko dwoje: germanistyka: dr.Kopacki i mgr Zapasnik:) najlepsi wykladowcy i nauczyciele ever!!! -
pawełkalinowski
-
-
Grono.Net
-
Grono.Net
zalega jest też spoko, bo jest takim śmiesznym chudym wężem złośliwym -
aga
-
Anonim
-
Pablo
zdecydowanie Grzesiu Tchorek rządzi :))
...żeby więcej takich młodych doktorantów było u nas!!! -
Anonim
moi faworyci to panowie : Piątek i Stępniak:) Jescze pani Stokowska była wporzo:D -
Anonim
najwieksze wrazenie na mnie zrobil ostatnio pietrusinski, niesamowite poczucie humoru -
Anonim
o tak, pietrusinski jest mistrzem.zwlaszcza jego epizod w Plebanii. wraz z....grohu, jak sie nazywal ten drugi, ktoremu nota bene bedziemy dziekowac za ost egzamin dlugo, dlugo.... -
Anonim
Karolino, gdybyś miała z Panem pizza zajęcia od razu zmieniłabyś zdanie:)) to był horror! mikro makro i reszta odpadają. -
.: madzia :.
Pablo ma rację Grzesiu Tchorek jest spoko ale dla mnie i tak najlepszy jest prof Nowak (mój promotor prac. lic i w tym roku mgr) -
Pani Małgosia
moje typy to:
JAKUB BROZYNIAK uczyl tylko nielicznych i nieiwele osob wie kto to jest;)wyroznienie za najszybsza metamorfoze - w 2 tyg zmienic sie w dowcipnego, elokwentnego psora;)
pan tchorek -ambitny, dowcipny, kompetentny!
Pani Skorek- ciekwawa, doswiadczona w swej dziedzinie, wie o czym mowi!
P.Bednarska!-dzieki jej wizji widzenia i uczenia ekonomi -wszystkie przedmioty u Pana Nowaka czy Rycia poszly gladko;)
-
M; o)
Zdecydowanie Papcio Chmiel (prof. Chmielarz) - mój promotor. Super facet, zawsze chetnie pomoże wszystkim studentom! Polecam jego monografy! -
mysz
i kilka lat później nic się nie zmieniło:)
Kolejność nie ma znaczenia, wymieniam bez porządkowania...
Ludwicki -wiedza, sposób prowadzenia zajęć, i wiele innych walorów oceniam na 6+ :-)
Glinka - jest świetna, bardzo mądra (i atrakcyjna) kobieta moglłabym jej długo słuchać bo mówi ciekawie i ma fajny sposób bycia (i ładny głos)
Postuła -niesamowity, prawo nie musi być trudne i nudne. Bardzo duża wiedza i świetny sposób jej przekazywania.
Ochinowski -ok (nie wszystkim się podoba bo wymaga myślenia a nie odtwarzania) ja go lubię, na zajęciach nie można sie nudzić
pzdr. -
Romek Iz Wild & Crazy
-
Paweł
-
magic
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne