IUP

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

prof. J. i swita Batmana :P hehe ja mam nadzieje ze nie bedzie go w auli B niech idzie na A :D hehe pozdroo i do zoba na egzaminie
  • Over

a osoby do jakiego nazwiska siedza w auli a z dziennych?
  • ♪ ~K8~ ☼ ♪

do "Ś"; )
  • Over

thx
  • Marzen

KONIEC! nareszcie... :)))

czy ktos wie kiedy wyniki?

hehe pozdrawiam wszystkich ktorzy pisali na auli C; )))
  • ♪ ~K8~ ☼ ♪

Over nie ma sprawy; )

no my jeszczemy mamy filo :/ buuu

no w auli C było po prostu genialnie :):):) pokazalismy na co nas stac... :):) ja rowniez wszystkich serdecznie pozdrawiam :D:D
  • Puti

...miło wreszcie zobaczyć jak w ogóle wygląda nasz pan z IUPu...

"Większość z was widzę po raz pierwszy" i "Wszelkie wątpliwości będą rozstrzygane na niekorzyść studenta"...
    i na dodatek ma poczucie humoru chyba :]
  • Kasia

Jelen Jaroszynskiego ktory pilnowal w auli C byl boski:) naprawde az nie dowierzam a bylam na jego wykladzie jak zastepowal Jaroszynskiego i nie spodziewalam sie tego po nim - podobno w B bylo chujowo :( licze na to sama na filo wsparcie i prace zbiorowa:)pozdrawiam
  • Anonim

Na filo aż tak fajnie nie będzie.Następna taka opcja dopiero za rok,na prawie cywilnym:P :P :P
  • Kasia

wynki maja byc w ciagu 10 dni
  • Hubert

ale jaja w tej aulce C, rozdał prace, potem stwierdził, że za mało, więc zabrał (oczywiście znaleźli się zaradni, co zachomikowali jedną czy dwie prace), wyszedł z sali po więcej, a brać studencka prosto patrzeć w tamte arkusze od chomików... Ech, sam nie wiem, czy śmiać się czy płakać :P

PS Jak weszli tamci faceci od kaloryfera, to ja myślałem, że to najstarsi studenci MSW :D A potem, że terroryści (to od tego filmu Monachium) :D
  • Anonim

Ej a kiedy wyniki z naszej pracy zbiorowej??
  • Anonim

>- podobno w B bylo chujowo :( licze na to sama na filo

ee tam, nie bylo zle :) a przynajmniej nie dla tych, ktorzy siedzieli na koncu.
  • .

Egzamin z IUP się zbliża, może jakieś podpowiedzi od starszych roczników?; P Ten wątek jest strasznie stary a egzamin był chyba u kogoś innego niż my teraz mamy więc nie ma tu czego szukać...
    Wypowiedzcie się ci którzy pisali u prof. Piątka.
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)