Wydział Zarządzania UW [5337]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • K.

To byly jakies inne ksiazki niz skrypt? :P Spokojnie wystarczy... i wezcie sobie dlugopisy szybkopiszace -nie zartuje!!! :)
  • magda m.

ja pamiętam że ze skryptu to głównie VII i VIII rozdział i koniecznie Kalecki - przynajmniej u nas to było często-gęsto na obu terminach. i model IS-LM ze stopą procentową (4 wersje symulacji)

zadania można olać, chyba ze dwa były.

forma taka jak mikro.
  • Lolek

makro to to samo co mikro tylko ze makro i juz :)
  • Anonim

i nie dziwic sie jak wychodzi stopa procentowa ujemna bo jak ukladaja zadania to nikomu sie nie chce sprawdzic a potem siedzisz pol godziny nad zadaniem i szukasz dziury w całym
  • Anonim

taaaaaaaaaak
    to było przedobre!
  • Jarek

Fajnie by było gdyby ktoś z grupy, w której nie było polecania z Krzywą "J" napisał co było do narysowania i jakie były opisowe w tej drugiej grupie. To info może się jeszcze przydać..

Dzieki i Pozdr.
  • Anonim

egzamin pewnie w plecy ale trzeba przyznac racje tym co tutaj wspominali ze wszystko w skrypcie jest
  • Sebastian

Sylabus Rycia z zeszłego roku:

http://www.f4a.eu/uplRAR/1202162070...

• KEMPES

Wow, z zeszłego roku. Fajnie się dowiedzieć, że coś takiego było. Ciekaw jestem, kto zrobił profesorowi ten skan. pewnie znowu Tomasz Zalega
  • ♪ ~K8~ ☼ ♪

a o ktorej jest examinek u p Zalegi w piatek dla MSW?
  • Anonim

o 8.30 Kochana! [chyba?!]
  • Fajkowe Ziele

Nie. O 8.00 i w dodatku istnieje ryzyko podziału na dwie grupy. Czyli jedziesz na 8.00 a wpuszczają na 10.00. Ale nie próbuj przyjeżdżać na 10.00 bo podziału może nie być. Ot, takie rozmaitości.
    PS. Siadamy blisko; )
  • Sebastian

W terminarzu napisane jest, że na 8:30 :P

http://www.wz.uw.edu.pl/studia/msw/...
  • Fajkowe Ziele

rzeczywiście. Jest na 8.30. nie miałam racji
  • ♪ ~K8~ ☼ ♪

czy ktos ma maila do Pana Zalegi i moze mi podac??
  • Motylek

Proszę tomzal@mail.wz.uw.edu.pl
  • ♪ ~K8~ ☼ ♪

thx wielkie; )
  • Marcin

Ma ktoś może liste pytań z pierwszego terminu?
  • AgVś xD

Czy posiada ktoś skrypt z Makro? Byłabym wdzięczna za przesłanie go mi na maila: tomczyk.ag@gmail.com
| |

Twoje pierwsze żródło informacji: facebook.com/SamorzadStudentow Stare grono dla wszystkich ucze...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (8)