Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Puti

czy ktoś jeszcze jest takim dałnem jak ja, że nie został dopuszczony do drugiego kolosa przez niezaliczoną 3 nieobecność?
    ok.. teraz bede pisać tylko kolosa poprawkowego... ale jak to jest? to jest z całego semestru? a jak nie zaliczę to co? koniec z WZ? idę do wojska? czy poprawka w marcu... jak to jest??
    niecierrrrpię Bednarskiej!!!!
  • Maciek S.

koniec z wz na studiach dziennych jest tylko w przypadku warunku na 1 roku.
    warunek to niezalicznie przedmiotu w obu podejsciach (sesja + sesja poprawkowa) oraz niezaliczenie komisa tak mniej wiecej.

wiec z tego co piszesz masz jeszcze sesje poprawkowa w razie nie zaliczenia tego kolosa. nie wiem jak jest z komisem ale chyba nie ma bo egzamin jest w 2 semestrze a to sa tylko cwiczenia.

pozdrawiam
  • Anonim

właśnie....to przy okazji mam do Kogoś ze starszego rocznika pytanie bo dalej jednej rzeczy nie czaje, jak jest się na pierwszym roku i nie zda się egzaminu w pierwszym terminie, w sesji poprawkowej też nie, to jest się wywalonym czy można pisać kiedyś tam komisa?
  • Soszek

nie jestem ze straszego rocznika ale z tego co sie dowiedzialem to ma sie wtedy komisyjny. a wywalaja dopiero jak oblejesz komisa.
    wiec spoko; )
  • Zając

A z tego co ja słyszałem, top dla studentów I roku nie ma warunków, więc wylatuje się po niezaliczonej sesji poprawkowe.
  • Rafał

tyle czy warunek to to samo co komis?
  • Zając

zaiste kluczowe pytanie stawiasz:)
  • z

warunek jest od 2 roku na MSD
    poprawka to drugie podejście a komis to trzecie
    warunek to zupełnie co innego
  • Zając

A tak już trochę z innej beczki. Jak będę na drugim roku, i będę pisał z czegoś warunek to już potem nie moge pisać komisa z tego przedmiotu, tak?
  • Maciek S.

ja nie wiem skad te ploty sie biora... :) to chyba 1 rok wymysla bo kazdy starszy stdent zna to jak amen w.... :)

1 - sesja
    2- sesja poprawkowa
    3- komis
    4 warunek

rok mija

1- sesja
    2- sesja poprawkowa
    3- komis
    4 warunek

rok mija

itd az do skutku :))

warunke to chyba koszt okolo 400zl
    dwa warunki to repeta koszt chyba okolo 3000zl
  • rolmopsxxx

ja jestem ze starszego roku i mowie jebac to

z bednarska jest ciezko ale ja pierdole trzeba byz debilem zeby nie zaliczyc trzeciego kolosa (ja pisalem trzeciego) a poza tym po pierwszym roku wylatuja same lamusy i durnie

a bednarska oprocz tego ze lamie nosy studentom ksiazka od mikro i przypierdala sie o byle co to nie jest wcale fajna

powodzenia
  • rolmopsxxx

i juz dzisiaj nie zasne przez bednarska chociaz jestem bardzo zmeczony bo jak sobie przypomne mikro to huj mnie strzela

i po huj ktos taki temat na gronie zapodal
  • tam gdzie słychać tylko echo

badnarska was czegos nauczy..ja mialam z nia mikro i makro...zdalam za 1 podejsciem egzamin z mikro..ale na cwiczeniach jest ostra..wymaga obecnosci i zaangazowania w przedmiot...nie placzcie bedziecie plakac pozniej na innych przedmiotach...aha i podcodzcie do komisow jak wam sie niepowiedzie wczesniej..sa latwiejsze..ja zdawalam komisa z makro i byl na poziomie zaliczenia
  • tam gdzie słychać tylko echo

na wydziale pozatym nie mow sie Bednarska tylkoani B.
  • Anonim

ale masz rolcio przemyslenia głębokie po powrocie z imprezy :>
  • Bizniesmjen

ja to mam po 5 nieobecności na każdym przedmiocie i wali mnie to w czubie. Jak ktoś jest smętnym idiotą to sobie nie radzi i dla takich osób jest spłuczka po I roku
  • Puti

uhuhhuuuu... jaki z Ciebie Luzak!! łaaał... ale fajowo... niesamowite... ciekawe czy byś się tak chojraczył gdybyś te 5 nieobecności miał u Hani... nie ma chuja, przeciez nie dopuscila by Cie do kolosa... logiczne...

a w ogole to przyszlam do niej zaliczac te zajecia, ale nawet mnie nie zaczela pytac, tylko stwierdzila ze jestem nieprzygotowana, bo powinnam umiec jeszcze poprzednie zajecia... fakin... no nastepnym razem naucze sie 5 zajec wczesniej i 5 pozniej to moze zechce mnie w ogole pytac... :/

poradzę... zaliczę 3 kolokwium... teraz ja jestem chojrakiem :]
  • Over

spoko Hania jest wyluzowana..:D da se u niej wyrzymac

a podobno minusy i plusy jakie stawia nie maja znaczenia na egzaminach...czy to prawda?

a niektorzy sa w komfortowej sytuacji kolosik z mikro dopiero w srode...<lol6>:)
  • Anonim

"uhuhhuuuu... jaki z Ciebie Luzak!! łaaał... ale fajowo... niesamowite... ciekawe czy byś się tak chojraczył gdybyś te 5 nieobecności miał u Hani... nie ma chuja, przeciez nie dopuscila by Cie do kolosa... logiczne... "

Jeszcze sie sporo musisz nauczyc o studiowaniu.

Do Bednarskiej polecam nosic ksiązke na zajęcia i jak sie coś pyta to na bieżąco czytac. Jak sie szybko czyta to całkowicie niezawodna metoda.
    Zresztą mikro jest debilnie proste. 10 wykresów, jakieś pierdoły, proste definicje i ze 3 zadania.
  • Anonim

pfff.. ja mam mikro w środę. i ptoiz też. ale bedzie zabawa! jeee.. a Bednarską da sie znieść. ostatnio mnie do tablicy wyciągnęła, nic nie wiedziałam, ale cos tam z wykresu wyczytalam,pouśmiechałam się, zrobiłam minę niewiniątka, wstała, tłumaczyła cos za mnie i nawet na mnie nie nawrzeczszała i nie wstawiła mi minusa! ha!; )
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)