-
Klima/oryginalne perfumy
-
Anonim
ja moglbym komus spakowane fotki przeslac przez gg zeby gdzies powiesil, rowniez film, tylko ze jeden trzeba jakos rozjasnic -
M A X
ja myślę że ogarniemy może wszystkie fotki i zdjęcia w jednym miejscu - i tak będzie chyba najlepiej!! -
Halsky
-
-
M A X
-
Anonim
-
Anonim
-
Halsky
no to niech tej cenzury nie bedzie:] ale ie rozjasniajcie filmu, bo to straszna kompromitacja by byla:P
-
ja moje fotki OGARNE (tak.. to to nowe trendy slowo) dzis w nocy/jutro w ciagu dnia... i wrzuce na serwer..
Mam pytanie do kadry/starszych kolegow. Czy nie daloby sie udostepnic troche miejsca (o,5 GB) na szturmowa.com ? tam mozna by wrzucic wszystko.. powiedzmy byloby to do sciagniecia przez najblizsze 2 tyg.
Jest to mozliwe?
Pozdro853 -
Anonim
-
ale to jutro.. teraz jestem zajety z deka (przyjmuje zaproszenia.. lol lol lol lol)
-
Klima/oryginalne perfumy
Sielu już się nie mogę doczekać na TWoje i innych fotki:) JAk ktoś chce może przesłać do mnie i ja coś umieszcze na stronce... -
Maciek S.
zajebiste fotki; ) kilka moich wymaga natychmiastowej deautoryzacji :P (jest takie slowo) ?!
pozdro:P -
Anonim
ladnie siem tam bawiliscie..ladnie:D
podpisano : GÓRNIK:D bhuahuahua:D -
Anonim
Klima byl tak uprzejmy i wrzucil moje fotki i filmik!!! na strone
dzieki -
Patrickkk
foteczki sa kulturalne, cos mi sie wydaje ze byla mala preselekcja, czekamy na zdjecia lozka na srodku boiska -
Marsellus Wallace
foki sa..
extra extra ziomuś.. z Wuwua ludzie są tu z całej Polski ludzie są tu.. WZ caly o 600V... -
krzysiiiek
ja posiadam owszem zdjecia łozka na srodku boiska tylko niestety na zwyklym aparacie :( -
Mała
-
Zając
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne