Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rafał

Jejuuu wszyscy się tak porozpadali na grupy,że w końcu nie wiem w ogóle z kim jestem.......i mamy okienko FAK!
  • Rafał

oczywiście chodzi mi o dzienne magisterskie.......jejuuuu chyba mam niegronową grupe
  • Anonim

olej to ze wszyscy sie porozpadali, ja w grupie po obozie mialem 2 osoby z obozu i tez chcialem sie przepisac, ale jest kozak :D
  • Anonim

Ja też grupa 9! Witam!
  • Anonim

okienko jest do dupy....ja też dziewiąta :D
  • Rafał

o siemasz ziom ...jak ktoś z Sulejowa jest to już jestem spokojny o okienko hehee
  • Schiza

Witam serdecznie.
  • Rafał

WiTaMy !
  • grzegrzu

tez dziewiąta, hejka.. :) do zob w pon
  • grzegrzu

ja tez dziewiata, hejka, do zob w paniedzielnik
  • grzegrzu

sorry, zawsze mi to grono nawala i dwa razy musze pisac; )
  • Anonim

no siema Kudłaty :D.....kurde ciekawe jak to będzie z naszą grupą bo póki co znam "aż" dwie osoby...
  • Madia

cześć wszystkim!!! Ja też jestem w dziewiątej :)
  • Rafał

będzie dobrze...w sumie nowe osoby do poznania a z tamtymi z Sulejowa i tak sie kontakt utrzyma , wiec ja nie narzekam i jestem wierny grupie dziewiątej hehee
  • MeHow

No to 9grupa rok II sie przywita :>
  • Rafał

ktoś wie z kim mamy ekonomie? bo w przedstudenckich informacjach czesto sie pojawiala przestroga by nie trafic na prof.Bednarska.......
  • Karol

Witam, ja też grupa 9-ta:)

No właśnie mamy to nieszczęsne okienko:/ Ale myśle że da się przeżyć;) Mam nadzieję że będzie co robić:P

Pozdrawiam całą grupę i do zobaczenia w środę na ćwiczeniach!!:) (bo w poniedziałek na wykładach to się chyba nie zbierzemy...)
  • MeHow

hm-jak widze-plan zajec jest indentyczny jak rok temu-wiec jesli dobrze pojdzie traficie na dr Krakowinska....i powiem szczerze-na tym wydziale lepiej trafic nie mozecie-zycze powodzenia zeby wam sie udalo-serio-do egzaminu dopuszcza wzsystkich po mniejszych i wiekszych przejsciach-ale kto wyjdzie od niej z cwiczen-nie ma problemu ze zdaniem egzaminu u dr Skrzypczak-i powie wam to kazdy
    co do okienka-teraz narzekacie-gdzies w okolicach ... polowy listopada podziekujecie ze owo istnieje :-)na tyle na ile sroda bedzie dla was meczaca to okienko bedzie zbawieniem :-)
  • Gh0sT

mniejsza o okna - galeria blisko to sie na film wyskoczy lub cos wszamic...Tez grupa 9 - kilka osob znam z tego co pamietam (Marta, Olek iiiiiii damn moja skleroza.... z trzygodzinnego stania po indexy - pieprzony PRL bez kitu).Martwi mnie mikroekonomia jutro od 8...Podobno straszne to jest...Ech no nic...Pozdro All!!

Hmm dobre slowa otuchy...Oby bylo tak jak mowisz...Zobaczymy...
  • Rafał

Bez kitu ja to w ogóle zapomniałem co to znaczy sioe uczyć...a po dzisiejszej nocnej imprezie to nie wierze ze jutro mam isc z zeszytem i cos notowac...(a propo kurde zeszytów nie mam fak hehe olać)...

ja tam wierze ze grupie 9tej bedzie lekko w miare :P
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)