-
Puti
dostałam akademik na Smyczkowej... To nie jest szczyt moich marzeń, z opisów wnioskuję ze jest tam calkiem oblesnie, ale bede tam mieskac bo moje mieszkanie nie wypaliło... :) wiec moze jest tu ktos kto tam już mieszkał albo bedzie mieszkac... moze wcale nie jest tam az tak strasznie...?? -
kaczor
nie jest strasznie...kto Ci takich rzeczy naopowiadal??
w sumie to zalezy jakie preferujesz standardy itp..
da sie tam przezyc a moze i wiecej duzo ciekawych chwil przezyc hehe -
Maciek S.
-
Puti
ja przyjezdzam 28. wrzesnia
wiec na imprezke zapraszam 29 moze...?? ejj no wlasnie dlatego sie ciesze z akademika... zawsze mozna liczyc na imprezowe grono :) -
-
M A X
czy ja się mogę dołączyć na imprezkę??
odwiedziłem ten akademik kilka razy - całkiem fajny- jak na akademik. Moja kochana gruppa (a przynajmniej większa część) miał tam przyjemność świętować sylwestra.
Jeśli zaś chcesz ciut wyższe standardy - nieopodal jest hotel studencki - Sokrates, lub trzeba kombinować własne mieszkanko.
....ale akademik-spoko, blisko na uczelnie, do monopolowych i na kebab - a do tego zniżka na pizze i łatwy dojazd. -
Maciek S.
-
kaczor
hehe.. przybywaj wczesniej..bo imprezy integracyjne sa juz od polowy wrzesnia.... hehehe -
Marcin
Na imprezy na Smyczkowej się wchodzi, ale z wyjściem ma się duże problemy albo sie z nich w ogole nie wychodzi..... Imprezy sa tam srogieeeeee, oj srogieeeee -
Przemek
Najlepsza jest Barabara z portierni, jej gogle,brudne skarpety oraz kapcie, ktore staly sie juz symbolem tego aku.Ta to nigdy nie popusci,a jej teksty rozwalaja kazdego i sa nieodlacznym elementem opowiesci zwiaznych z tym przybytkiem. -
Puti
hehe... czyli patrze ze calkiem mi sie tam spodoba :))) ok, to 29 impreza... ciekawe na jakie towarzystwo trafię w pokoju... a co jak bedzie nieimprezowe i kujońskie?? -
Danny, Go Disco!
ooo nawet smyczki mają swój post; ) zgłasza sie kolejny przyszły załogant :D ja planuje wprowadzke jakos koło 26 bo "przemiła" pani z sekcji socjalnej od tego dnia mnie zaprosiła hmmmmm a co do imprez to mysle ze trzeba witac wszystkich nowych przybyszów obowiązkowo czyli codziennie :D pozdro -
Maciek S.
jak trafisz na kujonice to dobrze... bo takie sa najlepsze w picu i w lozku :P tylko sie maskuja -
Puti
aha... to dobrze ze trafie na dziewczyny dobre w łóżku... teraz to mnie pocieszyłeś... :) -
Puti
ejj no ostatni raz przypominam... szukam dziewczyn pijących wódkę do pokoju na smyczkowej... albo ewentualnie ludzi do wynajecia mieszkania... warunek ten sam... :) -
-
Anonim
hehehe, nie wiem jak szukasz, wyzwaniem byloby znalezc te niepijace :P -
Puti
-
-
aaa i planuje lodowke kupic, bo nie chce mi sie do kuchni lazic po cole/alkohol
-
Puti
hehehe... biorę :)
nie no ale ja pytam na powaznie... no nie ma chetnych do picia na Smyczkowej???? albo do wynajecia mieszkanka niedaleko...?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne