-
.:: Akashia ::.
-
Mała
nurty (przemysłowy i administracyjny) w kierunku klasycznym p.t.o.i.z czy jakoś tak to leciało.. -
(;QrczaQ;)
nie martw sie Daria, wiele nis straciłaś, szczególnie, że Zofia się rozchorowała i poleciała w kulki i 2 godziny siedzielismy i nic nie robilismy :/ -
Iguś wiem.. bo ja rano byłam.. zawineliśmy sie potem w dwa samochody i do starej mmiłosnej pojechaliśmy.. bo nam sie nie chciało czekac na mikro do 10.. -
-
Ania
A to wszystko przez Zofię :P Gdyby przyszła, to siedzielibyśmy pewnie do 16, bo takie było nasze mocne postanowienie :) -
-
(;QrczaQ;)
hehehe, no prosze, spryciarze :]
myślę, że z Waszego postanowienia nic by nie wyszlo :D:D:D nie to że w Was nie wierzę, po prostu nie wierzę w wykładowców od socjologii i iupu :P -
Anonim
Poza tym dzisiaj nie było faceta od iupu i ponoć miało być zastępstwo, ale tylko do 15. Ponoć, bo oczywiście sobie odpuściłem iup... zresztą nie tylko ja... :-P -
Anonim
ja już nigdy nie popełnię tego błędu i nie pójde na iup :D to naprawde dla hardcorowców :D -
Kasia
-
-
Ewe
ale tylko czasami...i ponoć nie wszyscy są do tego stworzeni, ja chyba nie:D Daria, to jaka będzie następna wycieczka z cyklu: "poznaj swoje miasto wykładową porą..."? -
to gdzie następnym razem jedziemy?? chyba białołęka nam teraz została :))
-
Ewe
nie tylko... jeszcze wola i bemowo :) trzeba będzie zrobić głosowanie -
co tam wola i bemowo.. lepsze są jakieś egzotyczne krainy takie jak stm czy białołęka :) hehe -
Ewe
no tak...w sumie na bemowie i woli pewnie już drogi mają :) więc nie będzie tyle atrakcji co u mnie -
(;QrczaQ;)
-
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne