-
K.
To byly jakies inne ksiazki niz skrypt? :P Spokojnie wystarczy... i wezcie sobie dlugopisy szybkopiszace -nie zartuje!!! :) -
magda m.
ja pamiętam że ze skryptu to głównie VII i VIII rozdział i koniecznie Kalecki - przynajmniej u nas to było często-gęsto na obu terminach. i model IS-LM ze stopą procentową (4 wersje symulacji)
zadania można olać, chyba ze dwa były.
forma taka jak mikro. -
Lolek
-
Anonim
i nie dziwic sie jak wychodzi stopa procentowa ujemna bo jak ukladaja zadania to nikomu sie nie chce sprawdzic a potem siedzisz pol godziny nad zadaniem i szukasz dziury w całym -
-
Anonim
-
Jarek
Fajnie by było gdyby ktoś z grupy, w której nie było polecania z Krzywą "J" napisał co było do narysowania i jakie były opisowe w tej drugiej grupie. To info może się jeszcze przydać..
Dzieki i Pozdr. -
Anonim
egzamin pewnie w plecy ale trzeba przyznac racje tym co tutaj wspominali ze wszystko w skrypcie jest -
Sebastian
-
KEMPES
Wow, z zeszłego roku. Fajnie się dowiedzieć, że coś takiego było. Ciekaw jestem, kto zrobił profesorowi ten skan. pewnie znowu Tomasz Zalega -
♪ ~K8~ ☼ ♪
-
Anonim
-
Fajkowe Ziele
Nie. O 8.00 i w dodatku istnieje ryzyko podziału na dwie grupy. Czyli jedziesz na 8.00 a wpuszczają na 10.00. Ale nie próbuj przyjeżdżać na 10.00 bo podziału może nie być. Ot, takie rozmaitości.
PS. Siadamy blisko; ) -
Sebastian
-
Fajkowe Ziele
-
♪ ~K8~ ☼ ♪
-
-
♪ ~K8~ ☼ ♪
-
Marcin
-
AgVś xD
Czy posiada ktoś skrypt z Makro? Byłabym wdzięczna za przesłanie go mi na maila: tomczyk.ag@gmail.com
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne