Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Klima/oryginalne perfumy

Fotki z Sulejowa:) PS. Przesyłajcie swoje linki do fotek
  • Anonim

ja moglbym komus spakowane fotki przeslac przez gg zeby gdzies powiesil, rowniez film, tylko ze jeden trzeba jakos rozjasnic
  • M A X

ja myślę że ogarniemy może wszystkie fotki i zdjęcia w jednym miejscu - i tak będzie chyba najlepiej!!
  • Halsky

Herci ale prosze Cie o NIEumieszczanie kilku zdjec i filmow :]
  • M A X

nie będzie cenzury!!
  • Anonim

nie no widać, że było grubo
  • Anonim

hehehe
    ten film jest bardzo ciemny wiec malo widac...
  • Halsky

no to niech tej cenzury nie bedzie:] ale ie rozjasniajcie filmu, bo to straszna kompromitacja by byla:P

• TomeK

ja moje fotki OGARNE (tak.. to to nowe trendy slowo) dzis w nocy/jutro w ciagu dnia... i wrzuce na serwer..

Mam pytanie do kadry/starszych kolegow. Czy nie daloby sie udostepnic troche miejsca (o,5 GB) na szturmowa.com ? tam mozna by wrzucic wszystko.. powiedzmy byloby to do sciagniecia przez najblizsze 2 tyg.

Jest to mozliwe?

Pozdro853
  • Anonim

napisz do admina szturmowej
  • TomeK

ale to jutro.. teraz jestem zajety z deka (przyjmuje zaproszenia.. lol lol lol lol)
  • Klima/oryginalne perfumy

Sielu już się nie mogę doczekać na TWoje i innych fotki:) JAk ktoś chce może przesłać do mnie i ja coś umieszcze na stronce...
  • Maciek S.

zajebiste fotki; ) kilka moich wymaga natychmiastowej deautoryzacji :P (jest takie slowo) ?!

pozdro:P
  • Anonim

ladnie siem tam bawiliscie..ladnie:D
    podpisano : GÓRNIK:D bhuahuahua:D
  • Anonim

Klima byl tak uprzejmy i wrzucil moje fotki i filmik!!! na strone
    dzieki
  • Patrickkk

foteczki sa kulturalne, cos mi sie wydaje ze byla mala preselekcja, czekamy na zdjecia lozka na srodku boiska
  • Marsellus Wallace

foki sa..
    extra extra ziomuś.. z Wuwua ludzie są tu z całej Polski ludzie są tu.. WZ caly o 600V...
  • krzysiiiek

ja posiadam owszem zdjecia łozka na srodku boiska tylko niestety na zwyklym aparacie :(
  • Mała

nie powiem..... nieźle żeście tam zabalowali... tak trzymać :)
  • Zając

spoko spoko łóżko też jest na cyfrówce i wszyscy to zobaczą.
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)