Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Puti

sorry... ale czy ktoś jeszcze tak jak ja leci na jego tandetne grypsy?

uwielbiam... :]
  • Zając

Jak dla mnie poczucie humoru ma pierwszorzędne.
  • ♦ Czachar ♦

1.5 h polewania sie nie z niego, a z jego tekstow, musze przyznac, ze gosc poczatek ma wymarzony! oby to tak dalej tez wygladalo:D!
  • Anonim

na egzaminie tez ma poczucie humoru:P

gorzej jak nie mozna sie z nim posmiac;)

tylko pytanie wy bedziecie miec egz ustny czy pisemny??:)))
  • ♦ Czachar ♦

ustny:P
    wlasnie tak sobie myslalem, ze kiepska sprawa, jak zacznie sobie po kims jezdzic i jaja robic:), no ale to mobilizuje do nauki:).
  • Puti

ustny mamy...

ejj koleś jest wyjebany, czuję że jeszcze kiedyś wypiję z nim wódkę...

hehe... ale coś mi się wydaje ze na egzaminie będzie skurwielem i nikomu nie odpuści...

i tak go kocham... :]
  • ♦ Czachar ♦

Kogo bardziej kochasz- jego czy Tuska? :)
  • Puti

hahaha... nie każ mi wybierać między nimi :] Tuska znam dłużej, ale Piotrowskiego będę znała lepiej...; )

aha... i jeszcze jedno...

"Przecież ja się, kurwa, nie rozdwoje"

swój ziom po prostu :]
  • Grono.Net

Włodek wymiata!!!
  • Paluchoski !

najlepiej jak rzucil pierwsza kurwą, to bylo tak przewidywalne ze zastanawialem sie tylko czy przed czy po przerwie walnie :D

no i uwielbiam motyw z gadka o zarzadzaniu czasem:

'czasem nie mozna zarzadzac, mozna nim gospodarowac, dziewczynka pisze list do rodzicow z akademika' <hahaha>

prawie zaczalem juz z marszu notowac te jego grypsy :D
  • Anonim

Puti czy przypadkiem nie liczysz moze na to ze pan prof dostanie od kogos zaproszenia na grono:D mowil cos a propo podlizywanie sie:) a tak powaznie wydaje sie bardzo spoko
  • ♦ Czachar ♦

Puti-> to ze bedziesz go znala lepiej zabrzmialo groznie:) lepiej od razu powiedz co planujesz:P.
  • Puti

hehehe... wlasnie to swietny motyw, ale ja mimo tego ze jestem wrednym chujem bede sie mu podlizywac... ejj jaki swietny klimat,kurwa, nie to co pan od socjologii "pszepaństwa, prawda?" i pan od IUP u ktorego robi sie zajebiste notatki... hehe.... wlasnie... czy ktos cos u niego zanotowal? bo ja nic nie mam...

Piotrowski... hehe... coś mi sie wydaje ze teraz go tak chwale, a okaże sie skurwielem...

ahaa... i jeszcze te jego "problemy małżeńskie" o ktorych powiedział juz pewnie całemu wydziałowi... sesese... musi być upierdliwy na codzień... :]
  • Puti

hehe... od razu groźnie... :] za stary jest... ale jak był młody to niezły musiał być...; )
  • Anonim

mocny jest facet :D za to po socjologii myślałam, ze gorzej być nie może.. a jednak.
  • kaczor

eeeh.. znow to samo... znow wielka podnieta... po paru wykladach moze Ci przejsc..i sie poznasz... (albo i nie)
  • Anonim

ogólnie, to gość jest spox aczkolwiek za parę tygodni może być ciężko... podobno ostro daje w kość, ale się zobaczy...

szkoda, że na pozostałych wykładach było nudno, a szczególnie na iup... omg... :-/
  • Halsky

hehe

chodzcie na wyklady, chodzcie:))

zaraz wam sie znudzi wstawanie i juz bedzie mniej rozmow o wykladowcach:P

pozdro
  • Anonim

ej Halski... więcej wiary w młode pokolenie!! :D

a tak w ogóle to Ty ludzi nie poznajesz na swojej drodze?? czy następnym razem mam paść przed Tobą krzyżem?? :P

pozdroszejset i do zobaczenia jutro o 15:00 z Dariuszem :D
  • || MateuszS ||

wykłady Piotrowskiego są oki, mikroekonomia to konieczność żeby zdać ale 2 ostatnie wykłady to PORAŻKA:]
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)