-
Anonim
prof. J. i swita Batmana :P hehe ja mam nadzieje ze nie bedzie go w auli B niech idzie na A :D hehe pozdroo i do zoba na egzaminie -
Over
-
♪ ~K8~ ☼ ♪
-
Over
-
-
Marzen
KONIEC! nareszcie... :)))
czy ktos wie kiedy wyniki?
hehe pozdrawiam wszystkich ktorzy pisali na auli C; ))) -
♪ ~K8~ ☼ ♪
Over nie ma sprawy; )
no my jeszczemy mamy filo :/ buuu
no w auli C było po prostu genialnie :):):) pokazalismy na co nas stac... :):) ja rowniez wszystkich serdecznie pozdrawiam :D:D -
Puti
...miło wreszcie zobaczyć jak w ogóle wygląda nasz pan z IUPu...
"Większość z was widzę po raz pierwszy" i "Wszelkie wątpliwości będą rozstrzygane na niekorzyść studenta"...
i na dodatek ma poczucie humoru chyba :] -
Kasia
Jelen Jaroszynskiego ktory pilnowal w auli C byl boski:) naprawde az nie dowierzam a bylam na jego wykladzie jak zastepowal Jaroszynskiego i nie spodziewalam sie tego po nim - podobno w B bylo chujowo :( licze na to sama na filo wsparcie i prace zbiorowa:)pozdrawiam -
Anonim
Na filo aż tak fajnie nie będzie.Następna taka opcja dopiero za rok,na prawie cywilnym:P :P :P -
Kasia
-
Hubert
ale jaja w tej aulce C, rozdał prace, potem stwierdził, że za mało, więc zabrał (oczywiście znaleźli się zaradni, co zachomikowali jedną czy dwie prace), wyszedł z sali po więcej, a brać studencka prosto patrzeć w tamte arkusze od chomików... Ech, sam nie wiem, czy śmiać się czy płakać :P
PS Jak weszli tamci faceci od kaloryfera, to ja myślałem, że to najstarsi studenci MSW :D A potem, że terroryści (to od tego filmu Monachium) :D -
Anonim
-
Anonim
>- podobno w B bylo chujowo :( licze na to sama na filo
ee tam, nie bylo zle :) a przynajmniej nie dla tych, ktorzy siedzieli na koncu.
-
.
Egzamin z IUP się zbliża, może jakieś podpowiedzi od starszych roczników?; P Ten wątek jest strasznie stary a egzamin był chyba u kogoś innego niż my teraz mamy więc nie ma tu czego szukać...
Wypowiedzcie się ci którzy pisali u prof. Piątka.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne