-
Anonim
Krotko zwiezle i na temat: czy na egzaminie z IUP'u sa sprawdzane indeksy czy wpuszczaja wszystkich jak leci? -
A
-
Anonim
-
Pablito
-
-
Anonim
kto pyta nie bladzi :))
ja nie znam odpowiedzi na to pytanie. ale sadze ze nie. -
O
o własnie bo mnie tez to ciekawi.... taki szatański pomysł zagościł w moim umyśle.. jak ktos będzie wiedział na 100% to prosimy o wypowiedź.. :) -
Over
ja to bym proponowal nauczyc sie na wszelki wypadek, a przy okazji wziasc tez ten lepszy "wypadek" ze soba na egzamin....:) -
Maciek S.
nie sprawdza,
ale nie wykluczone ze kiedys zrobi to pierwszy raz a wtedy lecisz z uczelni z wilczym biletem do innych szkol - nie oplaca siel. -
O
maciek same złe wieści.. ehhhhhh .... no tak mi sie nie chce tego uczyć że chętnie jakąś młodą zdolną przyszłą pania prawnik bym wysłała za mnie na ten egzamin.. no cóż.. najwyżej będzie poprawka.. :/ -
Anonim
-
Worse come to worst....
Jakim wilczym biletem? Poprostu sciemniasz...
Ze sie pomyliles. Ze zapomniales...Itd..
Zawsze jest wyjscie...Bez przesady -
DibbleR
lol postrach, tu chyba chodzi o tego kogos kto za Ciebie przyjdzie na egzamin ... wtedy on pokazuje Twoj indeks. I chyba sie egzaminator kapnie ze cos jest nie tak jak sporzy na zdjecie 0_o. Wyjdzie szydlo z worka i mozna wilczy bilet załapać; c. -
®.
nie sprawdzają.ale zawsze wasz klon może uciekać w razie przypału, próbójcie!hehe
more risk more fun.
-
Worse come to worst....
Dibbler to no wlasnie wtedy nie pokazuje twojego indeksu tylko sciemnia ze zapomnia go,l sie pomylil albo cos. Logiczne nie? -
Worse come to worst....
A jak sprawdzaja przy wejsciu to orientuje sie wczesniej i nie wchodzi...
-
DibbleR
"A jak sprawdzaja przy wejsciu to orientuje sie wczesniej i nie wchodzi... "
...i juz masz bankowo 1 egzamin niezaliczony.
Dziękuję, postoję. (albo raczej - przyjdę we wlasnej osobie :D) -
(;QrczaQ;)
jak Ci się nie chce uczyć to musisz przyjąć to ryzyko, proste; ) najwyzej w marcu pojdziesz, zadna roznica -
Mysterious Nieo From Outer Space
mysle, ze to raczej zly pomysl. ale przeciez sa jeszcze poprawy, wiec nie lam sie. -
DonCarlo
Wieciee moze jak bedzie wygladał sam egzamin?? Bedziemy wszyscy pisac kolo siebie (jak w poprzednich latach)? czy bedziemy miec jedna grupe? itd.... -
daro
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne