Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Puti

dostałam akademik na Smyczkowej... To nie jest szczyt moich marzeń, z opisów wnioskuję ze jest tam calkiem oblesnie, ale bede tam mieskac bo moje mieszkanie nie wypaliło... :) wiec moze jest tu ktos kto tam już mieszkał albo bedzie mieszkac... moze wcale nie jest tam az tak strasznie...??
  • kaczor

nie jest strasznie...kto Ci takich rzeczy naopowiadal??

w sumie to zalezy jakie preferujesz standardy itp..

da sie tam przezyc a moze i wiecej duzo ciekawych chwil przezyc hehe
  • Maciek S.

puti kiedy zapraszasz na imprezke :] ?
  • Puti

ja przyjezdzam 28. wrzesnia
    wiec na imprezke zapraszam 29 moze...?? ejj no wlasnie dlatego sie ciesze z akademika... zawsze mozna liczyc na imprezowe grono :)
  • M A X

czy ja się mogę dołączyć na imprezkę??

odwiedziłem ten akademik kilka razy - całkiem fajny- jak na akademik. Moja kochana gruppa (a przynajmniej większa część) miał tam przyjemność świętować sylwestra.

Jeśli zaś chcesz ciut wyższe standardy - nieopodal jest hotel studencki - Sokrates, lub trzeba kombinować własne mieszkanko.

....ale akademik-spoko, blisko na uczelnie, do monopolowych i na kebab - a do tego zniżka na pizze i łatwy dojazd.
  • Maciek S.

ok to jestesmy umowieni na imprezke :D
  • kaczor

hehe.. przybywaj wczesniej..bo imprezy integracyjne sa juz od polowy wrzesnia.... hehehe
  • Marcin

Na imprezy na Smyczkowej się wchodzi, ale z wyjściem ma się duże problemy albo sie z nich w ogole nie wychodzi..... Imprezy sa tam srogieeeeee, oj srogieeeee
  • Przemek

Najlepsza jest Barabara z portierni, jej gogle,brudne skarpety oraz kapcie, ktore staly sie juz symbolem tego aku.Ta to nigdy nie popusci,a jej teksty rozwalaja kazdego i sa nieodlacznym elementem opowiesci zwiaznych z tym przybytkiem.
  • Puti

hehe... czyli patrze ze calkiem mi sie tam spodoba :))) ok, to 29 impreza... ciekawe na jakie towarzystwo trafię w pokoju... a co jak bedzie nieimprezowe i kujońskie??
  • Danny, Go Disco!

ooo nawet smyczki mają swój post; ) zgłasza sie kolejny przyszły załogant :D ja planuje wprowadzke jakos koło 26 bo "przemiła" pani z sekcji socjalnej od tego dnia mnie zaprosiła hmmmmm a co do imprez to mysle ze trzeba witac wszystkich nowych przybyszów obowiązkowo czyli codziennie :D pozdro
  • Maciek S.

jak trafisz na kujonice to dobrze... bo takie sa najlepsze w picu i w lozku :P tylko sie maskuja
  • Puti

aha... to dobrze ze trafie na dziewczyny dobre w łóżku... teraz to mnie pocieszyłeś... :)
  • Puti

ejj no ostatni raz przypominam... szukam dziewczyn pijących wódkę do pokoju na smyczkowej... albo ewentualnie ludzi do wynajecia mieszkania... warunek ten sam... :)
  • TomeK

a moze odstąpie Ci pol pokoju?:)
  • Anonim

hehehe, nie wiem jak szukasz, wyzwaniem byloby znalezc te niepijace :P
  • Puti

a czy ten pokój ma widok na morze??
  • TomeK

nie, ale ma balkon :)
  • TomeK

aaa i planuje lodowke kupic, bo nie chce mi sie do kuchni lazic po cole/alkohol
  • Puti

hehehe... biorę :)

nie no ale ja pytam na powaznie... no nie ma chetnych do picia na Smyczkowej???? albo do wynajecia mieszkanka niedaleko...?
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)