-
Anonim
hmm, może i masz racje.... ale zauważ, ze przed pierwszym kolosem robiliśmy różna zadania typowo liczeniowe, i Hania powiedziała, ze takowych mamy sie spodziewać na kolsoe.... teraz, tzn przed tym drugimkolosem, tak naprawde nie mielismy żadnych zadań tylko liczeniowych, jeżeli cos liczyliśmy, to tylko dane do wykresu... Więc mówiąc szczerze,to nei mam pojęcia, czy zadania będą czy nie.... Ale ze po Hani można sie spodziewać wszystkiego na kolosie, to ja bym radziła Ci sie nauczyc tych zadań ze skryptu Iga... zresztą wszystkim bym radziła :D -
(;QrczaQ;)
-
Puti
...zainspirowana dzisiejszym przeżyciem, wracam do tematu... zaliczyłam Bednarską... Hania ssie... kto teraz jest chojrakiem...?
to kto wypije wódkę z dałnem? tak na dobre zakonczenie semestru? Hanię już namówiłam... kupi nową spinkę do włosów i wpada na imprezę... -
Bizniesmjen
widać szczęście dopisuje. Chojrakiem się jest jak się zalicza na 5 w pierwszym terminie -
-
too much to know;pp
Kto przybliży temat egzaminu u H.B z mikro? Czego można się spodziewać? Z góry dzięki; ) -
DE
-
MałaAga
-
Ola;p
ale bardziej w stronę teorii? rysowania wykresów? opisywania ich? czy zadań?
-
▪°¤ margarítēs ¤°▪
-
.
-
Celina?
to jest forma testu + zadania czy też pytania opisowe/napisać definicje pojęć? -
▪°¤ margarítēs ¤°▪
opisowe/definicje też. z tego co pamiętam, to było kilka tylko testowych. głównie opisowe i zadania;]
no i sam skrypt niezupełnie wystarczy, bo w zeszłym roku było też coś spoza niego, co pojawiło się na ostatnim wykładzie, gdy było mało osób;) (model pajęczyny i coś tam jeszcze... jakieś prawa walrasa i marshalla czy coś:PP)
a, no i lubi rysunki ,wykresiki;) -
.
-
@$!@
A H.B. bardzo pilnuje piszących, czy da radę skorzystać z małych pomocy naukowych??;) Bo uczenie się skryptu na pamięć nie bardzo mi leży;P -
▪°¤ margarítēs ¤°▪
chodzi, pilnuje... no ale jest tylko ona jedna, więc nierealne jest ogarnięcie całej sali jednocześnie. (przynajmniej tak było w zeszłym roku)
tylko czasu nie jest za dużo, więc możesz nie zdążyć szukać w pomocach naukowych i potem czekać na odpowiedni moment aż jej nie będzie w pobliżu;p
uczyć się, nie kombinować!:DD -
@$!@
Uczę się, uczę;) tak tylko pytam na wypadek, gdybym czegoś zapomniała;D w każdym razie dziękuję za odpowiedz;) -
Agata N.
Kocham mikro!:D zaliczłąm ćwiczenia dopiero na komisie. ale stwierdziłam, że może dam wam kilka wskazówek. bo w sumie moim zdaniem Bednarska wbrew pozorom nie jest taka straszna. niestety doszłam do takiego wniosku, po komisie:] Po pierwsze trzeba chodzić na ćwiczenia! jeśli macie jakiś problem to chodźcie na dyżur (ona uwielbia to jak się za nią lata). Obecność przede wszystkim. Po 2 nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę, że ona praktycznie cały czas daje takie same pytania! Mi 3 razy trafił się IDENTYCZNY test. w sumie nie ma się czym chwalić, ale ja np nie wpadłam nigdy na to, że mogą mi się powtórzyć pytania i nawet ich nie spisałam.. Tak samo jest z makro u niej. Ale na prawdę osoby, które chodzą na jej zajęcia nie mają problemów z możliwościa poprawy. a co do komisa.. to powiem wam, że wcale nie jest tak łatwo uprosić się o niego.. U nas dało radę z mikro, ale np z makro już nie zgodziła się, a też mieliśmy z Bednarską. A makro więcej osób nie zaliczyło niż mikro.. Więc nie ma reguły na komisa, zależy to od humoru wykładowcy.. -
.
-
too much to know;pp
jak pisałaś trzy razy taki sam test to pewnie pamiętasz pytania; > :D -
Mal.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne