Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .:: Akashia ::.

a o czym w ogóle był dzis wykład?
  • Mała

nurty (przemysłowy i administracyjny) w kierunku klasycznym p.t.o.i.z czy jakoś tak to leciało..
  • (;QrczaQ;)

nie martw sie Daria, wiele nis straciłaś, szczególnie, że Zofia się rozchorowała i poleciała w kulki i 2 godziny siedzielismy i nic nie robilismy :/

Iguś wiem.. bo ja rano byłam.. zawineliśmy sie potem w dwa samochody i do starej mmiłosnej pojechaliśmy.. bo nam sie nie chciało czekac na mikro do 10..
  • Ania

A to wszystko przez Zofię :P Gdyby przyszła, to siedzielibyśmy pewnie do 16, bo takie było nasze mocne postanowienie :)

bardzo mocne.. jestem ciekawa co by z tego postanowienia wyszło :)
  • (;QrczaQ;)

hehehe, no prosze, spryciarze :]
    myślę, że z Waszego postanowienia nic by nie wyszlo :D:D:D nie to że w Was nie wierzę, po prostu nie wierzę w wykładowców od socjologii i iupu :P
  • Anonim

Poza tym dzisiaj nie było faceta od iupu i ponoć miało być zastępstwo, ale tylko do 15. Ponoć, bo oczywiście sobie odpuściłem iup... zresztą nie tylko ja... :-P
  • Anonim

ja już nigdy nie popełnię tego błędu i nie pójde na iup :D to naprawde dla hardcorowców :D
  • Kasia

o to widze ze niewiele dzis stracilam; ]

Iga socjologie podobno da sie czasami przetrwać :)
  • Ewe

ale tylko czasami...i ponoć nie wszyscy są do tego stworzeni, ja chyba nie:D Daria, to jaka będzie następna wycieczka z cyklu: "poznaj swoje miasto wykładową porą..."?

to gdzie następnym razem jedziemy?? chyba białołęka nam teraz została :))

• Ewe

nie tylko... jeszcze wola i bemowo :) trzeba będzie zrobić głosowanie

co tam wola i bemowo.. lepsze są jakieś egzotyczne krainy takie jak stm czy białołęka :) hehe
  • Ewe

no tak...w sumie na bemowie i woli pewnie już drogi mają :) więc nie będzie tyle atrakcji co u mnie
  • (;QrczaQ;)

ja mam w planie zostać kiedyś na socjo i iupie :D:D:D kiedyś... :P

własnie kiedyś... dobrze powiedziane :)
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)