-
Puti
sorry... ale czy ktoś jeszcze tak jak ja leci na jego tandetne grypsy?
uwielbiam... :] -
Zając
-
♦ Czachar ♦
1.5 h polewania sie nie z niego, a z jego tekstow, musze przyznac, ze gosc poczatek ma wymarzony! oby to tak dalej tez wygladalo:D! -
Anonim
na egzaminie tez ma poczucie humoru:P
gorzej jak nie mozna sie z nim posmiac;)
tylko pytanie wy bedziecie miec egz ustny czy pisemny??:))) -
-
♦ Czachar ♦
ustny:P
wlasnie tak sobie myslalem, ze kiepska sprawa, jak zacznie sobie po kims jezdzic i jaja robic:), no ale to mobilizuje do nauki:). -
Puti
ustny mamy...
ejj koleś jest wyjebany, czuję że jeszcze kiedyś wypiję z nim wódkę...
hehe... ale coś mi się wydaje ze na egzaminie będzie skurwielem i nikomu nie odpuści...
i tak go kocham... :] -
♦ Czachar ♦
-
Puti
hahaha... nie każ mi wybierać między nimi :] Tuska znam dłużej, ale Piotrowskiego będę znała lepiej...; )
aha... i jeszcze jedno...
"Przecież ja się, kurwa, nie rozdwoje"
swój ziom po prostu :] -
Grono.Net
-
Paluchoski !
najlepiej jak rzucil pierwsza kurwą, to bylo tak przewidywalne ze zastanawialem sie tylko czy przed czy po przerwie walnie :D
no i uwielbiam motyw z gadka o zarzadzaniu czasem:
'czasem nie mozna zarzadzac, mozna nim gospodarowac, dziewczynka pisze list do rodzicow z akademika' <hahaha>
prawie zaczalem juz z marszu notowac te jego grypsy :D -
Anonim
Puti czy przypadkiem nie liczysz moze na to ze pan prof dostanie od kogos zaproszenia na grono:D mowil cos a propo podlizywanie sie:) a tak powaznie wydaje sie bardzo spoko -
♦ Czachar ♦
Puti-> to ze bedziesz go znala lepiej zabrzmialo groznie:) lepiej od razu powiedz co planujesz:P. -
Puti
hehehe... wlasnie to swietny motyw, ale ja mimo tego ze jestem wrednym chujem bede sie mu podlizywac... ejj jaki swietny klimat,kurwa, nie to co pan od socjologii "pszepaństwa, prawda?" i pan od IUP u ktorego robi sie zajebiste notatki... hehe.... wlasnie... czy ktos cos u niego zanotowal? bo ja nic nie mam...
Piotrowski... hehe... coś mi sie wydaje ze teraz go tak chwale, a okaże sie skurwielem...
ahaa... i jeszcze te jego "problemy małżeńskie" o ktorych powiedział juz pewnie całemu wydziałowi... sesese... musi być upierdliwy na codzień... :] -
Puti
hehe... od razu groźnie... :] za stary jest... ale jak był młody to niezły musiał być...; ) -
Anonim
mocny jest facet :D za to po socjologii myślałam, ze gorzej być nie może.. a jednak. -
kaczor
eeeh.. znow to samo... znow wielka podnieta... po paru wykladach moze Ci przejsc..i sie poznasz... (albo i nie) -
Anonim
ogólnie, to gość jest spox aczkolwiek za parę tygodni może być ciężko... podobno ostro daje w kość, ale się zobaczy...
szkoda, że na pozostałych wykładach było nudno, a szczególnie na iup... omg... :-/ -
Halsky
hehe
chodzcie na wyklady, chodzcie:))
zaraz wam sie znudzi wstawanie i juz bedzie mniej rozmow o wykladowcach:P
pozdro -
Anonim
ej Halski... więcej wiary w młode pokolenie!! :D
a tak w ogóle to Ty ludzi nie poznajesz na swojej drodze?? czy następnym razem mam paść przed Tobą krzyżem?? :P
pozdroszejset i do zobaczenia jutro o 15:00 z Dariuszem :D -
|| MateuszS ||
wykłady Piotrowskiego są oki, mikroekonomia to konieczność żeby zdać ale 2 ostatnie wykłady to PORAŻKA:]
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne