-
Rafał
Jejuuu wszyscy się tak porozpadali na grupy,że w końcu nie wiem w ogóle z kim jestem.......i mamy okienko FAK! -
Rafał
oczywiście chodzi mi o dzienne magisterskie.......jejuuuu chyba mam niegronową grupe -
Anonim
olej to ze wszyscy sie porozpadali, ja w grupie po obozie mialem 2 osoby z obozu i tez chcialem sie przepisac, ale jest kozak :D -
Anonim
-
-
Anonim
-
Rafał
o siemasz ziom ...jak ktoś z Sulejowa jest to już jestem spokojny o okienko hehee -
Schiza
-
Rafał
-
grzegrzu
-
grzegrzu
-
grzegrzu
-
Anonim
no siema Kudłaty :D.....kurde ciekawe jak to będzie z naszą grupą bo póki co znam "aż" dwie osoby... -
Madia
-
Rafał
będzie dobrze...w sumie nowe osoby do poznania a z tamtymi z Sulejowa i tak sie kontakt utrzyma , wiec ja nie narzekam i jestem wierny grupie dziewiątej hehee -
MeHow
-
Rafał
ktoś wie z kim mamy ekonomie? bo w przedstudenckich informacjach czesto sie pojawiala przestroga by nie trafic na prof.Bednarska....... -
Karol
Witam, ja też grupa 9-ta:)
No właśnie mamy to nieszczęsne okienko:/ Ale myśle że da się przeżyć;) Mam nadzieję że będzie co robić:P
Pozdrawiam całą grupę i do zobaczenia w środę na ćwiczeniach!!:) (bo w poniedziałek na wykładach to się chyba nie zbierzemy...)
-
MeHow
hm-jak widze-plan zajec jest indentyczny jak rok temu-wiec jesli dobrze pojdzie traficie na dr Krakowinska....i powiem szczerze-na tym wydziale lepiej trafic nie mozecie-zycze powodzenia zeby wam sie udalo-serio-do egzaminu dopuszcza wzsystkich po mniejszych i wiekszych przejsciach-ale kto wyjdzie od niej z cwiczen-nie ma problemu ze zdaniem egzaminu u dr Skrzypczak-i powie wam to kazdy
co do okienka-teraz narzekacie-gdzies w okolicach ... polowy listopada podziekujecie ze owo istnieje :-)na tyle na ile sroda bedzie dla was meczaca to okienko bedzie zbawieniem :-) -
Gh0sT
mniejsza o okna - galeria blisko to sie na film wyskoczy lub cos wszamic...Tez grupa 9 - kilka osob znam z tego co pamietam (Marta, Olek iiiiiii damn moja skleroza.... z trzygodzinnego stania po indexy - pieprzony PRL bez kitu).Martwi mnie mikroekonomia jutro od 8...Podobno straszne to jest...Ech no nic...Pozdro All!!
Hmm dobre slowa otuchy...Oby bylo tak jak mowisz...Zobaczymy... -
Rafał
Bez kitu ja to w ogóle zapomniałem co to znaczy sioe uczyć...a po dzisiejszej nocnej imprezie to nie wierze ze jutro mam isc z zeszytem i cos notowac...(a propo kurde zeszytów nie mam fak hehe olać)...
ja tam wierze ze grupie 9tej bedzie lekko w miare :P
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne